2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ay vallahı aynen öle olurum herhalde deli gibi bağıra bağıra gezerım ben hamıleyım ben hamıleyım falan diye ay söylemesı bıle ne hoş oldu ya.içim bı tuhaflaştı kı sorma inş.bızede kısmet olcak hamişliğimizi doğumumuzu konuşmak

tuana sende bugun bır gelişme var mı?ben çok sıkıntılıydım bana en yakın tarıhlı sensın merak edıorum

tuana sende bugun bır gelişme var mı?ben çok sıkıntılıydım bana en yakın tarıhlı sensın merak edıorum
sabah hemşireyi aradım bugün kan tahlili yapalım dedi ama iğneye rağmen kanama olduğu için ümitlenme dedi eşimde cumartesiyi bekleyelim kan testi için dedi sende sıkıntı yapma cnm beklemek çok zor ama sabretmekten başka elimizden bişey gelmiyo

en zoru bu son 3 gün degil mizaman gecıor o ıgneler vuruluor hıc canım acıyor demedım sesımı cıkarmadım ama şimdi nasıl gergin bir bombayım anlatamam

en zoru bu son 3 gün degil mizaman gecıor o ıgneler vuruluor hıc canım acıyor demedım sesımı cıkarmadım ama şimdi nasıl gergin bir bombayım anlatamam
benim ümidim yok cnm kendimle ilgili ama sen umudunu yitirme inş pozitif olucak sonucun

inşallah canım hepimize nasip olsun bu güzel duygular

pepero sakin ol tatlım ltf olumsuz olma elinden geldiği kadar zor biliyorum ama az kaldı iyi haberler alacaksın Allahın izni ile canım

tuana kuzum ltf olumsuz düşünüp kendinide bebeğinide üzme olur mu bak çok kanaması olup bebeği tutan insanlar var bu sitede lütfen iyi düşünelim iyi olsun tatlımm

bugün sonuç alacak bi arkadaş vardı galiba naptı acaba:44:

yok canım ilk önce senden alacağız pozitifi sonra pepero sonra nec sonrada bizler Allahın izni ile:))

inşallah hayırlısı olsun hakkında tatlım merkez seçimi çok önemli içine sinmesi umut tüp bebek merkezinin çok olumlu olduğunu duymuştum..

çok saolasın canım benimm.. bnde umutla ilgili çok güzel yorumlar okuyunca başarı oranıda yüksek.. burayı tercih ettim.. bakalım nolcakk yarın 4 de ordayız...

aslında bugün kafamı karıştıran şeyler oldu.. şöyleki normalde ben pkoluyum ama 2 aydır adetim normal geliyor ilaçsız yani...bugün adetimin 21. günüydü hormon testi yaptırdım ve progesteronum 18.76 çıktı..yani yumurtlamam olmuş demek bu.. bide burda toiğin birinde birinin 14 çıkmış ve o ay hamile kaldığını öğrenmiş acaba bnde de öyle biişi olabililr mi ya çok meraklı ve heycanlıyımmm yarın bi gidip doktora anlatsam derdimi bakalım ne dicek :18::18::18:

meliscim çok teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz tedavilerimizden olumlu sonuçlar alırız ve sağlıkla bebeklerimiz gelir

hadi hayırlı olsun nec... inşallah pozitifi görürsünn

gözün aydın canım tedavin hayırlı olsun umarım iyi geçer ve pozitifi görürsün

inşallah hakkında hayırlısı olur canım açıkçası hormon testlerinden hiç anlamıyorum ama umarım güzel bişeyler olmuştur:))

baharkus , yarın histereskopi yapılıyor, rahatladım canım sağol.... merkezimiz bence de iyi ben güveniyorum. benim ablam da ege tüp bebek merkezinde yaptırdı , ( ne yazıkki iki kız kardeş de aynı kaderi yaşadık) ilk denemesinde başarılıydı, 6 yaşında çok yakışıklı bir oğlumuz var...... allah bize de gösterir işallah...... bir arkdaşım da aynı merkezde tüp bebek yaptı dün pozitif sonucu aldık :)))))))))))))))))))

bir kaç gün sonra test sonucu alacak olan arkadaşlara umut olması dileği ile.....

çocukluk arkadaşım benden bir ay önce başlamıştı tedavisine,,, dün pozitif sonucu aldık,:))))))))))))) haydi bakalım arkadaşlar sizlerden de işallah iyi sonuçlar alacağız :))))

Merhabalar,ben de lucrin kullanıyorum şu an,ve lucrinden sonra adetim iki gün gecikti,bugün adet oldum,artık birkaç gün içinde puregon kullanmaya başlıycam,benim 3.5 yaşında bir kızım var(o da tüp bebek) ,Allah izin verirse ikinci için tedavideyim

ii dileklerin için teşekkür ederim.inş.hepimiz bebişlerimize kavuşuruz :))

kızlar günaydın..

benim de transferim geçen hafta gerçekleşti..

bu sabah nasıl kabız olmuşum anlatamam...tuvalette sanki canım çekildi....inşallah kötü bişey olmamaıştır...

sinir sistemim çok bozuldu.....

ay canım uzme kendını.kuru kayısı fala ye.sabahları ılık su iç.bağırsaklarını yumuşatsın.inş sonucun pozitif olur
hayırlı haberlerin gelir inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…