- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
herşey bi kenara hayatımın anlamı olan aşkıma bi çocuk verememk canımı çok acıtıyo, kendimi ona karşı çok eksik ve mahcup hissediyorum,beni mutlu etmek için nekadar üzülmemiş gibi yapsa da beni tesellileriyle mutlu etmeye çalışsada onun bu hali benim içimi daha çok eritiyo başkalarının çocuklarına imrenerek hevesle bakması kadar acı bişey yok, azönce ilerde bebeklerimiz olunca bu hallerin aklımıza gelicek gülücez diyo, inş. rabbim öyle olur
ay cnm çok sağol çok korkmuştum hala başımı çevirirken korkuyorum eşimde dalga geçiyo benimle hamilesindir diye inşaallah evet hamileyim dediğimiz günlerde geliras.günaydın, korkma cnm bende de olmuştu baş dönmesi.ilaçlardan arkadaşım yan etkileridi muhtemelen aldığımız ilaçların vucüdündan atılması gerek. Bol bol su iç, ben şuan öyle yapıyorum..
ay cnm çok sağol çok korkmuştum hala başımı çevirirken korkuyorum eşimde dalga geçiyo benimle hamilesindir diye inşaallah evet hamileyim dediğimiz günlerde gelir
kızlaarr ben geldimm.çok uzun zamandır giremedim.son hamiş listesine de bakamadım.umarım herkesin keyfi yerindedir...
slm kızlar ikinci bir negatifle geri döndüm kısmet değilmiş hayırlısı olsun dr.um endometriyozis tabakası embriyo gelişimini engellemiş olabilir mi acaba diyo yapılması gereken tüm testler yapıldı herşey iyi çıkmıştı drum kesin pozitif geleicek gözü ile bakıyormuş ama napalım olmadı rabbim ne zaman ol derse inş. çok ama çok üzüldüm okulda için için ağladım ama sonra kendimi toparlayıp, 3.sü için hemen kolları sıvadım rabbim belki şimdi nasip etmedi ama inanıyorum ki bir gün nasip edecek, pes etmek için çok erken, emek olmadan zafer olmaz rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın sonuç bekleyen arkadaşlarımın pozitifi almasını nasip etsin, çünkü nekadar çok pozitif çıkarsa okadar umutlanıyorum başta kyr ve pınar olmak üzere buradaki tüm arkadaşlarım sizlerin desteği için çok teşekkürler nolur bundan sonrada desteğinizi esirgemeyin ihtiyacım olacak sizler b ana moral oluyosunuz allah hepinizden razı olsun,
Ahhh cnm Allah razı olsun, dilerim arkadaşın da çok mutlu olur sonunda, Allahım gönlünün dileğini gerçek kılsın. Sen yazınca aklıma geldi, süperisn valla, size transfer sonrası hastaneden yazmıştım o mesajı:))) Meğer elimde tostum, karnımda bebeişlerimmiş:)))pınarcım uzun zamandır bakamadım topiğinize..sanırım sorun yok..hambilibişliğe devam...çok yakın bir arkadaşımında pazartesi günü transferi oldu..blast embriyo transfer ettiler..ama daha öncede bir negatif tüp deneyimi oldu..haftaya perşembe test günü..nolur onada dua edin..hayırlısıyla pozitif olsun..
kyr cım sanırım ikizlerin geliyomuş..çok sevindim..senin pozitifliğini arkadaşıma anlatıyorum..hani lafın vardı ya...bir elimde tostum karnımda bebişim...bende arkadaşıma seni söyleyip pozitif olmasını tavsiye ediyorum cnm..bebeişlerinize iyi bakın kızlar...
inşlh arkadaşım inşlh. hep içimden kendiliğinden hamile kalıcakmışım gibi geçiyor yani öyle hissediyorum. hamileyimmm diye yazıcam inşlh belki hayal ama olsun hayali bile güzel.ben artık kendime söz verdim ve kafamda çok kurcalamıycam rahat olmak için elimden geleni yapıcam önce yüce Allahımın izni ile sonra ben dermanımı bulana kadar devam edicem.ayyy bugün çok pozitif konuştum galiba:18:
çok güzel bir dua paylaşmak istiyorum: RABBİMİZ! BİZE TARAFINDAN RAHMET VER VE BİZE, (ŞU) DURUMUMUZDAN BİR KURTULUŞ YOLU HAZIRLA! (kefh 18/10) AMİN..
Ahhh cnm Allah razı olsun, dilerim arkadaşın da çok mutlu olur sonunda, Allahım gönlünün dileğini gerçek kılsın. Sen yazınca aklıma geldi, süperisn valla, size transfer sonrası hastaneden yazmıştım o mesajı:))) Meğer elimde tostum, karnımda bebeişlerimmiş:)))
birde bişey sorucaktım..sana kaç embriyo kondu???tek embriyo ile ikiz olma ihtimali var yinede dimi???
