Merhaba Arkadaşlar beni hatırlıyormusunuz bilmiyorum ama sonunda 3. de başardım bende Hamileyim umarım sonuna kadar devam ettirebilirim Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu hala inanamıyorum dün benim doğum günümdü hayatımın en güzel hediyesini aldım Allah görmeyie nasip eder inşallah.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar
- Konu Sahibi 2 mucize
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba Arkadaşlar beni hatırlıyormusunuz bilmiyorum ama sonunda 3. de başardım bende Hamileyim umarım sonuna kadar devam ettirebilirim Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu hala inanamıyorum dün benim doğum günümdü hayatımın en güzel hediyesini aldım Allah görmeyie nasip eder inşallah.
ne güzel bir doğum günü hediyesi olmuş annesine :))) canım hatırlıyorum tabi, gözünaydın çok sevindim kendine ve bebeiğine çok dikkat et, rabbim devamını getirsin kuzularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin işallah
Merhaba Arkadaşlar beni hatırlıyormusunuz bilmiyorum ama sonunda 3. de başardım bende Hamileyim umarım sonuna kadar devam ettirebilirim Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu hala inanamıyorum dün benim doğum günümdü hayatımın en güzel hediyesini aldım Allah görmeyie nasip eder inşallah.
canımm hayırlı uğurlu olsun Allah sizinkini de bizimkileri de tamamına erdirsin inşallah.. ne güzel bir hediye olmuş.. bizim yavrumuzda nişan yıldönümümüzden 1 gün önce hediye olarak geldi..
bu bana nasıl güzel bir moral oldu anlatamam tebrık ederım allah sag salım kucagına almayıda nasip etsin darısı bizim basımıza:)
cloudly,nec86,pınar,pepero çok ama çok teşekkür ederim Allah hepimizin bebişini kucağımıza almayı nasip etsin Allah bu uğurda uğraşan herkesin ama herkesin yardımcısı olsun . Pepero umarım sende bebeğine bir an önce kavuşursun bu arada biişey söylemek istiyorum kesinlikle belirti arama 7. günden sonra yani ilaçların etkisi geçtikten sonra hiç bir şey kalmıyor emin ol gögüs şişkinliğim gitti akıntım falanda olmadı yani hiçbir belirti yoktu bedenimde kesin olmamıştır gözüyle bakmaya başlamıştım ama çok şükür Allahıma görüşmek üzere arkadaşlar.
doğum günün kutlu olsun ne güzel bir doğum günü hediyesi olmuş.darısı başımıza.
canımm test gününüz yarın mı???
doğum günün kutlu olsun ne güzel bir doğum günü hediyesi olmuş.darısı başımıza.
çok teşekkür ederim canım Allah bu güzel duyguyu sizlerede yaşatır inşallah. Allah yardımcınız olsun.
evet kızlar zorlu bekleyiş yrn sona erıyor yesımazra ve benım için,ben bu akşam testimi yapmak zorundayım yrn eşim yanımda olamayacak oyüzden akşama hbr veririm sizlere...dua edin bizler için..
Allah gönlünüze göre versin Allah yardımcınız olsun umarım sizde güzel haberlerle bizlere gelirsiniz.
kızlar biraz önce tüm umutlarımı bir kez daha tuvalete gömdüm..kan sonucumu verdim sonucunu beklıorum oda formaliteden oldu biraz ama..umarım yesımazra bızlere güzel hbrler verir ben umudun tukendıgı yere geldim 3 asılama 3 basarısız tüp bebek ve sebepsiz infertilite ...allahım sabır versin ....
kızlar biraz önce tüm umutlarımı bir kez daha tuvalete gömdüm..kan sonucumu verdim sonucunu beklıorum oda formaliteden oldu biraz ama..umarım yesımazra bızlere güzel hbrler verir ben umudun tukendıgı yere geldim 3 asılama 3 basarısız tüp bebek ve sebepsiz infertilite ...allahım sabır versin ....
rabbim yardım etsin sana arkadaşım, sonucun belli oldumu yani negatifmi yoksa anlamdım. inan hepimiz çok zor yolardan geçiyoruz inan bende çok yıprandım ama ne yapalım Rabbim ne isterse o oluyor hayırlısı böyleymiş bizim sınavımızda buymuş canım..
zkızlar biraz önce tüm umutlarımı bir kez daha tuvalete gömdüm..kan sonucumu verdim sonucunu beklıorum oda formaliteden oldu biraz ama..umarım yesımazra bızlere güzel hbrler verir ben umudun tukendıgı yere geldim 3 asılama 3 basarısız tüp bebek ve sebepsiz infertilite ...allahım sabır versin ....
canım benim dur bakalım alalım kan sonucunu hhiç belli olmaz Rabbim hayırlısını versin inş lütfen üzülme
canımm test gününüz yarın mı???
evet canım:)çok heyecanlıyım...
Allah gönlünüze göre versin Allah yardımcınız olsun umarım sizde güzel haberlerle bizlere gelirsiniz.
aminn..Allah tamamına erdirsin senin de.
Rabbim biliyor ya ben hala umutluyum, duayla bekliyorum sonucunu. Allahım inşallah bebeklerinin tutunmasiyla ilgilidir bu kanama. Sonuc her ne olursa olsun kalbim seninle.