2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ozlozcan ben de kadıköy şifadayım canım.. banada pzt salı gibi dediler transfere bakalım..

tuanacım transferin oldu he süper.. inşallah en yakın zamanda iyi haberlerini alırız.. senin kaçı döllenmişti..

pınarcı saol cnm inş herşey yolunda devam eder.. bugün aradılar 7 taneden 5i döllenmiş yavrularım büyüyolar.. çok özledim onları (

canım benimde bugün toplamdı yumurta 12 tane
banada dr dikkat et dedi ohss için
senen kaç yumurta toplandı???
hayırlı sonuçların olur inş
kaçıncı deneme?????

kaçıncı deneme?????

canım hadi hayırlısı olsun sağlıklı güzel embriyolar olsun inşallah bol su iç ve bol dua:))

Canım benim hayırlısı olsun bakalım.Beklemedeyim hala.Kimbilir belki de normal yoldan olacak bunu bekliyorum.
Bilmiyorum belki de kendimi teselli ediyorum.vardır bunda da bir hikmet..
süper canım artması.çoook sevindim kuzum.senin özel ege de kim dr un.memnun musun pınar ?

Bu arada ben hala Ege ünv diye tutturuyorum.Artık sıkıldım özellere gidip direkt tüp demelerinden.araştırma yapmadan tüp bebek fiyatlarını duymaktan sıkıldım.bilmiyorum ya kafam rahat olsun diyorum.ticari kaygısı olmayan yer yok mu koca izmirde
kızlar benimde bugün kistim aspire edildi ve ilk iğnemi yaptırdım puregon
tedavim basladı cok sükür yapmam gereken bişi var mı
kuzum hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnn inşallah güzel haberler verirsin.mutlu edersin bizi
arkadaşlar dün yumurtaları toplandı 8 tane.. 7si döllenmeye hazırmış.. bugün ararlar heralde.. inşallah iyi haberlerimi veririm size..
maşallah arkadaşım süper bir haber bu..çokk güzel inşallah Rabbim yüzünü güldürürür
şimdi d. kontrol hapı kullanıyorum canım bitince iğnelere başlayacağımm :))
uzun protokol dedikler bu dimi..21 . gün.hadi bakalım her gün yaklaşıyorsun bir adım daha bebeğine inşallah
saol cnm dualarınızda unutmayın..

Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

çok geçmiş olsun... bebeklerimize ulaşmada bir engeli daha atlattın çok güzel :)))benim ki de ilk başta 6 cmdi. ben tetkiklerin sonucunualana kadar soğan kürü uyguladım ... sonraki kontrolde 4 cme düştü. şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum... önümüzdeki hafta ofis histereskopi yapılacak. benim doktorum kistlere dokunmayacağız dedi.... rahime falan bakacaklarmış. bebeği yerleştirecekleri yer uygun mu diye:) iğneler diğer adetten sonra başlaacak sanırım....

cloudly neden histeroskopi yapacak doktorun??

benim gittiğim merkezde ofis histereskopisi diye bir şey yapılıyor, herkese yapılıyor... basit bir işlem rahim içine balacaklarmış, myom yapışıklık gibi durumlara bakacaklarmış, bebeği yerleştirmeden önce, o yüzden yapılıyormuş....

inşallah kalbine göre olsun meliscim hiç uğraştırmadan kendi kendine gelsin bebişin benim dok kaan bey ben çoookkkk memnunum ama gitmek istersen özelden bişey söylemek isterim sana
o kadar çok tedavi oldum ki tatlım bilmiyorum ama benim ki kısa tedavi geçen gittiğimde sordum genellikle bu tedaviyi uyguluyoruz demişlerdi
uzun protokolde 21. gün lucrin başlanıyor kısada adetinle beraber gonal f yalnış hatırlamıyorsam benimde sanırım adetimde direk gonal f ile başlanacak tedaviye hayırlsı ile
Rabbim inşallah bu sefer kabul eder dualarımı dindirir hasretimi özlemimi...

