güzel kalbli arkadaşım çok saol ALLAH razı olsun senden :)
slm kızlar ikinci bir negatifle geri döndüm kısmet değilmiş hayırlısı olsun dr.um endometriyozis tabakası embriyo gelişimini engellemiş olabilir mi acaba diyo yapılması gereken tüm testler yapıldı herşey iyi çıkmıştı drum kesin pozitif geleicek gözü ile bakıyormuş ama napalım olmadı rabbim ne zaman ol derse inş. çok ama çok üzüldüm okulda için için ağladım ama sonra kendimi toparlayıp, 3.sü için hemen kolları sıvadım rabbim belki şimdi nasip etmedi ama inanıyorum ki bir gün nasip edecek, pes etmek için çok erken, emek olmadan zafer olmaz rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın sonuç bekleyen arkadaşlarımın pozitifi almasını nasip etsin, çünkü nekadar çok pozitif çıkarsa okadar umutlanıyorum başta kyr ve pınar olmak üzere buradaki tüm arkadaşlarım sizlerin desteği için çok teşekkürler nolur bundan sonrada desteğinizi esirgemeyin ihtiyacım olacak sizler b ana moral oluyosunuz allah hepinizden razı olsun,
Öyle düşünme bence.Acımı hafletsin diye üst üste gördüğün tedavilerin vücuduna yan etkileri inan ki bildiğimizden çok daha fazla oluyor o yüzden ara ver.Ben birinciyle 2.arasında 4 ay ara vermiştim.Şimdi ise 2.ile üçüncü arasında bir yıl kadar ara vermiş oluyorum.Mesleğin de öğretmenlikmiş yaz tatiline denk getir bence hem havalar daha güzel hem de daha bir pozitif oluyor insan bu aylarda, hem rapor alma derdin olmaz , bu benim nacizane düşüncem, rahat ol kafanı dağıt vücuduna zaman ver bence.
cnmmmm rabbim inşallah doğl yoldan nasip etsin kucağına almayı diğer topicte bir arkadş var ve 2 tup te yok buay tedavisi erteleniyr ve aradn zaman geçiyor test alıyor mucize bir şekilde hamile ne hikayeler var sakın pes etme ki etmiyorsun bak benm dr demişti tedavidn sonraki aylarda hamile kalma şansı yüksek sende bu ay kendi şansını kendin dene rabbimin elinde herşey ol desin yeter sıkma güzel canını inşallah birgun hepimiz anne olucaz
cnm çok haklısın ama bende endometriyozis olduğu için dr um çok ara vermeyelim demişti bilmiyorum ama denemenin nasıl bi zararı olur sizce bu konuda bişey bilmiyorum ama hemen de başlamak istiyorum
Sen de kendince haklısın ama sorun ne olursa olsun bir taraftan evlet için çabalarken diğer taraftan sağlığından olmak var.Bu tür ilaçların çok fazla yan etkisi var , memeye rahme ve bilmediğimiz belki birçok yere.... Bazı doktorları da anlamıyorum, ben devlet hastanesinde tedavi gördüm ve doktorum en az 4 ay ara vermeliyiz vücudun toparlansın demişti.Düşünsene yumurta toplama işleminde her bir yumurta için yumurtalığa defalarca iğneyle giriliyor , vücudun kendini onarması lazım.Yaşın da daha 25 miş.Ben 33 yaşındayım ve henüz acele etmiyorum herşeyden daha önemlisi kendi sağlığımız.Biliyorum ki Rab'bim emeklerimizi boşa çıkarmayacak biraz sabır.
inş, cnm desteğiniz beni çok mutlu ediyo bir de düşünşyorum da bazen çok saçmalıyorum ben 1,5 yıldır uğraş veriyorum ama 10 15 yıldır bu hasreti çekenler var yani rabbime şükretmem lazım ama ben ne yapıyorum, önümde uzun zaman var tabi rabbim nasip ederse ve bu zamanımı bebeğime hatta bebeklerime kavuşmak için harcayacağım allah yardımcımız olsun bu yolda
Cnm biliyorsun ben 10.gun kan verdim. Belirtimi bilmem ama benim hissettiğim hersey 8.gun başladı. Belirti mı bilmem diyorum çünkü şimdi daha iyi anlıyorum o günler sadece vücudumu dinlemişim. Şimdi fiziksel olarak hiçbir şey yok, duşun bak sonucumu ogreneli 16gun olmuş ama ben hiçbir şey hissediyorum. Her bünye farklı, her hamilelik de farklı, takılma valla, sen devam et hayal kurmaya, gerisi Rabb'ime emanet.
Ayrıca saka yapma test yapsan da çıkmaz daha, bosa uzerin canını.
