- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
haftasonu olursa, benim için de daha iyi olur.. Eşim tezini hazırlıyor,akşamları ders çalışıyor.. 2 ayımız kaldı,sonra rahat olucaz.. o kadar bunaldı ki, tez bitsin yazın eve sadece yatmaya gidicez diyor
benim de uykum var gözlerim sızlıyo açamıyorum çok fenayım zaman geçmio akşam olmayacak[/QUOT
Bugün pazartesi haftabaşı sersem gibi oluyor insan güzelim haftasonundan çıkınca akşama erken yatarsın diycem ama mutlaka bişey çıkıyor
biizmki de sınavlara çalışıyor ama günü henüz açıklanmadı açıklansa herhalde öyle olacağız yine. siz müsait olduğunuz bi haftasonu ayarlayın. günü birlikte belirleyin isterseniz
hatta demetin eşinin izinli olduğu bir gün belirlersek onlarda gelir..
tamam demet86 cnm eşin haftasonu izinli oluyor mu ? günü sen söyle istersen
h.sonu izin kullanmıyo ama c.tesi akşam erken çıkış olduğunda olabilir tabi sizde size uygun günü söyleyin
haberleşiriz yine
demet ve vafi siz söyleyin haftaya olabilir isterseniz
demet ve vafi siz söyleyin haftaya olabilir isterseniz
Olabilir canım bizim için uygun...
Biz misafir sezonunu açtık bu cumartesieşim kuzenlerine söyledi c.tesi yada pazar gelecekler, eğer planda bir değişiklik olursa, gelebiliriz..
benim için haftaya olursa gelme ihtimalim daha yüksek olur..
tamam o zaman 7 nisan cumartesi ona göre misafir alımlarını da durdurursunuz :13::13:
kesin bşy söyleyemiyorum o tarihte gelmeye çalışırım ama belli olmaz biz biraz yoğun yaşıyoruz biliyosunuz az çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?