Fuşya zaten süper bi renk..
Eminim çok yakışır sanada..
ho$ buldum8 mayıs ni$anım var ,düğün tarihi kesinle$medi henüzz ,ama ay olarak eylülde olcak Allah kısmet ederse in$allah
Perşembe günü abajur aldık nişanlımla içinede renkli renkli ampullerden
Haftasonu böyle oluyor malesef...
Bende Eminönü'nden geldim.Bornoz Takımı,Misafir Havlu Seti,Pike Takımı ve Yatak Örtüsü aldık...
Krem-Kahve istiyordum hep ama bu aldığımda fuşya-krem.Güzel yaa,fena değil.Şimdi yine baktımda :))
güle güle kullanın fıstıklar
ben de fuşya ve krem istiyodum
kahverengi ve krem oldu
Vay bee,tersliğe bak :))
Sende güle güle kullan Krem-Kahve bornoz takımını canım :))
Çok teşekkür ederim canım...
Bugünde Sarev indirimdeymiş markafonide.Ondada çok beğendiğim bi nevresim takımı var fuşya :))
Çok güzel modeller var yaa,hepsinden almak istiyorum :))
güle güle kullanın fıstıklar[/B]
Çok düşündüm bi albümde ben yapsammı acaba diye ama yok yaw,hiç güzel değil,çok şişkoyum.Ben bu hallere düşecek kızmıydım yaaa(
Kızlar sizden bi bilgi almak istiyorum. Bu h.sonu epilasyon aleti ve saç kurutma makinası alayım diyorum. Tawsiye ettiğiniz modeller var mı? Epilasyon aleti çok önemli o ufak tüylerden bile kurtulmak istiyorum..
İyi akşamlar cinleer periileer, topikte yine başbaşayız bu akşamneyse olsun ben yazayım da bi okuyan olur elbet
bu akşam iş çıkışı cilt bakımına gittim, gayet güzeldii , siyah noktalarımdan şimdilik kurtuldum diyebilirim
bu arada oradaki uzman bana ozon aktif diye bir ürün tavsiye etti, hem nemlendirici hem de temizleyiciymiş, sabah akşam kullanırsam 20 gün sonra cildimdeki değişikliği farkedecekmişim :26: ama kararsız kaldım almadımbi de bizim kızlara danışayım dedimm, ne dersiniz kızlar bu ürün hakkında bir bilginiz varmıdır :82:
mrb kızlarr :)) Allah nasip kısmet ederse eylüllde benimde düğünüm olcak in$allahbeni de alın aranıza
nişanlım bana ütü masası almııışşş
Perşembe günü abajur aldık nişanlımla içinede renkli renkli ampullerden
selamlar hatunlaaaar
kızlaaar merhabaaaa, geçmişi okudum geldim şimdi.. ooo neler neler yazmışsınız ağda konularına girmişsiniz, nişan fotolarınızı koymuşsunuz
yaa bende abajur almak istiyorum ama daha hiç hoşuma giden bişey bulamadım yaa.. araştırmalarıma devam edeceğim bakalım
bugün gelinlik bakmaya gittim arkadaşlarla.çok seçeneğim yoktu ya bi şansımı deneyim dedim.ben sade ama şu prenses modellerinden seviyorum.benim tipe en uygun model.ama nerde pullu taşlı abartılı sapsarı gelinlikler var özellikle getirtmişler sanki.neyse 2sini denedim belim daha ince beden ölçüme göre beli oturmadı,üfff ya moralim bozuldu hayalimdekini nası arayıp bulcam.çirkin gelin olmak istemiyorum.güya bura foto koycaktım,bişeye benzemediği için koyamıyorum.canım sıkıldı keşke bakmasaydım
niye çok fazla bir seçeneğin olmasınkiii sende benim gibi minyonsun sanırım, fotolarını görmüştüm.. ayrıca çok da güzelsin senden çirkin gelin olmaz merak etme
bizde yarın bakmayı düşünüyorduk ama ben çok hastayım yaa, bronşitim azdı yine, sürekli öksürmekten halsiz kaldım. o yüzden gelinlik bakma işini başka bir hadta sonuna erteledik..
niye çok fazla bir seçeneğin olmasınkiii sende benim gibi minyonsun sanırım, fotolarını görmüştüm.. ayrıca çok da güzelsin senden çirkin gelin olmaz merak etme
bizde yarın bakmayı düşünüyorduk ama ben çok hastayım yaa, bronşitim azdı yine, sürekli öksürmekten halsiz kaldım. o yüzden gelinlik bakma işini başka bir hadta sonuna erteledik..
Cok geçmiş olsun canım ya..
Zamanınız var daha nasıl olsa bakarsınız kafana takma..
[hoşbulduk canımmm, nasıl bir abajur aldın fotoğrafını eklermisin.. ben kare bişey istiyorum ama hiç belli olmaz farklı bişeyde alabilirim.. evet fiyatlarıda gerçekten çok pahalııı... aslında çokda zor bişey değil, kendimiz bile yapabiliriz, bazıları o kadar basit ki çünkü
evet zamanımız daha çok.. kızlar eskiler çeyizlerine dantel falan yaparlarmış, el emeği bir sürü şeyleri olurmuşş :)) bende dedim baari bulaşık bezi yapayım.. değişik bi ip var, naylon gibi sakallı iplere benziyor ondan çok güzel bulaşık bezi oluyor demişlerdi.. ipini aldım iki tane ördüm. birini anneme verdim, çok güzel köpürüyor :) her yumaktan 4 tane çıkıyormuş, bende 2 yumak almıştım. bi tane daha yapıp kayınvalideme verecem
hımmm evet güzelmiş çukulata, güle güle kullanırsınız inşallah.. bende beyaz düşünüyorum, bakalım bulabilirim inşallah, yunus balıklarıda güzelmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?