2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

var yaa gözlerim doluyor burda allaha bin şükür çok sevindim hersey cok güzel olacak ve sen sag salım ıkızlerını kucagına alacakasın:)

Son düzenleme:

gözünaydın tatlım tekrar senle rahat rahat konuşamadık çoook acıkmıştım tatlım ne our kusuruma bakma oldu mu?
rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısı ile işallah

kyr cım nasıl sevindim anlatamam allah eline almayı nasip etsin canım inş

maşallah kuzularına cnm ne güzel bi duygudur kimbilir inşaallah bende tadarım bu duyguları

Allaha çok şükür canım hamd olsun inşlh kucağınada almayı nasip etsin...

süperr bir haber buuu:)biz de dün uğradık drun yanına eşime dedim ki kyr de cuma günü gelecek,kalp atışlarını duyacak dedim.sen de dün ordaymışsın ve öğrenmişsin demek.cuma demiştin diye kalmış aklımda yoksa yine günü bekleyemedin mi benim sabırsız taze anneciğimmm:)allah tamamına erdirsin inşallah.

tatlim merak ediyorum seni nasilsin?

benimde çarşamba günü işlem bitti her zamanki gibi kanamam çok oldu korkudan tansiyonumda tavan yaptı dr ilk defa bir hastamda böyle kanama oluyor dedi aslında işlem kolay ama sorun bende sanırım:)
daha dışarıya bile çıkamadım sürekli başım dönüyo canımda hiç tatlı değildir kendimi hemen toparlarım ama bu işemi hiç sevmiyorum başkasının yanında ağlamammaya çalışırım, narkozun etkisiyle ağlayarak çıkıyorum ve çok sıkıldım
polipler her ay kendini yeniliyormuş bende bişeyden şüphelendi o yüzden benden çıkan parçaları patalojiye gönderdi aklım sonuçta inş temiz çıkar bugun yarın haber gelir sonuçtan dr um vakit kaybetmeden önümüzdeki ay transferi yapıcam dedi yine çıkarsa inatla biz yine onları alıp temizlicem dedi şuanda en ufak parçasına kadar temizledi ve adet düzenliyici verdi adet olunca arıcam klınığı bakalım nasıl bir yol izlicez
sen nasılsın nasıl gidiyo az kaldı mutlu sona :)dualrım seninle öpüyorum

cnm çok geçmiş olsunn inşallah bu son olur transferinde şimdiden hayrlı olsun dualarımdasın k d et

arkadaşlar bişi merak ediyorum bu embriyonun transfer edildiği günden itibarenmi sayıyoruz kan testi için normalde benim test günüm 26 sı ama benim pek belirtim olmadığı için umudum da yok iğne olunca tüm iğne yerlerim hem morarıyor hem de feci kanıyor hemşirede şaşırdı diyorum ki yarına yaptırsam belki boşuna iğne olmama gerek kalmaz

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlen ayaklanıcam diye acele etme inş temiz çıkar sonuçların rabbim yardımcın olsun...

cnmmmmmmmm çok sevindim rabbim ikisinide sağlıkla kucağına versin inşallah bizede bol bol dua et bebeklerine ve kendine çook iyi bak

tebrik ederim canım ne mutlu sana ve eşine yuvanızı süslüycek iki meleğiniz var sağlıkla mutlulukla büyütün yavrularınızı allahım tamamına erdirdin inş.. alrabbim bizlerede nasip etsin inş...

cnm transfer günü sayılmıyo ağrın yok diye umutsuzluğa niye kapılıyon cnm benim ağrım oluyodu ama negatif çıktı hem bende iğne oluyodum karından morarması normal cnm kanamaya gelince benim bikere kanadı oda ilaç tam bitmeden yanlışlıkla çekmiştim kanamıştı hemşireyi aradım normal kanayabilir dedi sen ne üğnesi kullanıyosun cnm karındanmı vuruyosun hemşireye sor kan testi yaptır derse yaptır azda olsa bi değer çıkar bence

ya ben progestan iğne oluyorum kalçadan morarma dıılde curume tarzı oluyor benımkıler bıde cıdddı bı kanam oluyor kalcamın ustune oturamıyorum ya sıkayette etmıyorum aslında bebısım olacksa ben bunları 9 ayda olmaya ragzıyım ama ıste umutsuzluk tavan yapınca dırdırlar baslıyoyanı zaten klınığede moralım bozuldu kac gun oldu bır kez arayan olmadı ınsan hersey normalmı yada ne bılım moral vermek ıcın arar transfer öncesı odeme ıcın zırt pırt aranıyorduk..yarın o zamn 10.günüm oluyor cıkar belkı dıye umud edıyorum artıkne çıkacaksa...

poyrazcım inşallah pozitif sonuç alıcaksın sen de buarada ben de başladım progestn iğne hergun yarın transfer ve aynı sorun bende de var dr um la görüştüm ben bu iğne yi olamak istemiyrm başka bir çare yok mu diye hayr yok dedi bu önemli bir iğnemiş ama canım acıyr oturup kalkarken aranmayı bekleme cnm malesef ki bu iş böyle tedavi yapılana kadar herşey süper sonrasında işleri bitiyor senınle ama ben dr um la istediğim an görüşebiliyorum hiç çekinmedn istediğim saat arıyorum ee ben para verdim emek veriyorum onlarda buna katlanıcak herşey karşılıklı bence sen yarın yaptır test hayrlı olsun hakkında bir de iğneyi yapan kişiye rica et iğne çok yağlı yavaş enjekte edilince çok acıtmıyr benm iğne mi yapan kişi yavaş yavaş enjkte ediyor rica ettim bide ovalıyor bastırarak dağılsın diye

cnm çok sevindim rabbim emeklerinin karşılığını verdi sana darısı bizim başımıza artık bebişlerinle beraber güzel günler seni bekliyo

cnm inşallah temiz çıkar sonuçların beklemesi çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…