şimdi d. kontrol hapı kullanıyorum canım bitince iğnelere başlayacağımm :))
inşaallah bu sefer pozitif sonuçlanır tedavin ve ALLAH tamamına erdirir inşaallah cnm

evet transferim oldu ve bugünü saymazsak son 6gün

kaçıncı deneme?????
serum verildimi cnm yumurta toplanırken bana serum verildi yumurta toplamada bide transferde benim 15yumurta toplandı 14ü olgun çıktı 10u döllendi 8hücreli 1.kalite dendi doktor umutluyum dedi ama mevlam dilerse ol derse olacak inşaallahnasibimizde vardır inşaallah

hadi canım hayırlısı benimde 12 yumurta çıktı 12 de döllenmş
bakalım ne olacak yarın arayacaklar
benim serum falam takılmadı belirtin varmıydı canım???? benim alt karın ağrıyo biraz kabızım bide???

ay çok güzel cnm maaşallah inşaallah bebeğine kavuşursun bu tedavinde e2kaç çıktı cnm benim 5000lerdeydi en son, ağrım yok arada nefesim daralıyo sadece ,kabız oldum bende transferden sonra 3.gün anca çıkabildim wcye şuan düzeldi transfer pazartesimi serumu sor istersen benim komşuda ohss riski olduğu halde 3tane embriyo koymuşlar ozaman yasa çıkmamıştı sınır 3tü neyse 2lere hamile kalınca fenalaşmış test yaptırmadan daha 2hafta gitmiş gelmiş hastaneye hergün serum takmışlar dünyalar tatlısı 1kızı 1oğlu varsenin e2çok yükselmemişse riskli durumda değilsindir belki okadar

inş tatlım hepimiz kavuşalım
e2 1000 küsürdü en son
bilmiyorum pazartesi mi olcak pazartesi 3 gün
bizi merkezden arayı bilgilendirmediler bugün
kendimiz aradık 7 gibi akşam
embrg.çıkmış tabi merkezden cepten ulaştık 4 5 güne kadar gider demiş tabi hatırladığı kadarı ile
inş benimde ikizlerim olur
senin kaçıncı gün embriyosu????

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba herkese..
benim perşembe yumurtaları toplanmıştı.. bugün karnımda bi şişlik var.. ağrı, nefes darlığı gibi sorunlar yok çok şükür.. ohss için hepsi mi olması gerekiyor belirtilerin.. şimdi bir korku sardı beni :S

1000falansa çokta korkulcak bişey yoktur heralde çünkü hemşire 5000e ulaşırsa kötü olur demişti şimdilik iyiyim ALLAHA şükür embriyolog 4 5güne gider dediyse 5.gün transferi yapılacak demekki hayırlısıyla tutunsunlarda farketmez değilmi kaçıncı gün olduğu benim 3.gün transferi ayy transfer günü acayipti yaabenim su içtim 2litre mesanem boştu hala düşün herkes beni bekliyo dolsun diye yok yoken son doktor bişey taktı mesaneyi doldurdu sıvıyla o an bi sıkıştım kalkıp wcye gidecem nerdeyse sonra rahat bıraktım kendimi çünkü bebeğimi vericeklerdi bana 1tanem benim o ya inşaallah tutunmuştur hayat iksirim

bence normal yoktur cnm korkulcak bişi bence ama içinin rahat etmesi için doktora danışabilirsin ben 2gün filan oturup kalkarken ağrı oluyo du kanama olmamıştı, sonuçta operasyon geçiriyoruz benim bi arkadaş narkoz almadan yaptırmıştı işlemi sadece uyuşturmuşlar acıyı hissetmiş ama tepki veremiyomuş o an çok kötüydü dedi ohss riski olsa doktorun uyarırdı cnm sen transfere odaklan aklına kötü şeyler getirme bebeğin seninle olucak cnm ay bende bi bilebilsem benimle olduğunu

Son düzenleme:
günaydın arkadaslar:90:
bende tedaviye basladım puregon 300 ün 225 ml vuruyorum
yrn kontrol var 5 .gün oluyor benim kısa protokol
bundan sonra nasıl bir süreç izlenir acaba genelde kacıncı gün toplanıyor yumurtalar
cok heycanlıyım

canım benim yaa saolasın rahatlattın beni.. bu sabah daha iyiyim heralde dün biraz fazla yedim gaz yapı belkide :s canımm senin bebişin seninle ve hep seninle olacak inşalllahhhhhhhhh :)))

canım benim yaa saolasın rahatlattın beni.. bu sabah daha iyiyim heralde dün biraz fazla yedim gaz yapı belkide :s canımm senin bebişin seninle ve hep seninle olacak inşalllahhhhhhhhh :)))
evet cnm bi risk olsa doktor mutlaka söylerdi bide senin iğne dozun düşüktü sanmıyorum bi sorun olsun :44:bu arada kızlar eşim hala kahvaltı hazırlıcak ben öylemi yapıyodum sana sofrayı donatıyodum dedim bekle hazırlıcam birazdan dedi bekliyoz bakalım görümcem 12dede olsa hazırlıyodu sofrayı bugün işi çıktı bu arada hemşire bana günlük yaşamına dönebilirsin demişti ama ben tedbirli olmak istiyorum bu arada sonnnn 5günnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…