2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

cnmmmm rabbim inşallah doğl yoldan nasip etsin kucağına almayı diğer topicte bir arkadş var ve 2 tup te yok buay tedavisi erteleniyr ve aradn zaman geçiyor test alıyor mucize bir şekilde hamile ne hikayeler var sakın pes etme ki etmiyorsun bak benm dr demişti tedavidn sonraki aylarda hamile kalma şansı yüksek sende bu ay kendi şansını kendin dene rabbimin elinde herşey ol desin yeter sıkma güzel canını inşallah birgun hepimiz anne olucaz

cnm çok haklısın ama bende endometriyozis olduğu için dr um çok ara vermeyelim demişti bilmiyorum ama denemenin nasıl bi zararı olur sizce bu konuda bişey bilmiyorum ama hemen de başlamak istiyorum

inş, cnm desteğiniz beni çok mutlu ediyo bir de düşünşyorum da bazen çok saçmalıyorum ben 1,5 yıldır uğraş veriyorum ama 10 15 yıldır bu hasreti çekenler var yani rabbime şükretmem lazım ama ben ne yapıyorum, önümde uzun zaman var tabi rabbim nasip ederse ve bu zamanımı bebeğime hatta bebeklerime kavuşmak için harcayacağım allah yardımcımız olsun bu yolda

kızlaarr ben geldimm.çok uzun zamandır giremedim.son hamiş listesine de bakamadım.umarım herkesin keyfi yerindedir...

cnm çok haklısın ama bende endometriyozis olduğu için dr um çok ara vermeyelim demişti bilmiyorum ama denemenin nasıl bi zararı olur sizce bu konuda bişey bilmiyorum ama hemen de başlamak istiyorum

Sen de kendince haklısın ama sorun ne olursa olsun bir taraftan evlet için çabalarken diğer taraftan sağlığından olmak var.Bu tür ilaçların çok fazla yan etkisi var , memeye rahme ve bilmediğimiz belki birçok yere.... Bazı doktorları da anlamıyorum, ben devlet hastanesinde tedavi gördüm ve doktorum en az 4 ay ara vermeliyiz vücudun toparlansın demişti.Düşünsene yumurta toplama işleminde her bir yumurta için yumurtalığa defalarca iğneyle giriliyor , vücudun kendini onarması lazım.Yaşın da daha 25 miş.Ben 33 yaşındayım ve henüz acele etmiyorum herşeyden daha önemlisi kendi sağlığımız.Biliyorum ki Rab'bim emeklerimizi boşa çıkarmayacak biraz sabır.

çok güzel yazmışsın meryem cm ama ne yapalım işte evladımız olsun diye şeker gibi ilaç yutuyoruz kaba mız da süzgeç gibi oldu iğnelerdenbugun yine progestan iğneye başladım akşamda 3 gunlk hormon ilacı tabi estrofem bir de antibiyotk buda olmaz ise kendi vucudmu dinlendiricem 6 ay enaz bilmediğimz ne zararlar var kim bilir rabbim bu yolda hepimize yardım etsin sağlığımız bozulmaz inşallah ahh birtaraftanda bakıyorum bu kadar acı bukadar emek ve birgün o evlat dikiliyor karşına pabuç kadar dil işte o zaman herhalde deriz sıpalar sizi, biz sizi doğurmk için neler çektik ama takan kim olur oda tartışılır aslın da rabbim hepimizin imtihanlarını hayırlı ve kolay eylesin inşallah

süreler yakın ben de 2 yıldır bu yolda uğraşıyrm ama tam ocak ayında 12 ay olucak aşılamalar ve tup bebek le geçen günler haklısın ne insanlar var hem maddi güç olmayan hemde evlat olmadn yıllarca bir ümitle bekleyen bizim çok şükretmemiz lazım aslında bizde imkan var ve süreler uzun değil zahmetsiz rahmet olmazmış napalım emek vericez yapıcak birşey yok buda bizim kaderimz demeyide bilicez isyan değil sabır zamanı rabbim kulu sabır edince verdiklerini bir de şükür edince nimetlerini arttırırmış bizde teslim olucaz yaradana benım cumartesi transferm var ve ben acayip bir teslimiyet içindeym bebeklerimi almaktan başka bir heyecan duymuyorum sonucun da ne olucağı önemli değil ben hayırlı olanı diliyrm duam da bu hakkımızda eşimle hayır ise olsun inan ki başka bir heycanım yok sakinim biz desteğiz birbirimize yaşanılanlar aynı ne zaman istersen yazzz

