baby bana mail adresini gönder özel msj yazamıyorum
çörek otu ezmesi aktarlarda satılıyor. organik balın içine diyelim ki 3 kaşık bak bir kaşık çörek otu ezmesi karıştırıp içiyorsun. erken menopoza girmeyi bile erteliyor. bunu yaşayan arkadaşlarım var
sormayın ya acayip kafam karışık 8. 9. 10. gün pozitifi idrar testinde gördüm dün de ikinci çizgi baya silik çıktı ve 5 dk. da değil. şimdi kafam allak bullak. ne düşüneceğimi şaşırdım. haberi alır almaz hemen yazacağım. aklımdasınız hepiniz... bu siteyi transferden sonra okumayın diyen arkadaşları kınıyorum. 12 gündür bu site sayesinde vakit geçirebildim ve benim durumumda ne çok insan varmış onu gördüm. bundan sonra da takip etmeye devam edicem.
hastaneden aradılar
3 yumurtamın 3 de döllenmiş bölünmeleri ve kalitesi çok iyiymiş
perşembe günü saat 11 de transferim var
allahıma şükürler olsun....
ay kızlar busekar 16:30 da sonucunu alcak bakalım sonuç ne çıkacak.inş pozitif olur
kım bılır ne kadar heyecanlıdır şimdi.
yani bal ne kadar iyi olursa o kadar işe yarar bence...
burdayım canım benım.msjını görunce çok sevındım.hatırlanmak çok guzel :)
cumartesı işte yoğundum çok fazla bakamadım pazar gun u de malum eşler evde anneme falan gıttık.
iyiyim şükür biraz midem bulanıyor kontrol hapından dolayı.
senden ne haber nasıl gıdıyor....
vallaadünden beri aklımda.ben bile heycanlandım.:)inşallah hamiledir
tatlım o mide bulantısı bendede mevcut maalesef şükür az kaldıtam 7 tane sonra adet sonra tedavi sonra gelsin benim kuzucuklar:))
koşuşturmaca işte..
:)) bende deneyeyim bakalım yumurta kalitesine madem faydalı opuya kadar yerim o zaman
canım benim tedavinin ortasında e2 değerim çok düşüktü hatta doktor 36 yaşında aynı zamanda tedaviye başladığım bir kadının değerlerini göstermişti içim sızlamış ve üzülmüştüm.sonrasında bir arkadaşımdan duymuştum ve denemeye başladım son günlere yaklaşırken bile doktor 5 yumurtan var gelişen diyordu ama inanmazsın deneye başladıktan sonra toplanan yumurta 12 oldu :)))
inş.canım ya.o kadar çok istıyorum kı burdakı arkadaslardan hamiş haberı almayı hem bıze umut oluyr hemde onların mutlulukları benıde mutlu edıyor.
evlat hasreti çok zor çokkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?