Oyy oyy saol canım..
Çok güzel olmuş ellerine sağlık ama bulaşık bezi olarak kullanıslı olurmuki tüylü ya hani aralarında kalıntılar kalmazmı:44:
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy oyy saol canım..
Çok güzel olmuş ellerine sağlık ama bulaşık bezi olarak kullanıslı olurmuki tüylü yani aralarında kalıntılar kalmazmı:44:
bugün gelinlik bakmaya gittim arkadaşlarla.çok seçeneğim yoktu ya bi şansımı deneyim dedim.ben sade ama şu prenses modellerinden seviyorum.benim tipe en uygun model.ama nerde pullu taşlı abartılı sapsarı gelinlikler var özellikle getirtmişler sanki.neyse 2sini denedim belim daha ince beden ölçüme göre beli oturmadı,üfff ya moralim bozuldu hayalimdekini nası arayıp bulcam.çirkin gelin olmak istemiyorum.güya bura foto koycaktım,bişeye benzemediği için koyamıyorum.canım sıkıldı keşke bakmasaydım
teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için. ben artık alıştım, kışında 2 ay boyunca hasaydım. kolay kolay geçmiyor.. bu öksürükle yaşamaya alıştım.. akut bronşitmişim, en ufak bir üşütmede böyle oluyorum.. şu an biraz daha iyiyim ama
çukulatacım birtek ikimiz kalmışız sanırım, herkes gitmiş. saat geç olmuş ondandır. ben bugün bütün gün uyuduğum için saat kaçta uyurum bilmiyorum :97:
canım fotolarına baktım, neren şişko Allahaşkına çokk tatlısın gerçekten söylüyorum. Nişanlınla da çok yakışmışsınız. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
çukulatacım birtek ikimiz kalmışız sanırım, herkes gitmiş. saat geç olmuş ondandır. ben bugün bütün gün uyuduğum için saat kaçta uyurum bilmiyorum :97:
oleeeyyyy
lemlemtoşla sabahlicaaz burda
Aaaaaa semerta ve eftelyada geldiiiii, süper süper
bende tek başıma kaldım sanıyordum.. kızlar nasılsınıııııız?
Valla şahsen ben çok fenayım,karnım çok ağrıyor :))
geçmiş olsun canım yaa, dikkat et üşütmüş olmayasın..
Yok yok,her genç kızın başına gelebilir :))
O değil,Eminönü'nde tam yatak örtüsünü almak üzereyken başladı karın ağrısı :))
benimde bitmek üzere ayy dengeler şaşmasada düğünden hemen önce olup bitsin düğünde balayında çekmesem yaa, ilaç falan kullanmak istemiyorumm
Bakın hele Eylül gelinlerinin uykusu kaçmışşş
Çok teşekkür ederim lemlemcim.Hepimiz mutlu olalım inşallah :))
Aaaa,beni unutmayın lütfen.Genelde ben kapatıyorum burayı haberiniz yok :))
ha ha haa evet sabahlayabilirm bugün hoşgeldin ocwmaysciiim nasılsıııııın?
neşe yıkadın mı saçlarınıııı, bende yarın yapacam o kürü...