1.de başarısız olduk inş. 2.de yüzümüz güler şuan çok şükür kistim falan yok umarım histeroskopide de bi sorun çıkmaz
merhaba arkadaşlar...nasılsınız umarım herkes çok iyidir ve güzel haberler alıyodur...benimde perşembe günü yumurta toplama işlemim var.çok heycanlıyım ve de biraz korkuyorum...hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
arkadaslar merhaba yeni gelen güzeller hepiniz hosgeldiniz
dün 34 yumurta toplanmıstı 21 tanesi dolu cıkmıs 17 tanesi döllenmis
5.gün koyacaklarmıs benden hbrler bu kadar
sadece cok yumurta toplandığı için dün ağrım coktu bugün baya hafifledi..
bende gelismeler böle
ne aşamadasınız pınar hnm yazılarınızı daha yenı okuyabıldım
neler yaptıgınızı merak ettım
bende çok ugraşıyorum şimdi tup bebee geçtık
ay canım benım yaa.inş allahım inş gönlündekını kucağına versin inş.benım daha epey var taa ayın 21 de bıtecek.sen bende önce başlıcan tedaviye. hadı sen bebişini alda sıra bize gelsin :)))
merhaba,,,
bende bu ay 5.tedavimi yaptırıyorum.daha önce 2 kez biyokimyasal gebelik oldu...yani beta hcg 700 lerden sonra gerilemeye başladı.sonuç hüsran...çocuk sahibi olamadık.kocaeli de yaşıyorum.bu seferki tedavi için ankara ya gidiyoruz..şuanda iğnelerimi oluyorum...bakalım bu sefer nasıl sonuçlancak...hayırlısı..
slm kızlar bende ılac tedavısıne basladım kısmetse ayın ortasında transfer olucam dndurulmuslarımız var
ebruli hoş geldin canım hayırlısı olsun canım inşlaah hamişliğin bu sefer tamamına erer sağlıkla alırsın evladını kucağına bize gelişmeleri yaz kocaman bir arkadaş gurubu olduk hüzünlenenler sevinenler derdini paylaşıp fikir alışverişi yapanlar hepimz buradayız:))
sagol cnm lucrın degıl estrofom coraspırın ve vıtamın ılaclarım dondurulmuslarla denıcegızsansımızı bakalım hayırlısıhadi hayırlısı bakalım lucrin tedavisine mi başladın
minecim hakkkında hayırlısı olsun tatlım inş donmuş bebelerin sıkı sıkı tutunurlar annecklerinin göbüşüne:))
merhaba,,,
bende bu ay 5.tedavimi yaptırıyorum.daha önce 2 kez biyokimyasal gebelik oldu...yani beta hcg 700 lerden sonra gerilemeye başladı.sonuç hüsran...çocuk sahibi olamadık.kocaeli de yaşıyorum.bu seferki tedavi için ankara ya gidiyoruz..şuanda iğnelerimi oluyorum...bakalım bu sefer nasıl sonuçlancak...hayırlısı..
arkadaşlar bizim diğer topikte gördüm yanlış kişi değilse busekar dün negatif sonucu aldı
ağustos-eylül de tüp bebek yaptıracaklar konusunda
inşallah yanlış kişi değildir
Kızlar giremedim 2 gündür. Selamlar herkese, busekar arkadaşımız için üzüldüm. Yazdıklarınızı okudum, listeyi güncelledim. Bazı arkadaşlar bilgilerini yazmamış onları henüz eklemedim. Yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Pınarın açtığı bu sayfa hepimizin bebek haberleriyle dolsun inşallah. Eksik bilgi varsa listede yazın eklerim.
1 hafta oldu doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bugün akşam üstü kontrolüm var. Tedavi için yolumuz belli olacak. Sonuç bekleyen yok sanırım bugün. Şimdilik buralardayım. Hepinizi öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?