inş.hayırlı haberler gelir ve bıan once transferın yapılır...
slm kızlar ben geldim transferden önce muayene olucam demiştim karın boşluğunda sıvı birikintisi gördü dokrorum ve ohss riskin devam ediyo dedi 1tane embriyo transfer edicez dedi 2sine hamile kalırsan ağır geçirirsin dedi çaresiz kabul ettim ve 1tane transfer oldu bugün çıktım evime kaynanamdaydım görümcem baktı sağolsun vee ayın 1ini bekliyoruz
canım benimde bugün toplamdı yumurta 12 tane
banada dr dikkat et dedi ohss için
senen kaç yumurta toplandı???
hayırlı sonuçların olur inş
kaçıncı deneme?????
Canım benim hayırlısı olsun bakalım.Beklemedeyim hala.Kimbilir belki de normal yoldan olacak bunu bekliyorum.slm canım nasılsın sanırım bu ay tedavin kaldı hayırlısı olsun inşallah ne yalan söyleyeyim biraz sevindim yani eşinin biraz tedavi görüp bu işe başlamak daha iyi olucaktır eminim biz proxeed kullanıyoruz eşim için hala %100 anomalil ama sayı 100 bin artmış o bile yüzümü güldürdü çok şükür inşallah ilk ve son tedavin olur canımm yinede merkez bu konuda önemli iyice araştır istersen merkeze doktora güven çok önemli..
kuzum hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnn inşallah güzel haberler verirsin.mutlu edersin bizikızlar benimde bugün kistim aspire edildi ve ilk iğnemi yaptırdım puregon
tedavim basladı cok sükür yapmam gereken bişi var mı
maşallah arkadaşım süper bir haber bu..çokk güzel inşallah Rabbim yüzünü güldürürürarkadaşlar dün yumurtaları toplandı 8 tane.. 7si döllenmeye hazırmış.. bugün ararlar heralde.. inşallah iyi haberlerimi veririm size..
uzun protokol dedikler bu dimi..21 . gün.hadi bakalım her gün yaklaşıyorsun bir adım daha bebeğine inşallahşimdi d. kontrol hapı kullanıyorum canım bitince iğnelere başlayacağımm :))
saol cnm dualarınızda unutmayın..
cnm günaydın
benim 6 cm di
cnm basit bi işlemdi ağladım önce korkudan ama
normal muayene gibi sadece iğne ile kistin içine girip içindeki sıvıyı alıyorlar vakumlayarak
kistim yok suan cok sükür doktor kist yumurtaların büyümesini engelleyebilir ya da ilaçlara tepki verip dahada büyüyebilir diye yaptı
senin uzun protokol mu doğum kontrol hapı kullanıyorsan oda ise yarıyormus
seninde hayırlı olsun cnm ins güzel hbrlerini duymak dileğiyle
cloudly neden histeroskopi yapacak doktorun??
Canım benim hayırlısı olsun bakalım.Beklemedeyim hala.Kimbilir belki de normal yoldan olacak bunu bekliyorum.
Bilmiyorum belki de kendimi teselli ediyorum.vardır bunda da bir hikmet..
süper canım artması.çoook sevindim kuzum.senin özel ege de kim dr un.memnun musun pınar ?
Bu arada ben hala Ege ünv diye tutturuyorum.Artık sıkıldım özellere gidip direkt tüp demelerinden.araştırma yapmadan tüp bebek fiyatlarını duymaktan sıkıldım.bilmiyorum ya kafam rahat olsun diyorum.ticari kaygısı olmayan yer yok mu koca izmirde
kuzum hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnn inşallah güzel haberler verirsin.mutlu edersin bizi
maşallah arkadaşım süper bir haber bu..çokk güzel inşallah Rabbim yüzünü güldürürür
uzun protokol dedikler bu dimi..21 . gün.hadi bakalım her gün yaklaşıyorsun bir adım daha bebeğine inşallah
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
inşaallah bu sefer pozitif sonuçlanır tedavin ve ALLAH tamamına erdirir inşaallah cnmşimdi d. kontrol hapı kullanıyorum canım bitince iğnelere başlayacağımm :))
evet transferim oldu ve bugünü saymazsak son 6günozlozcan ben de kadıköy şifadayım canım.. banada pzt salı gibi dediler transfere bakalım..
tuanacım transferin oldu he süper.. inşallah en yakın zamanda iyi haberlerini alırız.. senin kaçı döllenmişti..
pınarcı saol cnm inş herşey yolunda devam eder.. bugün aradılar 7 taneden 5i döllenmiş yavrularım büyüyolar.. çok özledim onları(
serum verildimi cnm yumurta toplanırken bana serum verildi yumurta toplamada bide transferde benim 15yumurta toplandı 14ü olgun çıktı 10u döllendi 8hücreli 1.kalite dendi doktor umutluyum dedi ama mevlam dilerse ol derse olacak inşaallahcanım benimde bugün toplamdı yumurta 12 tane
banada dr dikkat et dedi ohss için
senen kaç yumurta toplandı???
hayırlı sonuçların olur inş
kaçıncı deneme?????
