2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Oyy oyy saol canım..
Çok güzel olmuş ellerine sağlık ama bulaşık bezi olarak kullanıslı olurmuki tüylü yani aralarında kalıntılar kalmazmı:44:

yok canım ipi naylon gibi ve çok sağlam en ufak bir parça bile kopmuyor. hem çabuk köpürüyor hemde göründüğü gibi çok yumuşak değil.. bizim iş yerinde yemekleri yapan teyzede görmüştüm 1 sene kullanıyorum çok sağlam oluyor demişti.

çukulatacım birtek ikimiz kalmışız sanırım, herkes gitmiş. saat geç olmuş ondandır. ben bugün bütün gün uyuduğum için saat kaçta uyurum bilmiyorum :97:

ayy neşe deli misin çok güzelsin, maşallahın var sakın öyle düşünme
senin resimlerini ablam da görmüştü bana benzetmişti hatta
benim gözlerim de çok açık bal rengi

canım benim dikkat et kendine
Allah şifa versin

walla bak üşenmedim kalktım fotoğrafını çektim bilg.a attım bile :)))

Eki Görüntüle 187651

çok tontiiiişşş görünüyolar

canım fotolarına baktım, neren şişko Allahaşkına çokk tatlısın gerçekten söylüyorum. Nişanlınla da çok yakışmışsınız. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Çok teşekkür ederim lemlemcim.Hepimiz mutlu olalım inşallah :))

çukulatacım birtek ikimiz kalmışız sanırım, herkes gitmiş. saat geç olmuş ondandır. ben bugün bütün gün uyuduğum için saat kaçta uyurum bilmiyorum :97:

Aaaa,beni unutmayın lütfen.Genelde ben kapatıyorum burayı haberiniz yok :))

Aaaaaa semerta ve eftelyada geldiiiii, süper süper
bende tek başıma kaldım sanıyordum.. kızlar nasılsınıııııız?

Son düzenleme:
Ben gayet iyiyim sıkıcı bi haftanın ardından,
Ablamları bekliyorum sabaha karşı eve dönüş yapcaklar artık hep yanımda olacaklarrr

walla bak üşenmedim kalktım fotoğrafını çektim bilg.a attım bile :)))

Eki Görüntüle 187651

güzel olmuşlar güle güle kullan.ben de örgü çok severim.hatta daha doğmayan çocuklarıma bi sürü şey ördük annemle:))kendime de bişiler örüp duruyorum çok zevkli bişi adamda stres bırakmıyo valla.iyi etmişin

Yok yok,her genç kızın başına gelebilir :))
O değil,Eminönü'nde tam yatak örtüsünü almak üzereyken başladı karın ağrısı :))

benimde bitmek üzere ayy dengeler şaşmasada düğünden hemen önce olup bitsin düğünde balayında çekmesem yaa, ilaç falan kullanmak istemiyorumm

ocwmays:
ayy neşe deli misin çok güzelsin, maşallahın var sakın öyle düşünme
senin resimlerini ablam da görmüştü bana benzetmişti hatta
benim gözlerim de çok açık bal rengi

saol canım ama bugün bunalım günümdeyim ne gözümü ne de kendimi beğeniyorumteşekkür ederim güzel yorumun için.benziyomuşuz ne güzel sevindim

Bakın hele Eylül gelinlerinin uykusu kaçmışşş

Çok teşekkür ederim lemlemcim.Hepimiz mutlu olalım inşallah :))

Aaaa,beni unutmayın lütfen.Genelde ben kapatıyorum burayı haberiniz yok :))

aa seni unutur muyuz?
sen geceleri pek uyumuyosun sanırım
gecelerin kadını

ha ha haa evet sabahlayabilirm bugün hoşgeldin ocwmaysciiim nasılsıııııın?

iyiym çok şükür
sağlığına duacıyım

:118:

neşe yıkadın mı saçlarınıııı, bende yarın yapacam o kürü...

yıkadım canikom da her gün mü yapcaz ya ben o kısmı atlamışım.sinameki suyuyla yaptım ben tek.gürlüğe güçlenmeye ihtiyacım yok o yüzden bemiks mi ne ondan kullanmadım.zaten saçım yeteri kadar çok:))inş uzar.zaten uzun saçlıyım belime kadar olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…