yapma öyle deme lütfen eğer öyle dersen şeffaf olamam ben içimden geçen her şeyi yazamam sizlere, dert ortaklarıma. ben çok nötr olmaya çalışıyorum bu tedavimde. bazen coşuyo yüreğim bazen minik ağlama krizleri....siz belirtilerden bahsettikçe, pozitif sonuçlar aldıkça, olayları resimleyip beni içine oturttuğunuzda ve ben bunu beynimde hayal ettiğimde artıyo umudum. inan seninle alakalı değildi. bn sadece çok çok duygusal, korktuğum, belki çocuklaştığım bi anıma geldi hepsi bu...Bütün gece aklım sendeydi. Çok kötü hissettim kendimi, benim yüzümden oldu. Olayı tasfire dökünce daha etkileyici oluyor. Sen kusuruma bakma cnm arkadaşım. Heyecanımı mazur gör, ama daha dikkatli olacağım söz. Sen üzülme yeter...
.
harikasın merl çok güzel bir seçim:))Alıas blue tebrik ederim.bu gün bütün anne olmak isteyenlere bir şarkı armağan etmek istiyorum.ama ağlamak yok...
rafet el roman-yanımda kal
ben yalvardım hep tanrıya sen diye.....
Allah yardımcın olsun derencim sımsıkı tutunsun inşallah kuzucuğun...bana da dua edin teyzeleri duanıza ihtiyacım var((
cnm tebrık ederim boyle hamış haberlerı almak insanı çok mutlu edıyor
allahım kucagına da almayı nasıp etsın
ayyyyyy ne guzel maşallah
Alıas blue tebrik ederim.bu gün bütün anne olmak isteyenlere bir şarkı armağan etmek istiyorum.ama ağlamak yok...
canim ya ailecek sizleri teprik ederim
insallak kucaginada alirsin saglikli bi sekilde
senin adina inanki cok sevindim
superrrr ya
canımm çok mutlu oldumm Allah tamamına erdirsin inşallahhh.. içime hep hamile doğuyordun çok şükür ki öyle çıkmış.. dikkat et kendine çok ama.. istanbula da gidiyormuşsun.. değerin artar inşallah canım.. olumlu düşün bebişini üzme annesi..
çok sagol canım destekleriniz için canım bende biara senin gibi test yapıyordum tabi banada yasak çıktıama ben şu durumda herşekilde inanırdım çünkü sıyırmak üzereyim benimde bir hafta kala gögüslerim arırdı bigün kala belim ama tıransferi yaptırınca hep agrıdı 10gün oldu agrıyo sengenede kantest yapır emin ol bak ben sabrediyorum yapıyorum bekliycem azkaldı buheycandan ölmesem kantesti yaptırcam allah yardımcımız olsun canım
cnm tedavin hayırlı olsun ben normali kaç bilmiyorum ama benim bi ara 3000lere sonra 5000çıkmıştı ve doktor e2yüzünden tutunmamış olabilir dedi bu sefer dondurulmuşları denicem bakalım inşaallah kavuşuruz bebişlerimize artıkcnm ben adetimin 3.günü baktırdım e2 ye 24.59 çıktıda 50 nin altında olmasını ıstıyoruz dedı merkez benımkı iyiymiş yani.o sırada şehir dışındaydım merkeze gıdemedım
adetımın 6.gunude merkeze gıdebıldım ve iğnelerime başladım bugun iğnelerımın 3.gunu.
cumartesı tekrar gıdıcem...tekrar bakarlar herhalde ???
inşaallah bebeğin sımsıkı tutunur sanaherkese merhaba yarın 11:30 da transferim var dostlar :)
inşaallah sağlıkla devam eder hamileliğin ve sonra o güzel kokusunu duyarsın inşaallahcanlar merhabalar.. bugün haber yok sanırım.. herkesin tedavisi yolunda gidiyordur inşallah.. bende yarın kontrole gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız, bebeğimizi görürüz.. dualarınızı bekliyorumm çok heyecanlıyımmm :18:
cnm tebrik ederim seni ALLAH tamamına erdirsin inşaallah darısı bizlere artıkcanım arkadaslarım
ve ben bugun aksam dayanamayıp testımı yaptırdım
Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki 90,1 cıktı bhcg.
