ha birde 7 tanesi döllendi ve hepsi birinci kaliteydi ben faydası olduğuna inanıyorum. umarım sana da olur...
oh maşallahbende alayım başlayayım hemen opu ya kadar.inş olur banada :)
öyle vallaa.hepimiz tek tek geçeceğiz bu sınavı inşallah.şimdi düşünüyorum da hamile kalır da doğurursam bir sene sonra tekrar isterim.hatta ikiz isterim:)eee sütten ağzı yanan misali:)
ben hiç yemedim bişi.20 tane toplandı 5.güne 6 ulaşabildi hepsi birinci kalite.iyimiki bu sayı yaa
ay sende benım gıbı bende diyorum kı bu olsun biraz buyusun hemen kardeş yaparım dıyorum eşime.ah bu bı olsun da allahım dualarımızı kabul et de ver hayırlı saglıklı bebişlerımızı.......
ay sende benım gıbı bende diyorum kı bu olsun biraz buyusun hemen kardeş yaparım dıyorum eşime.ah bu bı olsun da allahım dualarımızı kabul et de ver hayırlı saglıklı bebişlerımızı.......
aynen ben de ama bir çocuk olduktan sonra ikinci tedavide iki embriyo koyarlarmı ki bilmiyorum.yasalar malum hergün bişi çıkıyor.bende bu tutarsa inşallah birde ikiz olursa 3 yıl sonra tekrar dondurulmuşlarla iki tane daha isterim. keşke olsa yaaaa
bende önceleri buse koymayı düşündüğüm için buse ama sonradan mira ismi daha çok aklıma yattı. tüm dillerde anlamı var. çocuk dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın sorun olmaz. tabi bide olacak da kız olacak da ooooo.....
ben hiç yemedim bişi.20 tane toplandı 5.güne 6 ulaşabildi hepsi birinci kalite.iyimiki bu sayı yaa
arkadaslar merhaba yeni gelen güzeller hepiniz hosgeldiniz
dün 34 yumurta toplanmıstı 21 tanesi dolu cıkmıs 17 tanesi döllenmis
5.gün koyacaklarmıs benden hbrler bu kadar
sadece cok yumurta toplandığı için dün ağrım coktu bugün baya hafifledi..
bende gelismeler böle
yani cumaya transferin var protein durumun nasıl değrlerini yükseltmen lazım ki bebeğin düşmesin genlde protein eksikliğinden tutunamıyo bebekler hadi hayırlısı bakalım inş. tutar da bize de moral olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?