ufff artık kaderimde ne varsa onu yasıycam nasıpten ötesi olamıyor malesef esım uzulucek dıye zaten tum endısem o kadar umutlu kı oyle olması benı zaten sıkıntıya sokuyor napıım bende benım bebısım olana kadar arkadaslarımın bebıslerını severım onlarlada mutlu olurum o bile yetiyor bana yınede allahtan umut kesılmez zaten vazgectım test yapmaktan hatta o gun gelmesede olur

canım eksık olma duaların için okadar çok ihtiyacım var ki...sen ne yaptın nasılsın rabbim seninde yardımcın olsun güzel yüzüne gülsün inş söylediğin gibi umarım son olur canım allah yardımcımız olsun inş

Evet biz de herkes gibi evletlarımıza kavuşmak için bu savaşı veriyoruz ama bir taraftan da korkmuyor değilim,hasretiyle yanıp tutuştuğumuz evlatlarımıza kavuştuğumuzda sağlığımızdan olursak diye...Rab'bim bir de o yönden bizleri sınamasın.Akıl sağlığı,beden sağlığı yerinde, Rab'bine,anasına,babasına,vatanına ve de kendine hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Senin tedavinde hayırlı olsun cnm iiiiiiiinnnnnşallah kurban olduğum Mevlam bu tedavinde yüzünü güldürsün.

cnm allah razı olsun ne güzel anlattın herşeyi, mazilerimiz benziyo inş. bigün mutlu haberleri de beraber veririz ama sen bende önce al o haberi inş. bu arada transfer için bebişlerin seni bekliyo şuan annesi onları sıcacık yüreğinle karşıla şimdiden hayırlı olsun cnm hamileliğe son 2 günün kalmış

herşey bi kenara hayatımın anlamı olan aşkıma bi çocuk verememk canımı çok acıtıyo, kendimi ona karşı çok eksik ve mahcup hissediyorum,beni mutlu etmek için nekadar üzülmemiş gibi yapsa da beni tesellileriyle mutlu etmeye çalışsada onun bu hali benim içimi daha çok eritiyo başkalarının çocuklarına imrenerek hevesle bakması kadar acı bişey yok, azönce ilerde bebeklerimiz olunca bu hallerin aklımıza gelicek gülücez diyo, inş. rabbim öyle olur

Kızlar bişi sorucam umarım absürt kaçmaz bu sorum göğsümün etrafınka kabarcık gibi beze gibi bişiler var bunların olması normalmi daha önce dikkatimi çekmemişti belirti ararken farkettim ya bunlar bu ilçların yan etkisi olamaz dimi kist dedikleri şey mi yoksa

yok canım olurmu kist genellikle gögüsle koltuk altının birleşim yerlerinde o çevrelerde olur içini ferah tut tatlım getirme aklına öyle şeyler
ilaçlar yada hamilelik göğüslerde dolgunluk yapıyo

slm kızlar günaydın bugün çok kötü uyandım felaket bi başdönmesiyle bide midem bulanıyo anlam veremedim baş dönmesi bikaç dakka sürdü çok korktum :2:

slm kızlar günaydın bugün çok kötü uyandım felaket bi başdönmesiyle bide midem bulanıyo anlam veremedim baş dönmesi bikaç dakka sürdü çok korktum :2:

as.günaydın, korkma cnm bende de olmuştu baş dönmesi.ilaçlardan arkadaşım yan etkileridi muhtemelen aldığımız ilaçların vucüdündan atılması gerek. Bol bol su iç, ben şuan öyle yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…