2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Günaydın kızlar ..
Umud sağolasın o güzel cümlelerin için :)

Canım DHEA kullanıyor musun ?
Bu yumurta kalitesini ve miktarını artırıyor diye biliyorum ..

kullanmadım hiç ..geçen nette araştırma yaparken rastladım ama...bazı yerlerde işe yaramadığını okudum..kararsız kaldım...

bide arı sütü bal polen duydum..o nasıl gelir acaba??

kullanmadım hiç ..geçen nette araştırma yaparken rastladım ama...bazı yerlerde işe yaramadığını okudum..kararsız kaldım...

yumurta kalitesini en iyi çörek otu ezmesi ve bal karışımı artırıyor bilginize...

bugün 12. günüm az önce kan testi verdim sonucu 16:30 da alıcam. dün yaptığım idrar testinde silik de olsa ikinci çizgi çıktı ama 5 dk. içinde değil. daha önce de 8. 9. ve 10. günlerde baya belirgindi çizgi iyice kafam karıştı siz ne diyorsunuz arkadaşlar?

birde eşimde sperm hareketi düşüktü. 3 ay boyunca arı sütü kullandı. şu an %30 olan hareketlilik %75 e çıktı ve bu çok iyi bir oran dedi doktor.

Rabbim bu sefer nasip eylesin hayırlısı ile ..
Benimde 2. denemem başladı ve bende cuma yada pazartesi histereskopi çekileceğim ..
Umarım bu kez kavuşuruz , Rabbim kolaylıklar versin arkadaşım..

Dün ben hastanedeyken dr yanımda bir bayara söyledi DHEA kullanacaksın , yumurta kalitesi için dedi ..
Ayrıca çok yakın bir iki arkadaşımda şuan kullanmaktalar ..Genelde fsh hormonu biraz yüksek olana veriyorlar ..
Dr"una sor bir kullan derim ..1 ay sonra hormon tahlilinde yarayıp yaramadığını görürsün ..
Arı sütü bal polen çok iyi etmişsin kullan tabi , çok faydalı ..
Canım sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu , bence silik çıktıysa kan tahlilinde pozitifi görmen büyük ihtimal ..
Rabbim yardımcın olsun , inşallah bebeğin seneledir ..

yumurta kalitesini en iyi çörek otu ezmesi ve bal karışımı artırıyor bilginize...

tamam cnm netten araştırayım
birde eşimde sperm hareketi düşüktü. 3 ay boyunca arı sütü kullandı. şu an %30 olan hareketlilik %75 e çıktı ve bu çok iyi bir oran dedi doktor.

arı sütü derken sadece arı sütü mü?nereden temin ettin acaba??

tamam bir dr uma sorayım nediyecek..

umarım histereskopi sonucun temiz çıkar...

merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz... yumurta kalitesini artırmak için incir kürü uygulamanızı tavsiye ediyorum... ibrahim saraçoğlunun sitesinde var.. incir kürüyle beraber havuç kürüne de başlarsınız...sayfasına bakabilirsiniz...

burdayım canım benım.msjını görunce çok sevındım.hatırlanmak çok guzel :)
cumartesı işte yoğundum çok fazla bakamadım pazar gunu de malum eşler evde anneme falan gıttık.
iyiyim şükür biraz midem bulanıyor kontrol hapından dolayı.
senden ne haber nasıl gıdıyor....

3 YILLIK EVLİYİM.Bİ TÜPÜM TIKALI DİĞERİ İLE DE OLMASDI.İLKİ TUTMADI İKİNCİYE BAŞLADIK BİZ DE:)UMARIM TUTAR BU SEFER

tüpün açılması mümkün değil mi canım.. histeroskopi yaptırdınmı ? hakkınızda hayırlısı olsun.. hangi merkezdesin acaba ?

hastaneden aradılar
3 yumurtamın 3 de döllenmiş bölünmeleri ve kalitesi çok iyiymiş
perşembe günü saat 11 de transferim var
allahıma şükürler olsun....

gözün aydınnnn...benimde dün 2 adet yumurta toplandı ...arayan yok daha benii...perşembe büyük gün desene:))))

hastaneden aradılar

ay canım ne güzel.hayırlısı olsun inş.git de al bebişlerini :) gelişmeleri yaz bize olur mu...

arkadaşlarında dediği gibi ilk sayıldığı için yasal olarakta 2tane transfer olmaz büyük ihtimalle benim eşimde korkuyodu ikiz olur diye bence olsa en çok eşim sevinir inşaallah bebeğin sımsıkı tutunur ve 9ay 10gün bırakmaz seni

evet cnm negatifi görünce çok zor ama işte şimdi umudum var sende umutlu başla tedavine inşaallah tedavilerimiz pozitif sonuçlanacak

benimde dün 3 adet yumurtam toplandı.
haber bekliyorum
inşallah hayırlı sonuçlar alırız
inşaallah pozitif sonuçlanır tedavin ve 9ay 10gün bırakmaz bebeklerin seni

negatifi görünce aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz mevlam bişekilde sabrınıda veriyo ama çoook zorr oyunmu bilmem ama tüpbebek hastanelerinde sadece hastalara karşı biraz vicdan ve merhamet olsa o bile yeter değilmi cnm

ya bende istedim histereskopi ama gerek görmüyo anlamadım inşaallah bu sefer kavuşursun bebeğine

ya az kalmış sonucun inşşaallah pozitiftir

hastaneden aradılar
canım gözün aydın inşaallah sımsıkı tutunurlar bebişlerin

tüpün açılması mümkün değil mi canım.. histeroskopi yaptırdınmı ? hakkınızda hayırlısı olsun.. hangi merkezdesin acaba ?

ya açılabilir ama benim gözüm korktu biraz.açtırırken zarar görüp tüpleri alınanlar var.o yüzden tüp bebek yaptırmak istedik.bir de birtanesi zaten açıktı.olsaydı 3 senedir onunla da olurdu dedi doktorum.başka bir sorundan kaynaklanıyor olabilir yani.mayadayım ben,cgh sonuçlarını bekliyorumm

Son düzenleme:

buse ben de seni arıyordum.özelden mesaj da atamıyorum.çok merak ettim dünden beri aklımdasın.umarım hayırlı haber verirsin.bize umut olursun.16.30 u bekliyorum:18:

ay kızlar busekar 16:30 da sonucunu alcak bakalım sonuç ne çıkacak.inş pozitif olur
kım bılır ne kadar heyecanlıdır şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…