Ayyy inşallah cnm, ne güüzel olur kendiliğinden gelse, inşallah içine doğan başına gelir. Rabbimin mucizeleri heryerde, heranda inşallah biri de seni bulsun. Dualarım seninle...
inşaallah cnm kendiliğinden gelir bebişlerimiz inşaallah hep pozitif olursun bebekler pozitif olunca bide unutunca geliyolar galibainşlh arkadaşım inşlh. hep içimden kendiliğinden hamile kalıcakmışım gibi geçiyor yani öyle hissediyorum. hamileyimmm diye yazıcam inşlh belki hayal ama olsun hayali bile güzel.ben artık kendime söz verdim ve kafamda çok kurcalamıycam rahat olmak için elimden geleni yapıcam önce yüce Allahımın izni ile sonra ben dermanımı bulana kadar devam edicem.ayyy bugün çok pozitif konuştum galiba:18:
çok güzel bir dua paylaşmak istiyorum: RABBİMİZ! BİZE TARAFINDAN RAHMET VER VE BİZE, (ŞU) DURUMUMUZDAN BİR KURTULUŞ YOLU HAZIRLA! (kefh 18/10) AMİN..
Ayyy inşallah cnm, ne güüzel olur kendiliğinden gelse, inşallah içine doğan başına gelir. Rabbimin mucizeleri heryerde, heranda inşallah biri de seni bulsun. Dualarım seninle...
inşaallah cnm kendiliğinden gelir bebişlerimiz inşaallah hep pozitif olursun bebekler pozitif olunca bide unutunca geliyolar galibaduanada aminnnnnnnnn diyorum inşaallah bebeğimize ulaşan yolda ilerleriz hastaneyse hangi hastane vesile olacaksa oraya yönlendirsin inşaallah
var var tek embriyo bölünüyo tek yumurta ikizi oluyo:))birde bişey sorucaktım..sana kaç embriyo kondu???tek embriyo ile ikiz olma ihtimali var yinede dimi???
canım devam Rabbime şükürler olsun inşallah 6,5 ay sonra kucağımda benimm kuzuuuummm arkadaşın içinde hayırlısı olsun inş bebeğine kavuşurpınarcım uzun zamandır bakamadım topiğinize..sanırım sorun yok..hambilibişliğe devam...çok yakın bir arkadaşımında pazartesi günü transferi oldu..blast embriyo transfer ettiler..ama daha öncede bir negatif tüp deneyimi oldu..haftaya perşembe test günü..nolur onada dua edin..hayırlısıyla pozitif olsun..
kyr cım sanırım ikizlerin geliyomuş..çok sevindim..senin pozitifliğini arkadaşıma anlatıyorum..hani lafın vardı ya...bir elimde tostum karnımda bebişim...bende arkadaşıma seni söyleyip pozitif olmasını tavsiye ediyorum cnm..bebeişlerinize iyi bakın kızlar...
slm kızlar günaydın bugün çok kötü uyandım felaket bi başdönmesiyle bide midem bulanıyo anlam veremedim baş dönmesi bikaç dakka sürdü çok korktum :2:
Cnm bana iki embriyo transfer edildi, İnan hiç fikrin yok tek embriyo ile ikiz olur mü? Ama söyle bir durum var, bilgem arkadasımıza tek embriyo konuldu, kan tahlilleri çok yüksek çıkınca doktor ikiz galiba demiş demek ki böyle bir ihtimal var.
Arkadaşına umut vermekten korkma cnm, sonuçta Rabbim izin verirse olacak, ama bu sınavı nasıl yaşadığı çok önemli bence, ben ilk ikisinde çok huzursuz, çok umutsuzdum elbette Rabb'imin taktiri ama olmadı. Bence o zaman Rabbim buna hazır olmadığımı düşündü. Şimdi ise gercek bir anne adayı gibi dayandım, karnımda bebeğim olduguna inandım, hep saglıgı icin dua ettim. Bence inanmak çok önemli. Ola ki olumsuz olursa yine yanında olacaksın arkadasinın, o yüzden moral vermem çok önemli bence şimdi.
Hatırlar mısın bilmem bana transfer sonrası bu hisleri aşılasan embriyologumdu, hiç korkmadan oldu bu is, sen İnan bak hamilesin dedi. O kadar emin olmama neden dü ki ben çok faydasını gördüm. Allahım inşallah arkadasinın da yüzünü güldürür beraber sevinc çığlıkları atarsınız. Coook selam söyle benden, çok taze bir anne adayı da dua edecek onun icin iletirsen sevinirim)))
sağol cnm şuanda biraz daha iyiyim ama yere falan bakamıyorum sen nasılsın cnm kanaman kesildi değilmi cnm inşaallah artık korkutmaz bebeğin senide hamişliğin tadını çıkartırsın artık darısı bizlere inşaallahvar var tek embriyo bölünüyo tek yumurta ikizi oluyo:))
canım devam Rabbime şükürler olsun inşallah 6,5 ay sonra kucağımda benimm kuzuuuummm arkadaşın içinde hayırlısı olsun inş bebeğine kavuşur
defne napıyo kokla bizim için öpppp kocaman:))
ilÇLedNDIR CANIM MUHTEMELEN OLMAZ BİŞEY KORKMA....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?