2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Fuşya zaten süper bi renk..
Eminim çok yakışır sanada..

Çok teşekkür ederim canım...
Bugünde Sarev indirimdeymiş markafonide.Ondada çok beğendiğim bi nevresim takımı var fuşya :))

Çok güzel modeller var yaa,hepsinden almak istiyorum :))

ho$ buldum 8 mayıs ni$anım var ,düğün tarihi kesinle$medi henüzz ,ama ay olarak eylülde olcak Allah kısmet ederse in$allah

oo senin de daha nişan telaşın varmış,hayırlı olsun tekrardan

Perşembe günü abajur aldık nişanlımla içinede renkli renkli ampullerden

Haftasonu böyle oluyor malesef...

Bende Eminönü'nden geldim.Bornoz Takımı,Misafir Havlu Seti,Pike Takımı ve Yatak Örtüsü aldık...

güle güle kullanın fıstıklar

Krem-Kahve istiyordum hep ama bu aldığımda fuşya-krem.Güzel yaa,fena değil.Şimdi yine baktımda :))

ben de fuşya ve krem istiyodum
kahverengi ve krem oldu

Çok teşekkür ederim canım...
Bugünde Sarev indirimdeymiş markafonide.Ondada çok beğendiğim bi nevresim takımı var fuşya :))

Çok güzel modeller var yaa,hepsinden almak istiyorum :))

İnsan cidden hepsinden almak istiyo..
Ben hiç bakamıyorum markafoniye falan dayanamıyorum sonra alıyorum bir sürü masraf oluyo

güle güle kullanın fıstıklar[/B]

Saol canım daha iyileri seninde olsun inşallah

Son düzenleme:
kızlaaar merhabaaaa, geçmişi okudum geldim şimdi.. ooo neler neler yazmışsınız ağda konularına girmişsiniz, nişan fotolarınızı koymuşsunuz

Çok düşündüm bi albümde ben yapsammı acaba diye ama yok yaw,hiç güzel değil,çok şişkoyum.Ben bu hallere düşecek kızmıydım yaaa (

canım fotolarına baktım, neren şişko Allahaşkına çokk tatlısın gerçekten söylüyorum. Nişanlınla da çok yakışmışsınız. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Kızlar sizden bi bilgi almak istiyorum. Bu h.sonu epilasyon aleti ve saç kurutma makinası alayım diyorum. Tawsiye ettiğiniz modeller var mı? Epilasyon aleti çok önemli o ufak tüylerden bile kurtulmak istiyorum..

benim epilasyon aletimin markası Rowenta canım çok da memnunum.. ilk epilasyonaletimde rowentaydı bunuda 2 yıl önce aldım. bacak ve koltuk altımda kullanıyorum.. Bikini bölgesinde ise ağda saç kurutma makinemide daha geçen hafta int.den aldım.. yine rowenta aldım.. saç maşam ve düzleiştiricimde Rowenta çünkü ve onlardan da çok memnunum.. Saç kurutma mak.ni Rowentanın mağazasına gidip beğendim 110 Tl'di, ben intden 80 e aldım, gerçi daha elime ulaşmadı :97: iyon teknolojili..modelinin ismini şu an hatırlayamadım ama istersen sonra yazarım.

ooo sıhhatler olsun canımm.. bende geçen hafta gitmiştim.. 2 tanecik siyah noktam varmış, onları aldı bayan... cildim zaten temizmiş bana sadece kuru olduğu için bol bol su içmemi tavsiye etmişti.. içmeye çalışıyorum bakalım..

mrb kızlarr :)) Allah nasip kısmet ederse eylüllde benimde düğünüm olcak in$allah beni de alın aranıza

hoşgeldiiiin aramızaa. düğün tarihin belli olunca söylede senide ilk sayfadaki listemize ekleyelim, her zaman bekleriz..

nişanlım bana ütü masası almııışşş

ooo ne güzell.. benimde geçen yıl anneler gününde alınmıştı... daha doğrusu nişanlımın annesine almıştık ama oda bizden önce almış olduğu için bana kalmıştı

Perşembe günü abajur aldık nişanlımla içinede renkli renkli ampullerden

yaa bende abajur almak istiyorum ama daha hiç hoşuma giden bişey bulamadım yaa.. araştırmalarıma devam edeceğim bakalım

