kyr umarım sadece dilek hn özgü bişeydir gerçi ahmet beyin tavrı herşeyi belli etmiş bence senin için rahatsa doktoruna karşı başla arkadaşım ben şu anda özel ege tüp bebekte kaan beye gdiyorum..
bunlar güzel tatlı heyecanlar inşallh bu başlığı 2012 anneleri olarak değiştirdiğimizde doğumumuzu konuşacağız ama ben seni düşünemiyorumsanırım böyle bir hal alısın heyecandan:))))
iğnelerini onlar ayarlarlar canım ben geçen tedavimi toplantıma göre ayarlamıştım hoş kısmet olmadı ama... neyse
sabah hemşireyi aradım bugün kan tahlili yapalım dedi ama iğneye rağmen kanama olduğu için ümitlenme dedi eşimde cumartesiyi bekleyelim kan testi için dedi sende sıkıntı yapma cnm beklemek çok zor ama sabretmekten başka elimizden bişey gelmiyotuana sende bugun bır gelişme var mı?ben çok sıkıntılıydım bana en yakın tarıhlı sensın merak edıorum
benim ümidim yok cnm kendimle ilgilien zoru bu son 3 gün degil mizaman gecıor o ıgneler vuruluor hıc canım acıyor demedım sesımı cıkarmadım ama şimdi nasıl gergin bir bombayım anlatamam
Yerim seni ben.Tamam aşkım benim inşallah bebeklerimize kıyafetler almaya gitmek nasip olsun.Pınarcım söz mü kız :))))
sözüm söz meliscimm:))
Ay canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.Ben haftaya bugün başlayacağım canım iğneye.Yani bu iğneler bittikten sonra da başka asıl iğnelerimizi kullanacağız.Bu arara doğum kontrol hapını neden kullanıyorsun .Anlayamadım ;(meliscim merhaba
Decapeptyl birinci iğnemi bugun oldum. Doktoruma ben sormustum. bu iğne bizim kendi yumurtlamamızı durdurmak ıcınmış. Dogum kontrol hapının 18. gunu basladım ben. adet gordukten sonra da kullanmaya devam edecekmışım. Tabi adet sonrası yumurta geliştirici iğneler baslanacak
umarım yardımcı olabılmısımdır cnm.. hayırlısı olsun inş. Allahım kımsenin umutlarını boşa cıkarmasın. Izmirdenim bende. sen nerede tedavi oluyorsun?
Bu arada ben de İzmirdeyim ve Ege üni de başladım tedavime, sorun eşimden kaynaklı.Sizde sorun ne canım...Özelden de yazabilirsin bana her zaman..öptüm
İnşallah arkadaşımmmmmmmminşaallah varsada bırakmaz beni
cnm benim kaybedecek bişeyim yoktu varsa çıkarsa çıkar dedim biraz daha sabır arkadaşım azkaldı
daha bişey belli değilde ya hemşireyi arasammı teste kadar şu kanamayı durdursalar bebeğim varsada gitmesin çok korkuyorum okadar kanamaya
inşaallah cnm dualarınızı eksik etmeyin sonrada siz verin inşaallah güzel haberleri bebeğim yaşıyosada hepimize umut olsun inşaallah
Canım benim Smyrna gerçekten güzel bir merkez ancak ticari amaçlı malesef..smyrna tüp bebek merkezine giden arkadaşlar var mı?
nasıl bir merkez??
Benim bu merkezle güzel bir anım yok.Ben birkaç yere de yazdım bu konuyla ilgili.Ben yumurta takibi için gidiyordum iş yerime çok yakın olduğu için.Daha sonra eşin de gelsin dediler ve eşim de test falan verdi.o kadar benimle ilgilenen dr suratıma atar gibi sonuçları sorununuzu halledin öyle gelin dedi...ordaki ürolog e.bal bize öyle bir anlattı ki tamam dedik biz öldükdaha sorunumuzun ne olduğunu falan anlamazken o şok halde bize tüp yapın hemen dedi.Hemen para olayına girildi.Yani biz neye uğradığımızı bilemedik.Hala bu sorunumuzu halledememizin sebepleri onlar.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları.Biz eski biz değiliz artık.Sen bilirsin artık o merkezi.
canım benim hadi bakalım hayırlısı olsun.biz de yaşarız inşallah bu duyguları.arkadaşlar merhaba.. benimde salı transferim oldu inşallah bebeğim benimledirayy bu duygunun gerçek olduğunu hissetmek bile çok güzell.. herkesin gelişmeleri olumlu olur inşallah.. tuanacımm inş iyi düşün iyi olsun olur mu??
