• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

haftasonu olursa, benim için de daha iyi olur.. Eşim tezini hazırlıyor,akşamları ders çalışıyor.. 2 ayımız kaldı,sonra rahat olucaz.. o kadar bunaldı ki, tez bitsin yazın eve sadece yatmaya gidicez diyor :9:

:1: biizmki de sınavlara çalışıyor ama günü henüz açıklanmadı açıklansa herhalde öyle olacağız yine. siz müsait olduğunuz bi haftasonu ayarlayın. günü birlikte belirleyin isterseniz :34::34:

benim de uykum var gözlerim sızlıyo açamıyorum çok fenayım zaman geçmio akşam olmayacak

Kızlar cuma akşamı sinemaya gittik Açlık Oyunları'na kitabını okumuştum filmini izlemeden olmaz beğendik görseller falan güzeldi, 12 gibi eve geçtik birer kahve ve uyuduk,cumartesi eşim işe gitti mesai durumu oldu bende evimi temizledim köşe bucak akşama anneme gittik yemeğe geç döndük pazarda saati almamışız telefonunda şarjı bitmiş kapanmış yeni saate göre 12'de kalktık:1: çok güzel bir kahvaltı hazırladık öğle yemeği gibi oldu ama süper oldu,sonra çıktık avm alışverişine sevgili kocama alışveriş yaptık banada kitap alışverişi yaptık ne zamandır istediğim kitaplar vardı onları aldım yine dışarda yedik yemeği bu hafta sonu yemek yapmadım geç döndük hemen kitaplardan birine başladım,bugün yemek yaparım eve geçince yemekten sonrada kahvemi alırım kitaba devam ederim:ssz:

kızlarrr baktım albümee demetten. imrendim valla süper görünüyorsunuz:32::32:
bende birileriyle buluşmak istiyorummmmm:52:

dün yatakodasını dip köşe cam perde her yerini temizledim nerdeyse tüm eşyaları dışarı çıkarttım tekrar yerleştirdim:). tertemiz oldu ohhh mis mis uyuduk gecede pert bi halde:52: böyle oda oda yapıcam temizliğimi. camlar beni mahvetti ya odada iki tane cam var ama nasıl pisti dış tarafı resmen çamurlu su değiştim durdum kaç kere. halılarıda sabunlu suyla sildim bakalım sonuç ne olacak hafif nemliler hala... bugünde küçük odayı yapmayı düşünüyorum ama her yanım ağrıyo bakalım kendimde o gücü bulursam yaparım :) cteside aşkımla buzpatenine gittik çok eğlenceliydi. bu hafta sonu kitap yüzü açmadım telafi etmem gerek:50:

Olabilir canım bizim için uygun...

Biz misafir sezonunu açtık bu cumartesi:9: eşim kuzenlerine söyledi c.tesi yada pazar gelecekler, eğer planda bir değişiklik olursa, gelebiliriz..

benim dediğim 7 nisan önümüzdeki hafta bende fuardayım çünkü gelemem.

isterseniz 1 nisan pazar olur isterseniz de 7 nisan cumartesi :9::9::9:

kesin bşy söyleyemiyorum o tarihte gelmeye çalışırım ama belli olmaz biz biraz yoğun yaşıyoruz biliyosunuz az çok

Çok pis diyetteyim sabah nesfit yedim öğlende çorba yoğurt komposto.doymadım ama midem şişti.... :31:

Son düzenleme:
Back