2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Bende çalıştım Yeni eve geldim, bitti işim. Ev almış başını gidiyor, iyice kendimden geçmişim, insan yalnız olunca, birde hiç misafiri gelmeyince o ev ahıra dönebiliyormuş Şimdi nerden başlasam bilemiyorum, kıyafetlerimi ayırıp çamaşır atmam lazım, 1 haftalık bulaşığımı yıkamam lazım temizlik yapmam lazım. Bunun sırası varmıki?

kolay gelsin canım ama işin zor o kadar biriktirince içinden zor çıkılıo ama bir yerinden başla:)

Günaydın kızlar, hafta sonu sınavım vardı. Güzel geçti. Bu arada dolu dolu bir hafta sonu geçirdik. Biz çantacı açmaya karar verdik tabi manisada. Büyük ihtimallede oraya taşınacağız. Her neyse hafta sonu çanta imalatçılarını gezdik. Fikir aldık. Çalışabileceğimiz insanlarla konuştuk. Kartlarını aldık. Eşim tayinini isteyecek yakında.

Hayırlı olsun tatlım.. MAnisa merkezde açmayı düşünüyosunuz dimi?? Eşimde düşünüyo böyle bişeyler. ama markalı değil ucuz bişeyler alıp satalım diyoruz biz, burda onlar daha çok gidiyo çünkü.

hayırlısı olsun canım ama risk değil mi ya

günaydın kızlar bi hafta daha başladı
daphne cim hayırlı olsun iyi tercih bence

Evet canım merkezde. Biz her kesime hitap etmeyi planlıyoruz. İnşallah güzel olacak.

hayırlısı olsun canım ama risk değil mi ya

Öyle canım ama risk almadan olmuyor hiç bir şey. Zaten manisaya eninde sonunda gidecektik. Biraz erkene alacağız sadece. Görümcemle ben çalışacağız. Sadece çanta değil takı, toka, şal, cüzdan tarzı şeylerde satmayı planlıyoruz.

günaydın kızlar bi hafta daha başladı
daphne cim hayırlı olsun iyi tercih bence

Çok sağol canım :)

başta sen istiyordn zaten manisayı senin adına sevindim inşallah herşey gönlünüzdeki gibi olur

Günaydın kızlar..
Yorucu bir haftasonundan sonra pazartesi hiç çekilmiyor.. C.tesi öğlen işten çıktıktan sonra eminönüne gittim annemlerle mutfağıma örtü için kumaş aldım, annem dikecek.. aynı deseninden sandelyelerine minder aldım, içime sindi renkli renkli.. Pazar sabahı annem aradı amcam amerikadan gelmişti, bize gelmek istemiş.. Temizlikti,yemekti akşama koşuştursamda yetiştirebildim.. Bide eşimin iş arkadaşının nikahı vardı arada onada gittik.. Artık iyice pratikleşmişim, iş başlarda olsa asla yetiştiremezdim..

Canım sizin için hayırlısı olur inşallah, işinden memnun değildin, kendi işini yapmak daha güzel olur..

hayırlı olsun tatlım sevindim senin adına
gerçekten insanın kendi işini yapması gibi yok artı zorluğuda yok eşimden az çok biliyorum. bizdede geçen gün muhabbet oldu eşim kuzenimle bana halledin bazı şeyleri ofis açarım size dedi tabi bize bir heycan, insana bir umut bile yetiyor :101:

şu ziyaretçiler de sıktı artık...niye girip sohbete katılmazlar anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…