Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana başkentten esra hanım mı deid bunu, şekil bozukluğunu bu aralar bunu çok duydum açıklayamadığına onu mu diyor, işin içinden çıkmak için.
kızlar yarın için randevu aldım merkezden tedaviye başlıyorum hayırlısıyla inş.ne olur dua edin benım için.
off allahım ver artık bebişimi bana....
]
slm canım benimde tsh çok çok minik yüksekti doktorum ilaç kullanmaya başlattırmıştıo gün bugündür kullanıyorum merak etme dualarım seninle..
biraz sonra deneyeceğim canım worldden yapmayı inşallah olur:)) kolay gelsin
hayırlısı olsun arkadaşım inşallah son denemen olur eğer sende yaş evlilik süresi merkez deneme sayısı ve şuanki durumunu tam yaparsan ekleyemediğimiz listeye senide yazarız:))
üzülme canım her güzelin bir kusuru olur canını sıkma Mevlam sağlıkla versin inşallah.
hadi hayırlısı olsun inş..
slm kızlar bugün doktordaydım yumurtalar 18 ml.17ml.19mlarası değişiyo bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam cuma günü yumurta toplama işlemi var transfer şuanlık belli değil 3.günle 5.gün arası olucakmış büyük ihtimalledualarınıza ihtiyacım var
kızlar yarın için randevu aldım merkezden tedaviye başlıyorum hayırlısıyla inş.ne olur dua edin benım için.
İnşallah canım ben de bu ayki adetimle başlıyorum hayırlısı olsun hakkımızda.
arkadaslar dondurulmuslarla surec nasil oluyor?
yani embriyp cozulme islemi kac gun suruyor?
ve regl.doneminden kac gun sonra tedavi basliyor.?
cevaplariniz icin simdiden tesk.ederim
İnşallah canım ben de bu ayki adetimle başlıyorum hayırlısı olsun hakkımızda.
merhaba pınarcım,
dün dahiliyeye gittim ve doktor güldü ve sinirlendi ! tsh referans aralığı 0-4 benimki 4.20 bu kadarcık yüksek yani bu değerle hiçbişi olmaz üzülme sen falan diye teselli etti beni çünkü sinirlerim bozuldu ağlayacaktım artık nyse bi ialç verdi bana da 1 haftada düşer tst yapıp doktoruna gösterirsin içi rahat eder dedi..bişi olmaz üzülme dedi.. öyle işte.. saolasın canım snde de vardı demek.. peki sana da böyle bişi demiş miydi doktor?
şimdi Allah ın izniyle ekim adetiyle bizde başlıcaz inşallahhhhh :18::18::18:
canım benimde doktorum da benim değerim çok yüksek olmasada ilaç başlamıştı belki seninki kadar bile yoktu tedavim olumsuz oldu bigün doktorumla tlf konuşuyoruz ilaçları bıraktım dedim kızdı kullan dedi yüksek olmasada başlıyolar sanırım tüp bebek doktorları.. hayırlısı olsun tatlım hepimiz için
arkadaslar dondurulmuslarla surec nasil oluyor?
yani embriyp cozulme islemi kac gun suruyor?
ve regl.doneminden kac gun sonra tedavi basliyor.?
