2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

hepnize ayrı ayrı çok tşk ederim msj larınız için hala sersem gibiyim klınığe gittim dr umla onuştum biraz rahatlattı beni benden genetik testler istedi onlarda klınte bayabi masrafl 1200 tl istediler testler için şimdi ne yapacağım bilmiyorum takrar allahım güç kuvvet verirse tekrardan denemek istiyorum ama aynı merkezdemi yoksa farklı bir mezkezmi çok kararsızım olumsuz olmasına rağmen dr umdadnda çok memnumum tekrar sil baştan başka merkezde istemiyorum ama ne yapacağımıdabilmiyorum
genetik test yaptıran arkadaşların yardımlarını bekliyorum ben ist dayım nerde yaptıracağım hakkında hiç bir bilgim yok önerebileceğiniz bir yer varmı devlet hastaneeri yapmadığını duydum bu testleri

canım benım 3. denemem 3. deneme öncesi doktor benden ve esımden kromozn analızlerımızı ve bır takım testler ıstedı.kromozon analızı medıcal parkta yaptırdım ben 250 cıvarında tutuyor bır kısının diger testlerde onların dedıgı gıbı 800 cıvarında tutması lazım,ayrıca benım 2. denemem bır genetıkcı doktorun klınıgınde yaptırdıgım ıcın bana pgt ıslemı uyguladı bu cok malıyetlı bı ıslem biz 1200 usd ödedik malesef öle de tutmadı...

yine olmadı negatif

canım çok üzüldüm.seni anlıyorum inan.herşeye nefretle bakmıştım birkaç gün.hala üzgünüm ama umudum da var.paraları biriktirip koşacağım yine.ben ikincide genetik yaptırmıştım.ilaçlar hariç 10.000 tl tutmuştu.üçüncüyü ge öyle yaptıracamçolacaksa tam olsun.sende ilerisini düşün.farklı bir merkez psikolojik açıdan iyi olabilir senin için...

gunaydın kızlar gününüz aydın olsun bugün 7.günüm bana dua edin lütfen tutunsun bebişlerim gecen sefer şişlik,g.dolgunluk agrı , tutunma kanamam olmuştu 9.gün pozitif oldugunu ordan anlamıştım oysa şimdi hic bir belirti yok belki erkendir daha kafam karışık içimdeki ses tutucak diyor ama allah biliyor gerçegi inşallah tutar bu dörduncu ve son olur

rabbim gönlüne göre versin canım.inşallah sessiz sedasız gelip sana cee-eeeee yaparlarbiz başaramadık bu defalık.inşallah sen başarırsın...ben çok dinledim kendimi hayal kırıklığım büyük oldu o yüzden.bi dahakine ne evde yatarım ne de çok dikkat ederim.sadece bir gün yatarım diyorum.kendini çok kasma.sadece dua et.rabbim eteğini de kucağını da boş bırakmaz umarım...

sevgili merln,bende ıkıncı denemem de genetık yaptırdım fakat 3. de böle birseyı dusunmuyorum gıttıgım farklı ıkı merkezde belkıde pgt yuzunden dahı tutmamıs olabılır dedi.sonucta ınceleme ıcın embrıyodan hücre alınıyor o yüzden bence sende farklı görüşleri alırsan belkı genetık yaptırmazsın cunku cok malıyetlerı artırıyor.

amin inşallah canım allahım hepimize nasip etsin yeterki sağlıklı versin de gerisi mühim değil az kaldı sonuca bende merak etmeye başladım işte bence bidaha genetik testi filan uğraşma bizede söyledi dr.yüzde yüz sonuc vermiyor oda diye yaptırmadık ona harcadım paraya 2 3 kere daha tüp bebek deneriz dedik dr.ısrar etmedi. ben bu sefer ümitliyim çünkü 1.kalite 13 hücreli ve 11 hücreli saglıklı çıktı 2 embiryo ve dördüncü günü transfer oldu nasip kısmet allah istese verirdi hayırlısı böyleymiş demeki üzüp yıpratma kendini

haklısın canım daha önce de duymuştum zarar verebileceğini.üçüncü denememi farklı bir yerde yapacağım.ben de iki üç katı para verdim normalinden.iyice araştıracağız artık.zamanım çok önümde nasıl olsa.bir senem var üçüncü için:)

amin canım.umarım senin sonuç iyi gelir de bize moral olur.haklısın çok fazla para harcanıyor.garantisi de yok.sanırım yaptırmam ben de artık...

Kızlar nasılsiniz inşallah güzel hbrli bir hafta sonu olur inslhh, hafta olur decektim ama sonradan fark ettim ki hafta sonu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…