kızlar hepinize mutlu huzurlu sağlıklı ve bebişli yıl dilerim 2011 yılının son gününde
idrar testini sabah yaptım sonra yattım hiç ümidim olmadığı için usulen
yaptım farlutal içecektim herşey usulüne uygun olsun diye sonra kahvaltıdan sonra baktım ki
mucizem lavabonun üstünde bana bakıyor allahım şok oldum inanamadim ben dondurulmuşlarla
tedavi için gün sayıyordum kızlar 2012 mucizemle geçiririm inşallah sizlerede nasip olsun
pazartesi kan testi yaptırıcam emin olmak için sizleri kucak dolusu öpüyorum
Canlarim herkese mutlu huzurlu bebekli uzun yillar diliyorum ailelerinzle insallh yeni yilin ilk gunlerinde sizlere guzel hbrler verebilirim olsun diyrm olmazsada bugun yeni bir yila ilkdefa bebeklerimle giriyorumm ve mecburen ilk defa evde giriyorummHersey gonlunuzce olsun Sevgili arkdasmz kyr yili ikz bebekle ugurluyor darisi bize bizde insallh arkdsimzdn el alarak yeni yili ikiz bebeklerle karsilariz sizleri seviyorumm iyiki varsiniz mutlu yillar
kızlar hepinize mutlu huzurlu sağlıklı ve bebişli yıl dilerim 2011 yılının son gününde
yaptım farlutal içecektim herşey usulüne uygun olsun diye sonra kahvaltıdan sonra baktım ki
mucizem lavabonun üstünde bana bakıyor allahım şok oldum inanamadim ben dondurulmuşlarla
tedavi için gün sayıyordum kızlar 2012 mucizemle geçiririm inşallah sizlerede nasip olsun
inş. cnm bende 2012 den çok umutluyum umarım yavrularımız 2012 de gelsinler
her adımı beraber attık bu yolda.. desteklerimiz hiç bitmedi, umutlarımız hiç tükenmedi.. dilerim ki 2012 yılında bu birlik devam eder ve herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur..
canımmmm tam bir yıl yeni yıl süprizi olmuş.. inşallah pazartesi günü kan testinde pozitif çıkar.. bugün yaptırsaydın keşke.. şimdiden hayırlı olsunnnnn
Cnm ne guzel bir mucize bu merkez mucize insallh rabbm kucaginada almayi nasip etsin mutlu yillar
inşllah olumulu sonuç alırsın senin adına sevindim rabim kimseye aratmadan nasip etsin
Harika bir haber bu inşallah kan testi ile de onaylarsın. Mutlu bebekli yıllar))
Canlarım, yol arkadaşlarım, hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.
İyi ki varsınız, bana bu yolda güç oldunuz, destek oldunuz, yoldaş oldunuz, Allahım sizlerin de gönlünüzün muradını nasip etsin inşallah...
Bu senenin son aylarını sizlerle birlikte geçirdik, zaman geldi ağladık, zaman geldi hep beraber sevindik, sevinç çığlıkları attık.
Tüm acıları beraber yaşadık, tüm sevinçleri beraber paylaştık.
Yürekten diliyorum bu yıl hepimizi biricik evlatlarımıza kavuştursun...
2012 yılı hepimizin gönlünce geçsin...
Yeniyılınız Kutlu Olsun...
Canlarim herkese mutlu huzurlu bebekli uzun yillar diliyorum ailelerinzle insallh yeni yilin ilk gunlerinde sizlere guzel hbrler verebilirim olsun diyrm olmazsada bugun yeni bir yila ilkdefa bebeklerimle giriyorumm ve mecburen ilk defa evde giriyorummHersey gonlunuzce olsun Sevgili arkdasmz kyr yili ikz bebekle ugurluyor darisi bize bizde insallh arkdsimzdn el alarak yeni yili ikiz bebeklerle karsilariz sizleri seviyorumm iyiki varsiniz mutlu yillar
inşallah hayırlı olur transferin sağlıkla tutunur bebişler annelerıne inşallah pozitif sonuç alırsın çok sevindim senin adına, bende beklemedeyim galiba ocak sonu gibi başlıyacagım boş gebeligin sorunu hala devam ediyo çunku
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmhaftay kalp atışlarını duyacağım kanamama bölgesi
varmış korkuyorum ama çok mutluyum dua edin bana allah hepimize yardım etsin
4 yıldır bekliyorum mucize gibi geldi hep benimle kalsın bebeğim
pınar senin gibi benimkide yaramaz olucak kanamalarım var dr progestan ilaç verdi
sen ne tavsiye edersin sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?