Yupii ben de bu ayki adetime o kadar sevinmiştim ki.ay kızlar adet oldum ben oh oh yandan yandanadet olduguma hıç bu kadar sevinmemıştım valla
şimdi hemen hemşireme haber verıcem ve cumartesi gunu doğum kontrol hapı başlıcam
bır adım daha ılerledım tedavıde yani
allahım sounucu hayırlı bebişli etsın inş benımde tum tedavı gorenlerınde (amin)
Canım ne güzel bir dua bu...aminnnnnnnnnnnnay canım ne güzel.inş bebişin sana sımsıkı tutunurda vaktı gelince kucağına alırsın onu.saffat suresi 100.ayeti oku ıstersen rabbım sonucu hayırlı evlatlı çıkarsın dıye.tuanaya da solemiştim ,kanaması olunca çok korkmuştu.istersen sende oku. Rabbi hebli mines salihin anlamı: Allahım bana salihlerden bir evlat ihsan et. (amin)
senın kacıncı deneme?bende senden hala umıtlıyım nedense
Ben de tuanadan çok memnunum.
benim ümidim yok cnm kendimle ilgiliama sen umudunu yitirme inş pozitif olucak sonucun
ay vallahı aynen öle olurum herhalde deli gibi bağıra bağıra gezerım ben hamıleyım ben hamıleyımfalan diye ay söylemesı bıle ne hoş oldu ya.içim bı tuhaflaştı kı sorma inş.bızede kısmet olcak hamişliğimizi doğumumuzu konuşmak
tuana sende bugun bır gelişme var mı?ben çok sıkıntılıydım bana en yakın tarıhlı sensın merak edıorum
sabah hemşireyi aradım bugün kan tahlili yapalım dedi ama iğneye rağmen kanama olduğu için ümitlenme dedi eşimde cumartesiyi bekleyelim kan testi için dedi sende sıkıntı yapma cnm beklemek çok zor ama sabretmekten başka elimizden bişey gelmiyo
bugün sonuç alacak bi arkadaş vardı galiba naptı acaba:44:
Yerim seni ben.Tamam aşkım benim inşallah bebeklerimize kıyafetler almaya gitmek nasip olsun.
amin inşallah arkadaşım öle olsun..
inşallah hayırlısı olsun hakkında tatlım merkez seçimi çok önemli içine sinmesi umut tüp bebek merkezinin çok olumlu olduğunu duymuştum..
Ay hadi inşallah arkadaşım.Güzel haberler ver inşallah..
Canım benim hayırlısı olsun tedavin canım.Umut için zaten iyi diyorlar inşallah Allahım da ol der.Çok mutlu oldum herkes tedaviye bir şekilde başlıyor ne güzel..
arkadaşlar merhaba.. benimde salı transferim oldu inşallah bebeğim benimledirayy bu duygunun gerçek olduğunu hissetmek bile çok güzell.. herkesin gelişmeleri olumlu olur inşallah.. tuanacımm inş iyi düşün iyi olsun olur mu??
ay kızlar adet oldum ben oh oh yandan yandanadet olduguma hıç bu kadar sevinmemıştım valla
şimdi hemen hemşireme haber verıcem ve cumartesi gunu doğum kontrol hapı başlıcam
bır adım daha ılerledım tedavıde yani
allahım sounucu hayırlı bebişli etsın inş benımde tum tedavı gorenlerınde (amin)
çok saolasın canım benimm.. bnde umutla ilgili çok güzel yorumlar okuyunca başarı oranıda yüksek.. burayı tercih ettim.. bakalım nolcakk yarın 4 de ordayız...
aslında bugün kafamı karıştıran şeyler oldu.. şöyleki normalde ben pkoluyum ama 2 aydır adetim normal geliyor ilaçsız yani...bugün adetimin 21. günüydü hormon testi yaptırdım ve progesteronum 18.76 çıktı..yani yumurtlamam olmuş demek bu.. bide burda toiğin birinde birinin 14 çıkmış ve o ay hamile kaldığını öğrenmiş acaba bnde de öyle biişi olabililr mi ya çok meraklı ve heycanlıyımmm yarın bi gidip doktora anlatsam derdimi bakalım ne dicek :18::18::18:
:
inşallah hakkında hayırlısı olur canım açıkçası hormon testlerinden hiç anlamıyorum ama umarım güzel bişeyler olmuştur:))
çok saolasın canım benimm.. bnde umutla ilgili çok güzel yorumlar okuyunca başarı oranıda yüksek.. burayı tercih ettim.. bakalım nolcakk yarın 4 de ordayız...
aslında bugün kafamı karıştıran şeyler oldu.. şöyleki normalde ben pkoluyum ama 2 aydır adetim normal geliyor ilaçsız yani...bugün adetimin 21. günüydü hormon testi yaptırdım ve progesteronum 18.76 çıktı..yani yumurtlamam olmuş demek bu.. bide burda toiğin birinde birinin 14 çıkmış ve o ay hamile kaldığını öğrenmiş acaba bnde de öyle biişi olabililr mi ya çok meraklı ve heycanlıyımmm yarın bi gidip doktora anlatsam derdimi bakalım ne dicek :18::18::18:
meliscim çok teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz tedavilerimizden olumlu sonuçlar alırız ve sağlıkla bebeklerimiz gelir
hadi hayırlı olsun nec... inşallah pozitifi görürsünn
gözün aydın canım tedavin hayırlı olsun umarım iyi geçer ve pozitifi görürsün
tuanacım ne olur bozma moralini.. inşallah bebeğin seninledir..
kızlar günaydın..
benim de transferim geçen hafta gerçekleşti..
bu sabah nasıl kabız olmuşum anlatamam...tuvalette sanki canım çekildi....inşallah kötü bişey olmamaıştır...
sinir sistemim çok bozuldu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?