2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

evet 3 tane ab kalitesinde dondurulmuş embiriyom var
dondurulmuşlarım orda olduğu için yine oraya gidicem
ama gevenim çok sarsıldı bu aşamadan sonra nasıl onlara güveneceğimide bilmiyorum

AMİN güzel cümlelerine bin kere amin
inşallah bu imtihan daha fazla sürmez rabbim verir bizim mucizemezi

pınar inşallah bebeyin seninle hiç korkma
bu aşamaya kadar hep inancınla getirdin
onun senden vazgeçtiğini düşünme
meleğin hep seninle olacak inşallah

canim uzucu haberi simdi okudum,yazacak birsey bulamiyorum bu durumlarda
ama tek bildigim sey sen ve esin saglikli oldugu surece gerisi gelir tatlim
lutfen positif kalmaya calis bu surecte..

dun aksam 22.00 de catlatma ignemi oldum
yarin sabah 10.00 da opu var,heyecanliyim bakalim
dunki kontrolumda 11 tane yumos saydi...
hayirlis artik
gorusmek uzere,dua edin lutfen:18:

çakır cnm donmuşlarını istediğin hastaneye götürebiliyosun özel tankın içinde götürüyolarmış inşaallah bu seferki tedavinde yüzün güler cnm
canim uzucu haberi simdi okudum,yazacak birsey bulamiyorum bu durumlarda
ama tek bildigim sey sen ve esin saglikli oldugu surece gerisi gelir tatlim
lutfen positif kalmaya calis bu surecte..
inşaallah cnm çok inanmıştık ama olmadı reglim başlamadı daha 15i normal regl tarihim heralde o tarihte başlıcak galiba

dun aksam 22.00 de catlatma ignemi oldum
yarin sabah 10.00 da opu var,heyecanliyim bakalim
dunki kontrolumda 11 tane yumos saydi...
hayirlis artik
gorusmek uzere,dua edin lutfen:18:
tedavin hayırlı olsun cnm yumurtaların güzel güzel döllensin bebiş olarak büyüsün içinde

can yoldaşım canım arkadaşım ağlattın beni , tatlım senin bebeiğin çok güçlü sen onu o kadar çok seviyorsun ki rabbim onu sana bağışlayacak , rabbimin hazinesi o kadar büyük ki senin dularına karşılık verecek işallah... dularım seninle arkadaşım işallah yine güzel hayırlı haberlerinizle dönün hastaneden sizi seviyorum ...

cnm sen çok iyi kalpli birisin rabbim kalbine göre versin herşeyi umarım bir sorun yoktur ufaklık bir yaramazlık yapıyodur belki allah yardımcın olsun bebeğini senden ayırmasın

malesef kizlar cuma gününden beri lekelenmelerim vardi
hastaneye gittim ve yapilan kan tahliliyle degerimin düstügü anlasildi
normalde yarin ultrasyonda görecektik bebegimi ama olmadi dün doktor ultrasyondanda bakti ama malesef göremedi 6 haftalikti ama ultrasyonda gözükmedi
anliyacaginiz bizim hamilelik masali burda sona erdi suan düne göre daha iyim üzüldüm agladim icimi bosalttim ve kizima sarilip tekrardan eski hayatima döndüm ama pes etmek yok yola devam insallah bidahaki denemede rabbim kuzuma bi kardes verir manevi olarak kendimi toparlayim 3 4 ay sonra tekrar deneyecegim insallah allah tüm hamilelerimizinkini korusun insallah sonuna kadar devam etsin bizim masal bitti

canım çok üzüldüm allah sabır versin en azından çok şükür bir kızın tesellin var, işallah kızınakardeşi tedavisiz gelir

çok üzüldüm cnm rabbim sabır versin cnm en azından tesellin var 1kızın var rabbim kızına kötü gün göstermesin inşaallah kardeşide gelicek ALLAHIN izniyle

Dalolim Rabbim sabırlar versin ve bir daha yaşatmasın .

Pınar dualarımız seninle arkadasım .
İnşallah bebeğin bırakmaz anneciğini ..

canım şimdi gördüm yazdıkları içimi yaktın sen çok güçlüsün canım bebeğinde öle duarım seninle canım benim

canım çok geçmiş olsun allah sabır versin canım.kızına allah uzun ömürler versin hayırlı bir evlat olsun inş tekrar çok geçmiş olsun

canım senin umudun bizim umudumuz oldu rabbim onu bizden almasın inşallah dualarım sizinle

canımmmmmm şimdi gördüm yazdıkların yüreğimi burktu ama korkma dilerim rabbimden koruyacak senide yavrunuda sözler boş şu an dua dua dua tüm yüreğimle dua ediyorum rabbim korusun bu kocaman yürekli anneciğide bebeğnide bir ömür boyu ayırmasın senden canım benim güzel yüreklim... amin

canım inş rabbim onu senden hiç ayırmasın sana bagışlasın dualarım seninle

canım rabbim kızına uzun ömür versin en kısa zamanda ona hayırlı ve saglıklı bi kardeş nasip etsin inş

pınarcım geçmiş olsun camnım şimdi okuma şansım oldu
umarım herşey yolundadır sende bebeğinde iyisinizdir. emin ol bu sitedeki herkes senin ve bebeğin için dua ediyorlar sen herkesin umudun oldun onların dualarını mutlaka sizleri koruyordur
Allah yardımcın olsun canım
iyi haberlerle gelmen dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…