Son düzenleme:
bugün gelinlik bakmaya gittim arkadaşlarla.çok seçeneğim yoktu ya bi şansımı deneyim dedim.ben sade ama şu prenses modellerinden seviyorum.benim tipe en uygun model.ama nerde pullu taşlı abartılı sapsarı gelinlikler var özellikle getirtmişler sanki.neyse 2sini denedim belim daha ince beden ölçüme göre beli oturmadı,üfff ya moralim bozuldu hayalimdekini nası arayıp bulcam.çirkin gelin olmak istemiyorum.güya bura foto koycaktım,bişeye benzemediği için koyamıyorum.canım sıkıldı keşke bakmasaydım

selamlar hatunlaaaar

Selam Hoşgeldin

Hoşgeldin lemlemcim..
Biz pek araştırmadık gelinlik gibi bunuda aklımızda yokken girdk aldık
Çok uçuk fiyatları ama.. Allahtan nişanlımın arkadaşıydıda geliş fiyatına verdi saolsun..

Son düzenleme:

niye çok fazla bir seçeneğin olmasınkiii sende benim gibi minyonsun sanırım, fotolarını görmüştüm.. ayrıca çok da güzelsin senden çirkin gelin olmaz merak etme

bizde yarın bakmayı düşünüyorduk ama ben çok hastayım yaa, bronşitim azdı yine, sürekli öksürmekten halsiz kaldım. o yüzden gelinlik bakma işini başka bir hadta sonuna erteledik..

Hoşgeldin lemlemcim..
Biz pek araştırmadık gelinlik gibi bunuda aklımızda yokken girdk aldık
Çok uçuk fiyatları ama.. Allahtan nişanlımın arkadaşıydıda geliş fiyatına verdi saolsun..
[/QUOTE]

hoşbulduk canımmm, nasıl bir abajur aldın fotoğrafını eklermisin.. ben kare bişey istiyorum ama hiç belli olmaz farklı bişeyde alabilirim.. evet fiyatlarıda gerçekten çok pahalııı... aslında çokda zor bişey değil, kendimiz bile yapabiliriz, bazıları o kadar basit ki çünkü

Cok geçmiş olsun canım ya..
Zamanınız var daha nasıl olsa bakarsınız kafana takma..

geçmiş olsun canım teşekkür edrim bilmiyorum yüzüm falan minyon da sanırım beden olarak artık minyon değilim:))5kilo zayıflamam da lazım.üfff eskiden kilo almak için uğraşırdım çöp gibiydm nası böyle oldum ki(1.65 e 58 kiloyum.fırsat bulduğunda git gez bol bol dene aklına en çok yatana karar verirsin en sonunda.ben de yaza kadar beklicem mecbur.yaşadığım yerden almıcam bu kesin.şu saç kürünü yaptım yıkıcam birazdan:))

Cok geçmiş olsun canım ya..
Zamanınız var daha nasıl olsa bakarsınız kafana takma..

evet zamanımız daha çok.. kızlar eskiler çeyizlerine dantel falan yaparlarmış, el emeği bir sürü şeyleri olurmuşş :)) bende dedim baari bulaşık bezi yapayım.. değişik bi ip var, naylon gibi sakallı iplere benziyor ondan çok güzel bulaşık bezi oluyor demişlerdi.. ipini aldım iki tane ördüm. birini anneme verdim, çok güzel köpürüyor :) her yumaktan 4 tane çıkıyormuş, bende 2 yumak almıştım. bi tane daha yapıp kayınvalideme verecem

teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için. ben artık alıştım, kışında 2 ay boyunca hasaydım. kolay kolay geçmiyor.. bu öksürükle yaşamaya alıştım.. akut bronşitmişim, en ufak bir üşütmede böyle oluyorum.. şu an biraz daha iyiyim ama

Burdaki gümüş renkliden canım üstü aynı...

Altıda burdaki gibi yunuz balıklı ama böyle bi tane büyük deyil küçük 2 tane yunuz balıklı...
Sade ama hoş duruyo..

Ne kadar zormuş resim yuklemek yaa:44:

Nasıl bişeymiş merak ettim..
Resmi varsa koysana canım bende yaparım belkim.. Malum benimde el emeğim fazla yok ceyizimde

hımmm evet güzelmiş çukulata, güle güle kullanırsınız inşallah.. bende beyaz düşünüyorum, bakalım bulabilirim inşallah, yunus balıklarıda güzelmiş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…