2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

çörek otu ezmesi aktarlarda satılıyor. organik balın içine diyelim ki 3 kaşık bak bir kaşık çörek otu ezmesi karıştırıp içiyorsun. erken menopoza girmeyi bile erteliyor. bunu yaşayan arkadaşlarım var

çörek otu ezmesi aktarlarda satılıyor. organik balın içine diyelim ki 3 kaşık bak bir kaşık çörek otu ezmesi karıştırıp içiyorsun. erken menopoza girmeyi bile erteliyor. bunu yaşayan arkadaşlarım var

sormayın ya acayip kafam karışık 8. 9. 10. gün pozitifi idrar testinde gördüm dün de ikinci çizgi baya silik çıktı ve 5 dk. da değil. şimdi kafam allak bullak. ne düşüneceğimi şaşırdım. haberi alır almaz hemen yazacağım. aklımdasınız hepiniz... bu siteyi transferden sonra okumayın diyen arkadaşları kınıyorum. 12 gündür bu site sayesinde vakit geçirebildim ve benim durumumda ne çok insan varmış onu gördüm. bundan sonra da takip etmeye devam edicem.

hımm.anladım teşekkür ederim.bunu hergün yiyeceğin zaman mı karıştırıyorsun ve hergün kaç kaşık yenir ki.

bal organik olmak zorun da mı peki

her sabah yapıyorum ben taze taze yiyiyorum faydasını da gördüm açıkçası. organik süzme bal aldım (tabi organik olması satıcının iddiası) aktardan da çörek otu ezmesini aldım. her sabah karıştırıyorum. 3-4 kaşık yiyiyorum. televizyonda da çıkmıştı bu açıklama.

insan evde otur otur başka ne yapar kı tabı derdınden anlayanlarda dertleşecek.yoksa zman geçmez.hadı hayırlı haberler beklıyrz senden.

inşallah ya. Allah isteyen herkese versin. bende 3 yıllık evliyim şimdi bu kadar beklediğime acayip pişmanım keşke başta çocuk düşünüp yaptırsaydım bu tahlilleri

ay kızlar busekar 16:30 da sonucunu alcak bakalım sonuç ne çıkacak.inş pozitif olur
kım bılır ne kadar heyecanlıdır şimdi.

vallaadünden beri aklımda.ben bile heycanlandım.:)inşallah hamiledir

tatlım o mide bulantısı bendede mevcut maalesef şükür az kaldıtam 7 tane sonra adet sonra tedavi sonra gelsin benim kuzucuklar:))
koşuşturmaca işte..

vallaadünden beri aklımda.ben bile heycanlandım.:)inşallah hamiledir

inş.canım ya.o kadar çok istıyorum kı burdakı arkadaslardan hamiş haberı almayı hem bıze umut oluyr hemde onların mutlulukları benıde mutlu edıyor.
evlat hasreti çok zor çokkkkkkkkkkkkkkkkk

tatlım o mide bulantısı bendede mevcut maalesef şükür az kaldıtam 7 tane sonra adet sonra tedavi sonra gelsin benim kuzucuklar:))
koşuşturmaca işte..

ay canım benım yaa.inş allahım inş gönlündekını kucağına versin inş.benım daha epey var taa ayın 21 de bıtecek.sen bende önce başlıcan tedaviye. hadı sen bebişini alda sıra bize gelsin :)))

:)) bende deneyeyim bakalım yumurta kalitesine madem faydalı opuya kadar yerim o zaman

canım benim tedavinin ortasında e2 değerim çok düşüktü hatta doktor 36 yaşında aynı zamanda tedaviye başladığım bir kadının değerlerini göstermişti içim sızlamış ve üzülmüştüm.sonrasında bir arkadaşımdan duymuştum ve denemeye başladım son günlere yaklaşırken bile doktor 5 yumurtan var gelişen diyordu ama inanmazsın deneye başladıktan sonra toplanan yumurta 12 oldu :)))

ha birde 7 tanesi döllendi ve hepsi birinci kaliteydi ben faydası olduğuna inanıyorum. umarım sana da olur...

buse telefonla mı haber verecekler sonucu.kendin mi alacaksın

inş.canım ya.o kadar çok istıyorum kı burdakı arkadaslardan hamiş haberı almayı hem bıze umut oluyr hemde onların mutlulukları benıde mutlu edıyor.
evlat hasreti çok zor çokkkkkkkkkkkkkkkkk

öyle vallaa.hepimiz tek tek geçeceğiz bu sınavı inşallah.şimdi düşünüyorum da hamile kalır da doğurursam bir sene sonra tekrar isterim.hatta ikiz isterim:)eee sütten ağzı yanan misali:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…