cevaplariniz icin simdiden tesk.ederim
canım benimde doktorum da benim değerim çok yüksek olmasada ilaç başlamıştı belki seninki kadar bile yoktu tedavim olumsuz oldu bigün doktorumla tlf konuşuyoruz ilaçları bıraktım dedim kızdı kullan dedi yüksek olmasada başlıyolar sanırım tüp bebek doktorları.. hayırlısı olsun tatlım hepimiz için
hly7teşekkür ederim inşaalah tutunur bebeğim seninde fazla kalmamış sevindim tsh konusunda bazen doktorlar bi kelimesiyle bizi yıkabiliyolar bende amh bide şeker testi yaptırdığımda doktoru aramıştım tuhaf tuhaf konuştu tamda net bişey dememişti geldiğinde görüşelim falan dedi sonra ben çok üzüldüm kesin testler kötü çıktı kesin şekerde çıkmıştır diye harap ettim :84:kaçgün meğer bişey yokmuş :81:işte bizim ruh halimizi anlıyamıyolar hassas dönemlerden geçiyoruz zaten cnm onlar için sorun değilki ALLAH insaflı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi
bnde başladım bakalımm inşallah yükselmez kötü bi süprizle karşılaşmam.. canım peki bişi dicem ya ilaç içerken hamiş kalınırsa ve öğrenene kadar en 3 hafta içersen bebeğe bişi olmaz mı Allah korusun..doktora gittiğimde danışayım ben bunu ...sağolasın canım cümlemiz için inşallahhh :)
tatlım bildiğim kadarıyla bi sorun olmuyo hamişlerde içebiliyor sen yinede sor içimiz rahat etsin
bnde başladım bakalımm inşallah yükselmez kötü bi süprizle karşılaşmam.. canım peki bişi dicem ya ilaç içerken hamiş kalınırsa ve öğrenene kadar en 3 hafta içersen bebeğe bişi olmaz mı Allah korusun..doktora gittiğimde danışayım ben bunu ...sağolasın canım cümlemiz için inşallahhh :)
tatlım bildiğim kadarıyla bi sorun olmuyo hamişlerde içebiliyor sen yinede sor içimiz rahat etsin
anladım canım saolasın.. ama dediğin gibi içimiz rahat etsin diye sorayım ben yinede
canım bizim tek sorunumuz polikistik over...başka bir problem yok 3 aşılamadan snra bu ilk tüp bebek denememiz olucak..inşallah sonuncu olur...şansım %70 miş ama çok umutsuzum birşey öğrenmek istiyorum tatlım!tüp bebek raporu ne kdr sürede çıkıyor senin bilgin vardır...umarım son olur we bebişin gelir bu kez.. sonra da kış boyu bebek hazırlıkları yaparızaslıında raporda sebepsiz yazıyodu
sonra olmayınca dr konuştuk şekil bozukluğu var biraz dedi
aslında bu benim fikrim bende bişey çıkmadı sadece yumurtalık kisti oluşuyo zamn zamn mesela geçen ay yoktu
hatta bi kaç aydır bu ay bi gittik tedaviye başlamak için 9 cm olmuş aspire edelim dedi yada ilaç iç dedi bizde bu seferde böle olsun dedik aspire ettirdik
ama önemli bi problem gibi görmüyolar sanırım bakalım iğnelerin 4. günü bu gün cumartesi kont var bakalım ne olacak
çok yüksek doz başladı sanki 275 ben diğerinde 175 falan kullanmıştım bu uzun protokol
ben ilk 3 denememi 6 ay için de yaptırdım yeni dr needen ard arda yaptırdın 3 ay ara vermeliydin dedi
senin problem ne canım kaçıncı denemen olacak???????
inş cnm inat konusunda bana çekerse sıkı sıkı tutunurinşallah canımm Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin.. bebeğini sana bağışlasın ve sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin inşallahh.. eh işte 20 gün falan ayy heycanlandım stresli değilim rahatımm sadece sevindirik ve heycanlı moddayım Allah ım inşallah nasip eder bu güzel duyguyu bana da isteyen herkeslere de..
ayy o gün öyle deyince o kadar kötü oldumki... pat diye söylenir mi dediğin gibi zaten hassas ve sıkıntışı dönemlerden geçiyoruz insan gibi söylesene nyse dahiliye doktorum saolsun rahatlattı beni şükür
inş tedavin pozitifle sonuçlanır inş kaliteli olur cnm embriyolarında yumurtalarında yarında benim yumurta toplamam var bakalım bu 3günde benimde belli olur kaçtane döllenecekkizlar benim bugün yumurtalarim toplandi tam 8 tane cok az duvaniza ihtiyacim var insallah kaliteli olurlar ve döllenirler nolur duva edin bana cok korkuyorum kalitesiz olurlar diye yarin belli olacak allah hic kimseni kucagini bos birakmasin...
meliscim sanırım fikir değişikliğin oldu inşallah hakkında hayırlısı olsun tatlım..