ya cnm haklısın hepimiz yaşadık transfer sonrası çok zor geçiyor eşin yarın kan testi yaptırmana bişey demzse yaptır cnm iğneye gelince ben jel kullandım tedavilerimde sadece bu seferki tedavimde clexane 04iğne kullandım karından kalçadan iğne zor oluyor insan stres oluyor ama senin stres olmaman lazım cnm kyr gibi inanman lazım az kaldı inşaallah senden alıcaz güzel haberleri kliniğede moralin bozulmasın cnm sen istediğin zaman ulaşabiliyorsan sorun etme onlar aramaz cnm çünkü yapılcak bişey kalmıyo beklemekten başka ama aklına bişey takılırsa aramaktan çekinme ben istediğim zaman ulaşabiliyordum hemşiremeya ben progestan iğne oluyorum kalçadan morarma dıılde curume tarzı oluyor benımkıler bıde cıdddı bı kanam oluyor kalcamın ustune oturamıyorum ya sıkayette etmıyorum aslında bebısım olacksa ben bunları 9 ayda olmaya ragzıyım ama ıste umutsuzluk tavan yapınca dırdırlar baslıyoyanı zaten klınığede moralım bozuldu kac gun oldu bır kez arayan olmadı ınsan hersey normalmı yada ne bılım moral vermek ıcın arar transfer öncesı odeme ıcın zırt pırt aranıyorduk..yarın o zamn 10.günüm oluyor cıkar belkı dıye umud edıyorum artık ne çıkacaksa...
canım transfer gününü saymıyosun nolur umudum yok deme Rabbimin işi bu hiç belli olmaz istersen yaptırabilirsin aslınsa az çok belli olur hayırlısı olsun umarım canım..arkadaşlar bişi merak ediyorum bu embriyonun transfer edildiği günden itibarenmi sayıyoruz kan testi için normalde benim test günüm 26 sı ama benim pek belirtim olmadığı için umudum da yok iğne olunca tüm iğne yerlerim hem morarıyor hem de feci kanıyor hemşirede şaşırdı diyorum ki yarına yaptırsam belki boşuna iğne olmama gerek kalmaz
canım transfer gününü saymıyosun nolur umudum yok deme Rabbimin işi bu hiç belli olmaz istersen yaptırabilirsin aslınsa az çok belli olur hayırlısı olsun umarım canım..
arkadaşlar bişi merak ediyorum bu embriyonun transfer edildiği günden itibarenmi sayıyoruz kan testi için normalde benim test günüm 26 sı ama benim pek belirtim olmadığı için umudum da yok iğne olunca tüm iğne yerlerim hem morarıyor hem de feci kanıyor hemşirede şaşırdı diyorum ki yarına yaptırsam belki boşuna iğne olmama gerek kalmaz
aYY BİRAZ önce gün sayıyodum senin için ayın 26 sına kalmadı bişey diye.pınar cm nasılsın cnm bebeiş nasıl
ayy canım benim çok sevindim senin o kuzunu yerim ben yerimmm orda annesi oralarda kendine 9 ay boyunca tutunacağı yeri arıyo şuanda sonra güzel keyifli huzurlu bir 9 ay ne mutlu ne güzelslm arkadaşlar ben bebişimi aldım evdeyim artık.ama o kadar rahatım kii acaba koymadılarmı die düşünüyorum.pınarcımmm yardımlarını bekliyorum lütfennnnnnn
ayy canım benim çok sevindim senin o kuzunu yerim ben yerimmm orda annesi oralarda kendine 9 ay boyunca tutunacağı yeri arıyo şuanda sonra güzel keyifli huzurlu bir 9 ay ne mutlu ne güzel
ohh sefan olsun bu süreç böyle geçecek sakin huzurlu mutlu ve hamişşşşş
film falan alsaydın bi kaçtane özellikle komedi filmleri çok iyi gelmişti bana
angell canım ben o kadar inanıyorum ki sana bu sefer meleğini sağlıkla kucağına alacağına sıkılırsan bunalırsan ne olur yaz ben hep yardım ederim elimden geldiği kadar sana göreceksin Allahın izni ile 12 gün sonra güzel haberinle 8 ay sonrada doğumunla kutlayacağız burdan ayy çok heyecanlandımmmm:))
ayyyyyyyyy inanmıyorum şimdi daha çok heyecan yaptım cidden bu yılın bayram şekerleri cloudy ve benden gelmişti yılbaşı hediyeside senden gelecek Allahın izni ile çok güzelll çookkk :)))))ahhh canım benim bal damlıyor ağzından.inşallah dediğin gbi olur herşey.sende atlatmışsın zor günleri maşallah size ...hep böyle güzel geçer inşallah.işin komik kısmı ben 10 gün sonra yaptırıcam testi odaaaaa 31.12.2011 tarihinde.nasıl ama??sana özelden msj atıyorum haberin olsun canım
[
aYY BİRAZ önce gün sayıyodum senin için ayın 26 sına kalmadı bişey diye.
ne güzel büyük buluşmaya az kalmış hayırlısı olsun bu son olsun inş.
biz iyiyiz canım çok şükür bu gün gördüm kuzumu iyi çok şükür ensesini ölçtü doktor 1 mm imiş 3,5 mm kadar normalmiş ama öylesine ölçtü asıl 2 hafta sonra yapılacak 2 li testimiz oda temiz çıkacak Allahın izni ile ben inanıyorum:))
kanamada durdu gibi çk şükür sadece lekelenme kaldı inş oda geçecek
hep dualarımdasınız inan inşallah en kısa zamanda sizlerde yaşayacaksınız bu süreçleri inş canım....
