kızlar bende bugün başladım ignelerime hadi bakalım hayırlısı:)bır yandan menapur bır yandan puregonlarım:)yeşimazra belki karsılasırız klınıkte :)[/QUOTE
ilaçlarımız da aynı,hadi bakalım hayırlısı ikimiz için de:)
inşş canım inş güzel haberlerle seviniriz hep birlikte. biz maaşallah iyiyiz şükürler olsun dilerim bi kaç hafta sonra keseyi ne zaman göreceğim kalp atışını ne zaman duyacağım konuşmaları yapalım.
bende diyorum iyiki açmışım mutluluklarımız üzüntülerimiz konuşuldu dostluklarımız oluştu bu topiklerde ne güzel...
yeşimazra, peporo dualarımız sizlerle.. inşallah beraber başladığınız tedavi beraber doğumlarla sonuçlanır..
ayguncum kaç gün kaldı teste
teşekkürler, Allah razı olsun,inşallah canım yaaaa.ama ben çok fena grip oldum bugün sinirden ağladımmm,bütün kış nezle grip olma şimdi tam iğneler başlayınca ol,çok üzgünüm.ilaç kullanabilirmiyim bilmiyorum yarın doktora sorucam.dua edin benim için iyileşeyim
yeşimazra, peporo dualarımız sizlerle.. inşallah beraber başladığınız tedavi beraber doğumlarla sonuçlanır..
ayguncum kaç gün kaldı teste
yaaa bu kadar olur benımde bademcıklerım şişti çok fena yutkunurken acıyor resmen tedavıyımı bekledı bu hastalıklar
ilaç içebilirmiyiz acaba yaaa?
yeşimazracım, peperocum elbette bu aşamada hasta olmak üzmüştür sizi ama transferden sonra hasta olup hamile kalan arkadaşlarımız da oldu.. hastalık engel değil inşallah. siz morelinizi bozmayın yeter ki. ilaç konusunda doktora danışmadan içmeyin bence. gerçi şu an sadece iğnelerdesiniz ama yine de yan etkisi filan olmasın.. inşallah ilaçsız iyileşir transferinizi sağlıkla olursunuz..
kızlar idrar testim negatif çıktı az önce yaptım sanırım buda olmadı bugün 11.günümdü yarında kanda baktırıcam mucize olursa kanda pozitif çıkar yaksada yapacak bişey yok
kızlar idrar testim negatif çıktı az önce yaptım sanırım buda olmadı bugün 11.günümdü yarında kanda baktırıcam mucize olursa kanda pozitif çıkar yaksada yapacak bişey yok
Cnm kan sonucunu görmeden uzme kendini boş yere, hatırlarsın cloudly kanda 77 sonucu aldığı gün idrar testi yaptı hatıra kalsın diye negatif çıkmıştı. Şükürler olsun oğlu karnında şimdi, Rabbim nazarlardan korusun. Bu çok net bir ornek olduğu için yazdım, idrar testi hiçbir şey ifade etmiyor, sonucun kanda çıkacak. Hepimizin duaları seninle, inşallah meleğin seninle
Çok iyi hatırlıyorum sana daha önce de yazmıştım, sen güçlü bir kadinsin, ayrıca duruma bakışın çok pozitif, senin de dediğin gibi gunü vakti geldiginde Rabbim nasip edecek mutlaka evladını sana. Tabii ki yarın o gün olsun diye dualarımız ama her koşulda biz burada yanındayız. İnan heyecanla bekliyorum sonucunu, Rabbim yüzünü güldürsün.
allah razı olsun arkadaşım biraz olsun rahatlattın beni inşallah dediğin gibi yarın kanda pozitifi görürüm sizlerede müjdeyi vermek nasip olur bana sizde destek olmazsanız naparım bilmiyorum gerci olana kadar devam kararı aldık eşimle tüp bebeğe ilk başladığımız gün pes etmek yok sonucta allah büyük ve o nasip edicek ben kendimi hep teseli ederim allahım bana iyi bir koca ve aile nasip eti sonra ev sonra araba iyi bir gelecek arada paraya bunalsakda hic bunalıp daraltmadı bizi rabim bunlara karşılık belki böyle allahım sabrımızı deniyor herkese hele boyle kış gününde nasip etsin mevlam mucize işte beklemediğin anda cıkar karşına inanıyorum olucak birgün ama yarın ama başka sefere olucak inancın ve umudun olduğu sürece denemeye değer yeterki sağlıklı hayırlı olsun yaşım 27 hala gec kalmadım devam etmeye sizleri görmesemde yüz yüze konuşarak görmüş kadar oluyorum...
şimdiden çok teşekür ederim sana ve diğer arkadaşlarıma destekleriniz için iyiki tanışmak kısmet oldu sizlerle iyiki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?