Kizlar 14.gun degerim 1301,4.
Ikiz olabilir dedi dr.
Cok sukur.
kan sulandırıcı iğneymiş cnm aslında pıhtışaşma testinde sorun çıkmamış ama doktor verdi yinede hemşire eşime demişki hamileyse doğuuma kadar kullanıcak iğneyi demiş :44:sanada transferden sonra verir belki iğneyi benim 13.ünü oldu transferevet 12.günü test yapıcam yani aaynı
TEBRİK ederim çok sağlıkla kucağına al inşallah...Kizlar 14.gun degerim 1301,4.
Ikiz olabilir dedi dr.
Cok sukur.
Ikiz olabilir dedi dr.
Cok sukur.
cnm benm hakkında hayrlı olsun inşallah busefer pozitif sonuç alıcaz benm tarnsferim 24 aralıkta olucakmş galiba dr öyle söyledi bana estrofem ilaç verdi sadece başka birşey yok bir de bebeaspirini bizim 9 tane embriyomz var dondurulmş busefer 2 tane transfr yapılıcak ve ben çok umutluym hayrlısı inşallah ben vitamn sordum gerek yok dedi sana neler vardi bant harici cnm
cnm bilgem rabbm kucağına da almayı nasip etsin hadi bakalım şimdi sıra bize geçti hemen bize dualara başla lütfen çoook sevndim iğne kullanıcaksın demi??buarada benm anlamadığım birşey var benm dr sadece aspirin dior başka bir dr iğne diyor senin durum ne yazarsn sevinirm
bilgemm tebrikler canım çok sevindim allah tamamına erdirsin. kyr ikizlerle ayağını sürdü maaşallah size
TEBRİK ederim çok sağlıkla kucağına al inşallah...
canım hayırlı olsun. gözün aydın ALLAH eline almayı nasip etsin inş
Kızlaaaar çok sağolun , çok mutluyum , rabbim hepimizin evlatlarını korusun , isteyen her arkadaşımada herkese nasip eylesin ..
Karasu bugün dosyama baktı dr , o gün ezbere söyledim , senin bir değerde sadece pıhtılaşma var , sadece corasprin kullıcaksın dedi..
Ne yapayım , dr ne dedyse o ..
Haftayada keseye çağırdı ..
İnşallah görürüm , Allah'ım yar ve yardımcımız olsun.
hayırlısı olsun canım benimde p.tesi belli olucak bant harici b.12 ve vitaminler içiyorum adetin 15.gününden sonrada kalçadan iğne var diğer tdavimdede kullandım onu kullanmaya başlıcam.
wish canım arkadaşım deme öyle deme ne olur.. inan stres baş düşmanı bu işinnn.. bak en yakın örneği kyr arkadaşımızda gördük rahatlığın pozitifliğin nasıl işe yaradığını.biliyorum söylemesi çok kolay ama ne olur stres yapma bu çok önemli. o denli bekledin ki bebeğini içinde var olduğunu bildiğin emin olduğun zamanı neden onada kendinede ziyan edesin.. yada sonunun ne olduğunu bilmediğin belkide olumlu mutlu pozitif bir sonla bitecek bir rüyayı neden kendinede bebeğinede zehir edesin yapma canım yapma arkadaşım stres yokkkkkkk:))
zor biliyorum ama yokkk:))
ben ve diğer arkadaşlarımız hep buradayız ne zaman sıkılırsan bunalırsan yaz.. elimizden geleni yaparız yeter ki iyi olun siz kuzucuğunla:))
Kızlaaaar çok sağolun , çok mutluyum , rabbim hepimizin evlatlarını korusun , isteyen her arkadaşımada herkese nasip eylesin ..
Karasu bugün dosyama baktı dr , o gün ezbere söyledim , senin bir değerde sadece pıhtılaşma var , sadece corasprin kullıcaksın dedi..
Ne yapayım , dr ne dedyse o ..
Haftayada keseye çağırdı ..
