canım inş güzwl haberler verirsin bize dualarım seninle canımm
biz kadınllar ne garip varlıklarız bi adet oluruz aglarız bi adet oluruz sevınırız:)sımdı ben sevınen gruba gırıyorum,yrn doktorumu arıcam ne gun geleyım die sorucam ve ınsallah ters bısey yoksa baslasın tedavi..[/QUO
inşallah hayırlı olur tedavin olumlu başlayıp olumlu bitsin çabucak gelip geçsin günler al sende bebişlerini kucağına sağlıkla
biz kadınllar ne garip varlıklarız bi adet oluruz aglarız bi adet oluruz sevınırız:)sımdı ben sevınen gruba gırıyorum,yrn doktorumu arıcam ne gun geleyım die sorucam ve ınsallah ters bısey yoksa baslasın tedavi..
biz kadınllar ne garip varlıklarız bi adet oluruz aglarız bi adet oluruz sevınırız:)sımdı ben sevınen gruba gırıyorum,yrn doktorumu arıcam ne gun geleyım die sorucam ve ınsallah ters bısey yoksa baslasın tedavi..
gözünaydın tatlım, haydi bakalım peperocum güzel güzel yumuoşların olsun sonra güzel güzel embryların sonra da güzel güzel bebeğin , canım allah yardımcın olsun dularım seninle ...
gunaydın kızlar gününüz aydın olsun bugün 7.günüm bana dua edin lütfen tutunsun bebişlerim gecen sefer şişlik,g.dolgunluk agrı , tutunma kanamam olmuştu 9.gün pozitif oldugunu ordan anlamıştım oysa şimdi hic bir belirti yok belki erkendir daha kafam karışık içimdeki ses tutucak diyor ama allah biliyor gerçegi inşallah tutar bu dörduncu ve son olur
saol cloudly yrn 14.15te klınıge gıdıyorum allahın izniyle..umarım hersey yolundadırda yrn tedavıme baslayabılırız..igne vurulmak ıcın hıc bu kadar heveslı olmamıstım:)
saol cloudly yrn 14.15te klınıge gıdıyorum allahın izniyle..umarım hersey yolundadırda yrn tedavıme baslayabılırız..igne vurulmak ıcın hıc bu kadar heveslı olmamıstım:)
hadi hayırlısı olsun inş dilerim bu tedavide kuzucuklarınız sizinle birlikte olur dualarım hepimiz için..inşallah sen de başlarsın pepero ve birlikte geçiririz bu umutlu bekleyişi ve inşallah,hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.
ben iğnelerime başladım hayırlısıyla.ve Rabb'imin izniyle gelsin bebişler:)
inşallah sen de başlarsın pepero ve birlikte geçiririz bu umutlu bekleyişi ve inşallah,hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.
Ahhh benim hayırsız arkadaşım, başlamış iğnelere, ben de bekliyorum haber boş yere:))))
Cnm maşallah sana, başlamış bile iğneler, Allahım bir solukta sonuna getirsin, göz açıp kapayıncaya kadar bebeğinin haberi seninle olsun. Dualarımdasın...
hadi hayırlısı olsun inş dilerim bu tedavide kuzucuklarınız sizinle birlikte olur dualarım hepimiz için..
aminnn inşallah pınarcımmm.ben ve pepero sizin gibi cloudly ve senin gibi aynı zamanlarda güzel haberlerimizi alırız inşallah.senin de herşey yolunda gidiyordur inşallah,sağlık,sıhhatle bebeğini kucağına alman dileğiyle...iyiki bu topiği açmışsın yüreğine sağlık.
inşallah sen de başlarsın pepero ve birlikte geçiririz bu umutlu bekleyişi ve inşallah,hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?