Darısı bu satırları okuyan tum arkadaslarımın basına.
kocam da ben de cok endıselıyız. cumartesı katlanacak mı dıye stres sardı sımdı de. doktorum hemen sevınmeyelım takıp edelım bakalım dedı. hep temkınlıdır zaten
Rabbim hepımızın yardımcısı olsun
yarın sabah ıstanbul yolcusuyum kocam keske gıtmeseydın dıyor ama yapacak bırsey yok. cuma aksamı evımıze donuyoruz.
o zamana kadar telf dan gırmeye devam edecegım
hepınızı opuyorum guzel anne adayları
cnm düzensizlikler olabiliyo olumsuz tüpbebekten sonra benimde 10.gün tekrardan kanamam başlamıştı doktor normal dedi ben dondurulmuşları deniyeceğim için d.kontrol hapına başlattı oysa normal olur belki diye çalışmalar yapıyodukslm arkadaşlar bir şey sormak istiyorum adetm her ay 28 günde gelirdi bu gün adetimden 4 gün geçti cumartesi idrar testi yaptım ama negatifti gecen ay olumsuz tüp bebek denemesi geçirdim bu ay neden gecikti böyle bişey yaşayan var mı? tekrar hayal kırıklığı yaşıyacağım diye test yapmaya kkorkuyorum lütfen bana yardımcı olun stres oldum
nolur yapma cnm bebeklerin seninledir inşaallah sende müjdeli haberi verip umut olucaksın bizlereben hayal edemiyorummmm kötüyüm üzgünüm olmuyo dinmiyo göz yaşlarım olmuyo olmuyo
bende glukophage işe yaramıyo regl konusunda reglin düzenliyse bekle ama düzenli değilse doktoruna danış d.kontrol hapıyla regl olup öyle başla istersen tedavine :44:herkese merhaba;ilk tüp bebek için gün sayıyorduk bi türlü gelmez olduçok kötüyüm eskiden adet olmayım hamiş olayım diye dua ederken şimdi adet olayım diye dua ediyorum son adetim 25 eylüldü...folik asit ve glukophace kullanıyorum bir süredir acaba içinizde polikistik over olup bu ilacları kullandıgı halde adet olamayanlar varmı doktor adet olmam konusunda yardımcı olur bu ılaclar demişti..allahımm nolurr bize yardım ettt resmen depresyondayım tüm gün sadece yatıyorum nasıl gececek bu gunler ((
harikasın merl çok güzel bir seçim:))
cnm cok tsk ler.allahim sizlere de nasip etsin insallah
dualarım hepimiz icin
Herkeze slm kızlar çok korkuyorum:18:yaaa büne kadar belimde adet agısı gibi sancım vardı ara ara karsıklarım agrıyodu çok geriliyodum ama 2 gündür kesildi :26:cmts tes günüm ama dayanamıyorum yarin yaptırcam yaaa:18: Gene tutmadıysa allahım hiç düşünmek bile istemiyorum bukadar umutlandım ogünleri yşamak istemiyorum sıkıntıdan sigara bile içtim sonrada vijdan azbı ketim kızlar duva edin dayanamıycam bu siltrese:18::18:bi pat sesi duyarsanız bilin sitresten patladım:)))
aliasblue cok sevindim,duygulandım bi çikolata kisti mağduru olarak
tebrik ederim cnm,
değerin artacak ins rahat ol
Canımmmmmmmsın benim Allah razı olsun duaların dönsün seni bulsun güzelim.Sağolasın, dün yumoşlarım toplandı, çokk ağrım var hala, yumurta fazlalağı varmış bu yüzden de karnıma bastırmışlar, Rabbim bunu da bitirmeyi nasip etti şükür, bugün de bekleyişteyiz ama fena stresliyim döllensinler inşallah,,,,,,,,, bugün arayacaklar bizi haber verecekler, Rabbim transferimi de gösterip pozitif almayı nasip eder inşallah,, dualarla kardeşim..
Sağol kuzucum, bu arada bebişin seninleymiş ayy ne mutlu oldummmmmmmmm darısı bana hadi bakalım, bebeğini kucağına almak nasip olsun arkadaşım...ay ay maşalllah yaa,,
Sağol tuanacım canım benim, inşallah kuzum, Rabbbim bize anne olmayı nasip etmiştir,öperim seni
Allah bin kere razı olsun canım, inşallah bugün döllendiler haberini alırım hastaneden, stressli bekleyişimiz devam ediyor :))
inşallah herkes iyidir kızlar, sizleri çok seviyorum ya iyiki tanıdım sizi, sizi görmeden edemiyorum :)) aklım hep sizde vala..
