arkadaşlar güzel sonuçlarınızı bekliyoruz Allahın izniyle inşlh hepimiz sırayla hayırlı haberleri alırız...
anin canım benim inşşş vakit az kaldı çok az heyecan doruktaaaa:18::18::18:
hadi hayırlısı olsun inş .benim bu tedavilerden öğrendiğim naçizane vazgeçmeyeceksin fırsatın varsa sağlığın el veriyosa deneyeceksin çok sevindim canım böyle düşündüğüne.insan o zaman korkmuyo yani korkuyo ama daha rahat oluyo kafası ben en son tedavimde amannn olmazsa bidaha yaparım napim demiştim tabi Rabbim bilir kısmet herşey ama şükürler olsun prensesim benim göbüşümde:))kızlar tedavıme baslamama çok az kaldı bugün yrn adet olucam adetimle bırlıkte ızmırdeyım,sonra gelsin bebişler:)kısa protokol uygulanacagı için cabuk bitecek bu tedavim,pınar senın bı mesajından cok etkılendım korkuyorum 3. tedavımden demıstım yaaa,evet ınsan nolursa olsun tedırgınlıgı oluyor fakat ben vazgecmıcem saglıgım ve maddi durumum el verdigi sürece denemeye devam...yeşim azra senin ne zaman baslanacak bı gelişme var mı?
canım daha var ama sanırım sen yarın test yapmayı düşünüyordun kararlı mısın hala :)
canım şimdilik kararlıyım:)normalde c.tesi ama ben yarını düşünüyorum 11.günüm çıkar diyorlar
kızlar tedavıme baslamama çok az kaldı bugün yrn adet olucam adetimle bırlıkte ızmırdeyım,sonra gelsin bebişler:)kısa protokol uygulanacagı için cabuk bitecek bu tedavim,pınar senın bı mesajından cok etkılendım korkuyorum 3. tedavımden demıstım yaaa,evet ınsan nolursa olsun tedırgınlıgı oluyor fakat ben vazgecmıcem saglıgım ve maddi durumum el verdigi sürece denemeye devam...yeşim azra senin ne zaman baslanacak bı gelişme var mı?
pepero ben de senin gibi adetimi bekliyorum.bu hafta bekliyorum kendilerini:)adetimle birlikte ben de başyacağım hayırlısıyla.
pepero ben de senin gibi adetimi bekliyorum.bu hafta bekliyorum kendilerini:)adetimle birlikte ben de başyacağım hayırlısıyla.
wish cnm 10 .gunde çıktım benim biliyorsun ver hatta bugun akşam üstü git ver hadii ama merak ediyorummm seniiiiiiiiiiiiiiiiii
canım labraturcı adam var onu aradım eşim evden gidince sabah gelicek kan vericem çok heyecanlıyım çok korkuyorum eşime bile demedim test yapacağımı o halen c.tesiyi bekliyo benden daha heyecanlı imş sonu güzel olurda eşime süpriz yaparım birde canım kaynanam durdu durdu yarın bana gelicekmiş bende testi söylemedim yapılacak bişey yok gelme dedim bozuldu seni görmeye gelicektim dedi birde kötü sonuş alırsam kaynanayla falanda uğraşamam neden olmadı diye abuk sabuk sorular duymak istemiyorum bana çok dua et canım inş bebeğim benimledir
muhtemelen bizim rendevularımızda karsılasacagız seninle hem aynı klınık hem aynı doktor,bakalım cloudy ve pınar gıbı bızde(onlarında aynı zamanda baslamıstı aynı klınıkte) bebeklerımıze bu tedavımızde kavusuruz:)hacı bekler gibi beklıyorum bende adetimi bakalım ne gün gelecek kendıleri:)
hadi hayırlısı olsun çifter çifter bebek olsun inş...
kızlar tedavıme baslamama çok az kaldı bugün yrn adet olucam adetimle bırlıkte ızmırdeyım,sonra gelsin bebişler:)kısa protokol uygulanacagı için cabuk bitecek bu tedavim,pınar senın bı mesajından cok etkılendım korkuyorum 3. tedavımden demıstım yaaa,evet ınsan nolursa olsun tedırgınlıgı oluyor fakat ben vazgecmıcem saglıgım ve maddi durumum el verdigi sürece denemeye devam...yeşim azra senin ne zaman baslanacak bı gelişme var mı?
muhtemelen bizim rendevularımızda karsılasacagız seninle hem aynı klınık hem aynı doktor,bakalım cloudy ve pınar gıbı bızde(onlarında aynı zamanda baslamıstı aynı klınıkte) bebeklerımıze bu tedavımızde kavusuruz:)hacı bekler gibi beklıyorum bende adetimi bakalım ne gün gelecek kendıleri:)
kızlar selam, deneme için adet bekliyormuşsunuz, dediğin gibi peperocum aynı pınarla benim adet beklediğimiz günler aklıma geldi,bir gün arayla yumurtalarımız toplandı, aynı gün transferlerimiz oldu, çok şükür rabbimize ikimizn de bebekleri bizimle, bir tek cinsiyetleri tutmadı :))) o da galiba doktorlarımız farklıydı ondan olsa gerek :)
dilerim bu mutluluğu her ikiniz de yaşarsınız, inanın yazarken çok dua ediyorum içimden yüreğimin derinliklerine kadar hissederek dua ettim şu anda
haydi kızlar gelsin adetler gelsin bebekler, allah yardımcınız olsun dualarım sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?