inşaallah bu sefer pozitif sonuçlanır tedavin ve ALLAH tamamına erdirir inşaallah cnm
evet transferim oldu ve bugünü saymazsak son 6gün
serum verildimi cnm yumurta toplanırken bana serum verildi yumurta toplamada bide transferde benim 15yumurta toplandı 14ü olgun çıktı 10u döllendi 8hücreli 1.kalite dendi doktor umutluyum dedi ama mevlam dilerse ol derse olacak inşaallahnasibimizde vardır inşaallah
ay çok güzel cnm maaşallah inşaallah bebeğine kavuşursun bu tedavindehadi canım hayırlısı benimde 12 yumurta çıktı 12 de döllenmş
bakalım ne olacak yarın arayacaklar
benim serum falam takılmadı belirtin varmıydı canım???? benim alt karın ağrıyo biraz kabızım bide???
ozlozcan ben de kadıköy şifadayım canım.. banada pzt salı gibi dediler transfere bakalım..
tuanacım transferin oldu he süper.. inşallah en yakın zamanda iyi haberlerini alırız.. senin kaçı döllenmişti..
pınarcı saol cnm inş herşey yolunda devam eder.. bugün aradılar 7 taneden 5i döllenmiş yavrularım büyüyolar.. çok özledim onları([/QUOT
banda cumartesi sabah için hazırlıklı ol dediler cünkü benim transferim narkozla yapılcak ama sabah aradılar gayet iyi dediler yarını da bekleyelim siz sabah gelcekmissiniz gibi hazır olun gece 12 den sonra bişey yemeyin yine dediler en geç pazartesi dediler zaten pzt 5 . gün oluyorrr bakalımmm yarın gidecekmiyim heyecanlıyımmm cokkk :)
transferin hayırlı olsun cnm inş bebeğin sıkı sıkı tutunur sana
ay çok güzel cnm maaşallah inşaallah bebeğine kavuşursun bu tedavindee2kaç çıktı cnm benim 5000lerdeydi en son, ağrım yok arada nefesim daralıyo sadece ,kabız oldum bende transferden sonra 3.gün anca çıkabildim wcye şuan düzeldi transfer pazartesimi serumu sor istersen benim komşuda ohss riski olduğu halde 3tane embriyo koymuşlar ozaman yasa çıkmamıştı sınır 3tü neyse 2lere hamile kalınca fenalaşmış test yaptırmadan daha 2hafta gitmiş gelmiş hastaneye hergün serum takmışlar dünyalar tatlısı 1kızı 1oğlu var senin e2çok yükselmemişse riskli durumda değilsindir belki okadar
1000falansa çokta korkulcak bişey yoktur heralde çünkü hemşire 5000e ulaşırsa kötü olur demişti şimdilik iyiyim ALLAHA şükür embriyolog 4 5güne gider dediyse 5.gün transferi yapılacak demekki hayırlısıyla tutunsunlarda farketmez değilmi kaçıncı gün olduğuinş tatlım hepimiz kavuşalım
e2 1000 küsürdü en son
bilmiyorum pazartesi mi olcak pazartesi 3 gün
bizi merkezden arayı bilgilendirmediler bugün
kendimiz aradık 7 gibi akşam
embrg.çıkmış tabi merkezden cepten ulaştık 4 5 güne kadar gider demiş tabi hatırladığı kadarı ile
inş benimde ikizlerim olur
senin kaçıncı gün embriyosu????
bence normal yoktur cnm korkulcak bişi bence ama içinin rahat etmesi için doktora danışabilirsin ben 2gün filan oturup kalkarken ağrı oluyo du kanama olmamıştı, sonuçta operasyon geçiriyoruz benim bi arkadaş narkoz almadan yaptırmıştı işlemi sadece uyuşturmuşlar acıyı hissetmiş ama tepki veremiyomuş o an çok kötüydü dedi ohss riski olsa doktorun uyarırdı cnm sen transfere odaklan aklına kötü şeyler getirme bebeğin seninle olucak cnm ay bende bi bilebilsem benimle olduğunuarkadaşlar merhaba herkese..
benim perşembe yumurtaları toplanmıştı.. bugün karnımda bi şişlik var.. ağrı, nefes darlığı gibi sorunlar yok çok şükür.. ohss için hepsi mi olması gerekiyor belirtilerin.. şimdi bir korku sardı beni :S
bence normal yoktur cnm korkulcak bişi bence ama içinin rahat etmesi için doktora danışabilirsin ben 2gün filan oturup kalkarken ağrı oluyo du kanama olmamıştı, sonuçta operasyon geçiriyoruz benim bi arkadaş narkoz almadan yaptırmıştı işlemi sadece uyuşturmuşlar acıyı hissetmiş ama tepki veremiyomuş o an çok kötüydü dedi ohss riski olsa doktorun uyarırdı cnm sen transfere odaklan aklına kötü şeyler getirme bebeğin seninle olucak cnm ay bende bi bilebilsem benimle olduğunu
evet cnm bi risk olsa doktor mutlaka söylerdi bide senin iğne dozun düşüktü sanmıyorum bi sorun olsun :44:bu arada kızlar eşim hala kahvaltı hazırlıcakcanım benim yaa saolasın rahatlattın beni.. bu sabah daha iyiyim heralde dün biraz fazla yedim gaz yapı belkide :s canımm senin bebişin seninle ve hep seninle olacak inşalllahhhhhhhhh :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?