2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Gelmemiş ay meraktan çatladım.kız bayıldı mı haberi alınca ne...

merhaba arkadaşlar...nasılsınız umarım herkes çok iyidir ve güzel haberler alıyodur...benimde perşembe günü yumurta toplama işlemim var.çok heycanlıyım ve de biraz korkuyorum...hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

kız buse nerdesın ya öldük meraktan burda.işime konsantre olamıyorm valla meraktan :)

kız buse nerdesın ya öldük meraktan burda.işime konsantre olamıyorm valla meraktan :)

Amin umarım başarılı geçer.şu anda buse nin iyi haberini bekliyoruz inşallah.başka var mı bilmiyorum ama:)

hly7 benim gerçek ismim betül ben de beren ismini çok seviyodum taa kii bihter karakterini oynayana kadar sonra soğudum yksa rabbim nasip ederse kız çocugu ben de beren koymayı düşünüyodum

hımmm.. benim kocamda bihterden dolayıı beren ismini koydurmaz ay kız ismi olarak ben selin i de seviyorum sonra deren derin falan gibi isimleri seviyorum.. oğlum olursa daaaaaaaa KERİM istiyorumm inşallahhh :)

ayy mira da güzelmişşş yazdım bunu buse de çok güzel... ay valla öle canım yaa daha 1. olmadan ben 2. ve 3. düşünüyorumm

çok güzel haber canım inşallahhh bebeğinin haberini alırsın canım :)

hly canım cevap verdıgın ıcın cok saol sımdı sancı basladı cok fena umarım hasta olmanın ısaretlerıdır bunlar bakalım kısmet:18:

rica ederim tatlım.. merak etme olursun olursun :)

hakıında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebeğini getirir sana yumurtaların :)

ok.sen evleri yapıyosun bende içini döşüyorum desene :)))

buse den ses çıkmadı hala ????

aynen öyle canım:).merak ettim buseyi de ama yarın bakarım artık.6.30 da çıkıyorum.iyi akşamlar herkeşeeee

bunu bılmıyodum kızlar yeni bişey daha öğrendim bol proteinli yıyecekler tuketmek lazım transfer sonrası oyle mı yanı

transferden sonra önemlidir illaki ama benim demek istediğim fazla yumurta toplanan kişilerin vücudunda baya bi protein eksikliği oluyor o yüzden transfere kadar protein seviyesini arttırması lazım bebişlerin tutunması için

ya hakkaten buse nerde yaa ben çok merak ettim bu bikaç saat girmedim ki sevinçli haberi açınca hemen okuyayım her sayfayı açtığımda bi heyecanla açtım ama yok gelmemiş çabuk geelll

bunu bende bilmiyodum cnm geç oldu ama olsun napalım

ya hakkaten buse nerde yaa ben çok merak ettim bu bikaç saat girmedim ki sevinçli haberi açınca hemen okuyayım her sayfayı açtığımda bi heyecanla açtım ama yok gelmemiş çabuk geelll
aynen cnm bende bakıyorum deminden beri inşaallah sonuç pozitiftir

1.de başarısız olduk inş. 2.de yüzümüz güler şuan çok şükür kistim falan yok umarım histeroskopide de bi sorun çıkmaz

Son düzenleme:
slm kızlar bende ılac tedavısıne basladım kısmetse ayın ortasında transfer olucam dndurulmuslarımız var

ya kızlar sabahdan beri bekliyorum kac sefer girdim siteye her seferinde sonucu görücem diye ama hala yok buse. inşallah sonucu pozitifdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…