arkadaşm stress yok rahat ol dur bakalım içinden test yaptırmak geliyrsa da yaptır ..Sigara konusun da sana hiç bir yorum yapamıyrm çünkü son günlerde adet sancıları hissedince ben de 1-2 derken başladım ama yaklaşık 8 gun hiç içmedimm.Fakat çevremde tup bebe yaptıran ve transfer sonrası sigara içen kendini kasmayan ve sonuç pozitif çıkınca sevinçle sigarayı bırakan çok örnek arkadşm var.Burdaki tek sır bence rahat olmak arkadşlarım bana diyordu düşünme unut transfer yapıldıgını ve normal hayata devam et diye eger biz doğal yolla hamile kalsaydık hangimiz farkında olucaktı herkes herşey yapmaya öğrenene kadar devam edicekti..Lütfen rahat ol ben kendi adıma yaptıgım stresin bebeğimi etkilediğini dusunuyrm dun dr umda aynı yorumu yaptı birşey olmuş tutunmş fakat devam etmemiş kimyasalda kaldı..BAK keyfine ne yapmak istyorsan da yap inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızıda bebişler le doldursun
merhaba arkadaşlar, bugün transferimin 5. günü nasıl geçecek 10 kasım nasıl gelecek test günüm sabırsızlıkla bekliyorum.... ilk 3 gün istirahat ettim dün yavaş yavaş ayaklandımmm oturuyummı kalkıyımmı ne yapacağımı bilemiyorummmm 6. denememiz hep negatif negatif bu sefer tutsun istiyorummm 6. negatifi nasıl atlatırımmm bilmiyorummm Yüce Rabbim isteyipte olmayan herkese anneliği yaşatsınn, kafam çok karışıkkk inşallah tutunmuştur yavrularımız, inşallah pozitif sonuçlar alır ve sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri nasip eder yüce yaradan....
çok sagol canım birazda olsa rahatlamaya calışıyorum birazdan tes yapıcam artı olan olsun neyapayım hapinize iyi şanslar ben çıkıyorum dolaşıcam kafamı datıcam dayanamıycam yoksa
gaz ve bel ağrısı bendede vardı canım dün eşimle iki alışveriş merkezi gezip üstümüze başımıza bişeyler aldık anladımki yatmaktan oluyomuş bugün hiç şikayetim kalmadı sadece inceden kasık ağrısı varla yok arası oda özellikle ayaklarımı dümdüz uzattığımda oluyor hadi bakalım inşallah olacak bu sefer.anladım canım benim bugün 7. günüm dün özellikle belirgin bir şekilde bel ağrım başladı ve kasıklarımda inceden ağrılar, bir taraftan regl mi olacağım diye korkuyprum diğer taraftan da acaba mı :) diyorum, bir de gazım var, bilmiyorum canım artık test günü göreceğiz, zaman durdu sanki geçmiyor günler, rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda kenidne ve kuzucuğuna iyi bak öpüyorum neccim...
canım benim ablamdada kendini bildi bileli kaşıntı sorunu vardı hep ilaç kullanıyordu ama hamilelik girince işin içine doktoru sirkeli suyla teharetlenmesini söyledi onda çok işe yarıyor bir sor istersen sende doktoruna 1lt suya 1 ölçü sirke koyuyoarkadaşlar yarın transferim var ben vajinit geçiriyorum yaaa yumurtaların toplancağı günden bir önceki gün başladı ve her geçen gün arttı pazarden beridir yani hemşire bişey olmaz diyo ama ya tutunmasını engellerse şeyimin içi vajina girişi kıpkırmızı deli gibi kaşınıyo kızlar ya çok kötüyüm ya moralimi de çok bozdu bu durum((((((((((
Alıas blue tebrik ederim.bu gün bütün anne olmak isteyenlere bir şarkı armağan etmek istiyorum.ama ağlamak yok...
canımm bak kayınvalidenin dediği gerçek olabilir bazı teyzeler anlıyor çünkü :) benim de teyzem geçen gün kuzenime sen hamilesin test yaptır demiş, kız da şaşırmış yok hala değilim demiş. teyzem ısrar etmiş kuzenim sırf hatrı kırılmasın diye test yaptırmış pozitif çıkmış :)) teyzem gözlerden anlaşılıyor diyormuş. bakalım daha beni görmedi söylemedimde bayramda ne dicek bakalım :))
slm arkadşm umarım hakkın da hayrlısı ne ise öyle olusun ve yüzün gülsün ..rahat ol hakklısın 6 deneme ve negatf bak ama pozitif ol rahat ol stres yapma kafanıda karıştırma lütfenn bak hep yazıyrm ben çok stres yaptım kasıldım sabahlara kadar uyumadım ve sonuç negatif oldu keşke yapmasaydım rahat olsaydım ama zamanı geri alamıyrm ne yazık ki şimdi diyorum ahh ahh vah vah keşke stres yapsaydım rahat olsydım diye sakın kendini sıkma dışarı çık gez yürüyş yap yormadn kendini hakkında busefer hayrlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?