ayy doğsunlar bizim bayram şekerleride beraber yiyelimmmmmmm nasıll böyle içimmmmm kımıl kımıl oluyo anlatamam canım ya:))senin kuzunun ensesinden yerim ben yerim :)
ayy doğsunlar bizim bayram şekerleride beraber yiyelimmmmmmm nasıll böyle içimmmmm kımıl kımıl oluyo anlatamam canım ya:))
aynen canım ne tuhaf bir duyguymuş eşim soruyornasıl benim oğlum/kızım diyor ben de diyorum ki "ahhh bir bilsem şu anda ne yapıyor iyi mi" rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin işallah
ckızlar ıkınizde ege tüp bebekten hamile kalmıssınız kyr ile telefonda görüştüm ben iki merkez arasında kararsız kaldım.sizde embrıyo zarını ınceltme yada rahıme cizik atma gibi işlemler yapıldımı?benım bu 3. denemem olacak oyüzden bi kararsızlık yasıyorum.yanı bu işlerin nasip işi oldugunu biliyorum ama işte böle kıdemlı tüp bebek denemesi yapan bizler içimizde daha bir tedirginlik oluyorbirde ege tüp bebek kalabalık bir klinikmidir ben ılk görüşmeye gıttıgımde ınanılmaz kalabalıktı?
var yaa gözlerim doluyor burda allaha bin şükür çok sevindim hersey cok güzel olacak ve sen sag salım ıkızlerını kucagına alacakasın:)
gözün aydın kyr cım...maşallahhhh tütütütü
gözünaydın tatlım İtekrar senle rahat rahat konuşamadık çoook acıkmıştım tatlım ne our kusuruma bakma oldu mu?
rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısı ile işallah
kyr cım nasıl sevindim anlatamam allah eline almayı nasip etsin canım inş
maşallah kuzularına cnm ne güzel bi duygudur kimbilir inşaallah bende tadarım bu duyguları
Allaha çok şükür canım hamd olsun inşlh kucağınada almayı nasip etsin...
süperr bir haber buuu:)biz de dün uğradık drun yanına eşime dedim ki kyr de cuma günü gelecek,kalp atışlarını duyacak dedim.sen de dün ordaymışsın ve öğrenmişsin demek.cuma demiştin diye kalmış aklımda yoksa yine günü bekleyemedin mi benim sabırsız taze anneciğimmm:)allah tamamına erdirsin inşallah.
Canlarım çok teşekkür ederim hepinize, Allah razı olsun sizden, güzel dualarınız beni çok mutlu etti. Rabbim hepimize bu mutluluğu nasip etsin. Arka arkaya tebriklerinizi okurken çok duygulandim, ağzınıza saglık.cnm çok sevindim rabbim emeklerinin karşılığını verdi sana darısı bizim başımıza artık bebişlerinle beraber güzel günler seni bekliyo
arkadaşlar bişi merak ediyorum bu embriyonun transfer edildiği günden itibarenmi sayıyoruz kan testi için normalde benim test günüm 26 sı ama benim pek belirtim olmadığı için umudum da yok iğne olunca tüm iğne yerlerim hem morarıyor hem de feci kanıyor hemşirede şaşırdı diyorum ki yarına yaptırsam belki boşuna iğne olmama gerek kalmaz
benimde çarşamba günü işlem bitti her zamanki gibi kanamam çok oldu korkudan tansiyonumda tavan yaptı dr ilk defa bir hastamda böyle kanama oluyor dedi aslında işlem kolay ama sorun bende sanırım:)
daha dışarıya bile çıkamadım sürekli başım dönüyo canımda hiç tatlı değildir kendimi hemen toparlarım ama bu işemi hiç sevmiyorum başkasının yanında ağlamammaya çalışırım, narkozun etkisiyle ağlayarak çıkıyorum ve çok sıkıldım
polipler her ay kendini yeniliyormuş bende bişeyden şüphelendi o yüzden benden çıkan parçaları patalojiye gönderdi aklım sonuçta inş temiz çıkar bugun yarın haber gelir sonuçtan dr um vakit kaybetmeden önümüzdeki ay transferi yapıcam dedi yine çıkarsa inatla biz yine onları alıp temizlicem dedi şuanda en ufak parçasına kadar temizledi ve adet düzenliyici verdi adet olunca arıcam klınığı bakalım nasıl bir yol izlicez
sen nasılsın nasıl gidiyo az kaldı mutlu sona :)dualrım seninle öpüyorum
slm arkadaşlar ben bebişimi aldım evdeyim artık.ama o kadar rahatım kii acaba koymadılarmı die düşünüyorum.pınarcımmm yardımlarını bekliyorum lütfennnnnnn
Cnmm gozunaydin, Rabbim ayırmasın sizi, diliyorum sımsıkı sarılmış 8ay nasip etsin bebeginle, sonra da kokusuna sarılmak nasip olsun inşallah. Pınarın da dediği gibi sayfamizin yılbaşı hediyesi olacak inşallah bebeğin))
inşallah kyr inşallah.dualarınızı eksik etmeyin lütfennnn.çok ihtiyacım var.bu arada bebişim 6. gün embriyosu ve bana 10 gün sonra test dediler.en erken ne zaman yaptırabilirimm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?