İnşallah görürüm , Allah'ım yar ve yardımcımız olsun.
pınarcım çok sağol canım desteğin için inan bayılıyorum sana herzaman çok pozitifsiz.kyr cımda öle. olumlu düşünüp olumlu olsun istiyorum
bana akıl verin arkadaşım bekleme sürecinde akapuntur yaptırıyım diye düşünüyorum tedaviden önce randevu alıcktım bir türlü fırsat bulamadım sürekli misafir geliyo yaa dr bile gidemedim.faydası olurmu onuda bilmiyorum kendi dr um eğer sana yararı olucağına inanıyorsan başla inanmıyorsan faydası olmaz dedi
birde transferden sonra napıyım evdemi geçireyim diğer tedavimde evdeydim dışarı çıkmadım sadece alt komşuma indim bu tedavimde ne yapacağım bilmiyorum 4. katta oturuyorum merdiven çok birde benim oturduğum semtte heryer yokuş ben düz yolda düşen bir insanımkararsız kaldım
Ikiz olabilir dedi dr.
Cok sukur.
Oleyyyyy bir ikiz daha geliyor, ayyyy cnmmm çok sevindim. Allahım çok şükür sana... Kızlar bu bebekler duayla geldi, duayla büyüyecek inşallah.Kizlar 14.gun degerim 1301,4.
Ikiz olabilir dedi dr.
Cok sukur.
pınarcım çok sağol canım desteğin için inan bayılıyorum sana herzaman çok pozitifsiz.kyr cımda öle. olumlu düşünüp olumlu olsun istiyorum
bana akıl verin arkadaşım bekleme sürecinde akapuntur yaptırıyım diye düşünüyorum tedaviden önce randevu alıcktım bir türlü fırsat bulamadım sürekli misafir geliyo yaa dr bile gidemedim.faydası olurmu onuda bilmiyorum kendi dr um eğer sana yararı olucağına inanıyorsan başla inanmıyorsan faydası olmaz dedi
birde transferden sonra napıyım evdemi geçireyim diğer tedavimde evdeydim dışarı çıkmadım sadece alt komşuma indim bu tedavimde ne yapacağım bilmiyorum 4. katta oturuyorum merdiven çok birde benim oturduğum semtte heryer yokuş ben düz yolda düşen bir insanımkararsız kaldım
Burcu sağolsın canım ..çok güzel bi haber çok sevindimmmm.........................allah tamamına erdirsinnnnn..
Meryem evet tek transfer edilmdi ama bölünmüş sanırım dedi dr, yani ikiz olma ihtimali var değerine göre dedi..Tebrik ederim arkadaşım. Allah tamamına erdirsin,darısı başımıza inşallah.Sana tek embriyo transfer edilmişti değil mi? Demek ki 2 ye bölünmüş Maşallah.
Oleyyyyy bir ikiz daha geliyor, ayyyy cnmmm çok sevindim. Allahım çok şükür sana... Kızlar bu bebekler duayla geldi, duayla büyüyecek inşallah.
Bilgemmm çok çok çok tebrik ediyorum. Ayyy beraberim bu yolda valla hem de ikiz gobuslerimizle)) allahım tamamına erdirsin.
çok mutlu oldum cnm ALLAH tamamına erdirsinKizlar 14.gun degerim 1301,4.
Ikiz olabilir dedi dr.
Cok sukur.
cnm bende doktorla görüşünce öğrenicem iğneyi niye verdiğini evet transferden sonra başladım ya bebeğim gelsinde iğnede olurum olsun cnm tabiki sorucaz birbirimizehımmmmmmmm walla benm dr hangi akla hizmet bana inatla iğne kullandırmıcm dior ben anlamadım ben de hemozigot taşyııcı tekalelde dior rapor bakalım tekrar bir sorayım kendisine haftaya sen trnsferlemi beraber başladın sulandırıcı iğneye ö dilerim çok soru sordum ama bilen birini bulmak süper dr a çok soru sorunca sanki bozulyr
cnm gözün aydın hadi hayrlısı diyelim herşeyin çatlatma iğnen de hayrlı ugurlu olsun walla ben de aynen neye sevincem ne üzülücm şaşkın haldeyım inşallah bebeklerine en kısa zaman da kavuşursun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?