çok heyecanlıyım nefesim kesiliyo sanki polipler geçen haftaya nazaran birz incelmiş dedi. ama dr um benim için rahat değil sol tarafında azda olsa polip gözüküyor dedi
hisretoskopiyle bakıp içim rahat etsin ne var ne yok tekrar görmek istiyorum dedi ve ücretinide almıcakmış çok sevindim,
ama çokta korkuyorum 10 kasımdaki histeroskopi işlemim kanama yüzünden sonlandırıldı ve 1 hafta boyunca çok şiddetli kanamam oldu kendimi yeni toplamışken tekrar yine aynı operasyon bana dua edin arkadaşlar inş bu son olur komple temizlenir inş.
KYR cım bebişler ikizmiş yeni okudum ve çok sevindim en büyük hayalim ikiz annesi olmak.canım allah sağsalim eline almayı nasip etsin inş
MİNECAN ablacım sonuç alacağın gün benim doğum günüm inş hayırlı haberler alırsın dualrım aklım seninle seni takip ediyor olcağım
KARASU canım transferine az kalmış inş canım bu kez güzel heberini alacağız ve banada umut olcaksın inş:)
POYRAZ canım lütfen strese girmemeye çalış, inş canım güzel haberlerini alacağız.seni ağustoseylül topiğinden beri takip ediyorum ilk ve son tedavin olsun inş dualarım seninle :)
çok güzel yazmışsın meryem cm ama ne yapalım işte evladımız olsun diye şeker gibi ilaç yutuyoruz kaba mız da süzgeç gibi oldu iğnelerdenbugun yine progestan iğneye başladım akşamda 3 gunlk hormon ilacı tabi estrofem bir de antibiyotk buda olmaz ise kendi vucudmu dinlendiricem 6 ay enaz bilmediğimz ne zararlar var kim bilir rabbim bu yolda hepimize yardım etsin sağlığımız bozulmaz inşallah ahh birtaraftanda bakıyorum bu kadar acı bukadar emek ve birgün o evlat dikiliyor karşına pabuç kadar dil işte o zaman herhalde deriz sıpalar sizi, biz sizi doğurmk için neler çektik ama takan kim olur oda tartışılır aslın da rabbim hepimizin imtihanlarını hayırlı ve kolay eylesin inşallah
Sen de kendince haklısın ama sorun ne olursa olsun bir taraftan evlet için çabalarken diğer taraftan sağlığından olmak var.Bu tür ilaçların çok fazla yan etkisi var , memeye rahme ve bilmediğimiz belki birçok yere.... Bazı doktorları da anlamıyorum, ben devlet hastanesinde tedavi gördüm ve doktorum en az 4 ay ara vermeliyiz vücudun toparlansın demişti.Düşünsene yumurta toplama işleminde her bir yumurta için yumurtalığa defalarca iğneyle giriliyor , vücudun kendini onarması lazım.Yaşın da daha 25 miş.Ben 33 yaşındayım ve henüz acele etmiyorum herşeyden daha önemlisi kendi sağlığımız.Biliyorum ki Rab'bim emeklerimizi boşa çıkarmayacak biraz sabır.
cnm çok haklısın teşekkürler biraz moral oldu bunlar aslında fazla acele etmee de gerek yok hayırlısı olsun inş. bitkisel desteklere başlıycam tekrar allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
Sabır acıdır ama meyvesi tatlı....
süreler yakın ben de 2 yıldır bu yolda uğraşıyrm ama tam ocak ayında 12 ay olucak aşılamalar ve tup bebek le geçen günler haklısın ne insanlar var hem maddi güç olmayan hemde evlat olmadn yıllarca bir ümitle bekleyen bizim çok şükretmemiz lazım aslında bizde imkan var ve süreler uzun değil zahmetsiz rahmet olmazmış napalım emek vericez yapıcak birşey yok buda bizim kaderimz demeyide bilicez isyan değil sabır zamanı rabbim kulu sabır edince verdiklerini bir de şükür edince nimetlerini arttırırmış bizde teslim olucaz yaradana benım cumartesi transferm var ve ben acayip bir teslimiyet içindeym bebeklerimi almaktan başka bir heyecan duymuyorum sonucun da ne olucağı önemli değil ben hayırlı olanı diliyrm duam da bu hakkımızda eşimle hayır ise olsun inan ki başka bir heycanım yok sakinim biz desteğiz birbirimize yaşanılanlar aynı ne zaman istersen yazzz
yok canım olurmu kist genellikle gögüsle koltuk altının birleşim yerlerinde o çevrelerde olur içini ferah tut tatlım getirme aklına öyle şeylerKızlar bişi sorucam umarım absürt kaçmaz bu sorum göğsümün etrafınka kabarcık gibi beze gibi bişiler var bunların olması normalmi daha önce dikkatimi çekmemişti belirti ararken farkettim ya bunlar bu ilçların yan etkisi olamaz dimi kist dedikleri şey mi yoksa
slm kızlar günaydın bugün çok kötü uyandım felaket bi başdönmesiyle bide midem bulanıyo anlam veremedim baş dönmesi bikaç dakka sürdü çok korktum :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?