2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

inanmıyorum ya 2011 mayıs gelinlerinden bir arkadaş aldatılmış şimdi rastladım konusuna
ayy bu kk da her gün 1 kişi aldatılma konusu açıyor
ne bu erkeklerin adiliği ya
tabi evli erkeklere sulanan aşağılık kadınların yaptığını hiç söylemiyorum
ne berbat bi dünyada yaşıyoruz Allahım ya

off ya ben de yarım saat önce aptalca saçma sapan bi mesele yüzünden üzdüm kocamı üstelik hastaydı biraz
öyle pişmanım ki arayamıyorum da toplantıya girdi :26:

üzülme canım çıkınca gönlünü alırsın....
o konuyu merak ettim başlığı neydi canım??

buldum zaten okudum 9 ay önce evlenmiiş yazmışsın da teşekkürler...

Son düzenleme:
bugün havalardan mı bilmiyorum ama
sanki vücuduma bir öküz oturmuş gibi içm sıkılıyo ya
dışarı mı çıksam napsam bilemedim

bugün havalardan mı bilmiyorum ama
sanki vücuduma bir öküz oturmuş gibi içm sıkılıyo ya
dışarı mı çıksam napsam bilemedim

o bende tatlım 1 haftadir var çok kötü bir durum havalardan olduğu kesin akşam görümcemle konuştum taa erzincanda oda aynısını dedi hiç birşey yapasaım yok kaç gündür diye herkeste var

niye kimsecikler sohbet etmiyo

esraas sen niye hiç sohbete katılmıyosun sadece okuyosun

ben yine geldiiim, bu akşam annemdeyiz. alışverişe çıktık istediğim gibi bir babet aldım. anneme de bot aldık, yaz geliyor ya kışlık ayakkabılar çok ucuzlamış, tek tük numara kalanlar %70 indirimlerde. daha çok şey alasım vardı ama hem işten çıktım, hemde annem kızdı bir sürü ayakkabın var napacaksın ayakkabıcı mı açacaksın diye. alamadım o yüzden..

Evde olunca ne güzel istediğin saat alışverişe çık gez dolaş hayırlı olsun babetlerin, doğru demiş annen bir tane almışsın yeterli bence şimdilik bir doluda varmış dolabında ki gözümüz doymaz bizim ayakkabı çantaya yeni modeller tam çıkmadı çıksın bir tane daha alırsın kocişinle git kıyamaz o

Ne oluyor kızlar hepiniz birdenmi meşgulsünüz kimsecikler yok sohbet yok benimde işlerim çoktu bitirdim dedim sayfalar birikmiştir diye ama nerdeee

evet ya artık gün yüzü görüyoruz neydi o kışın çıkıyoduk heryer kararmış gece olmuş

ben babetlerden değilde kışlıklardan almak istiyordum aslında, çok güzel botlar vardı. geçen kışa girerken almıştım iki tane yazlık ayakkabı hemde çok ucuza almıştım. geçen eşimle saksılarımı almaya indik bodruma orda gördüm kutularda duruyorlar gıcır.. aldığımı bile unutmuşum çünkü giyemeden kaldırmıştım. ne güzel bak şimdi bulşmuş gibi olacam

Kışlık botlar dediğin gibi indirimli hepside çok güzel alıcaksın 3-4 çift seneye oh rahat
Bak bu yaza yeni yeni giyiceksin sezon sonu almanın karı işte budur

herkes yatıyo mu tek ben mi çalışyorum bugün???? çalışmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…