evet cnm ya çok tuhafım hem zaman akıp gitsin test gününe kadar diyorum eğer ya sonuç negatif çıkarsa diye zaman dursun diyorum :18:
günaydın kızlar,
ben dün hormon testi sonuçlarımı doktora götürdüm.. ve TSH yani tiroid hormonum yüksek çıkmış.. doktorum önce dahiliyeye git dedi..bu şekilde hamile kalmamalısın dedi zeka geriliği ve gelişim bozukluğu olur çocukta dedi.. zaten tüp bebeğe de başlatmazlar seni dedi.. şimdi ben doktora gidiyorum dahiliyeye bakalım ne dicek ne olacak.. dua edin benim için nolur... ekim için tüpe başlamayı çok istiodumm umarım başlayabilirz sağlıkla ve hayırlısıyla...
pınarcımm canım sende excel yapma tatlım normal olarak metin gibi yaz sonra onu kopyalayarak güncelleriz ne dersin.. ben yapardım ama bu ara herhalde doktorlardan vakit bulamıcam akşamları da ev bakmaya gidiyorum taşınacağız eğer ev bulursak tabi.. ondan yoğunum malesef.. ama dediğim gibide olmazsa ben o zamn bi araaya sıkıştırırım canım..üzülme yani hallederiz.. hepinize iyi günler kızlar :)
bende 2 gündür iğnelere başladım kısa protokol olcak
kistim vardi aspire edildi
bu dondurulmuşlarla 4. deneme olacak Rabbim bu kez güldürsün yüzümüzü
çoook karışığım çok
Günaydın arkadaşlar...öncelikle hepinze yazınız cvplardan dolayı tşk ederim.ben izmirliyim ama afyonda yaşıyorum eş durumundan dolayı telek tüp bebek merkezinde yapılacak büyük bir ihtimalle..Ya şansım yüksek olsa ne çıkar sonuçtta bi o kdrda olmama ihtimali war.ben sabrederim dayanırım yeterki bir gün bebişim gelsin ama eşim biraz maddiyata önem veren biri tutmadığında o kdr da para verdik diyecek dır dır yapacak biri yaniçok sewiyorum eşimi ama her güzelin bir kusuru vardır derler ya aynın onun gibi işte.bende pkoluyum we göbekten iğneler bana fayda etmedi aşılama tedavilerimde menogon ancak yumurtamı geliştirdi.fsh 1.1 / lh 3.1 çıktı benm...nasıl değerler bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun yumurta toplama we transfer işlemi ağrılı mı oluyor bunları merak ediyorum benm aşılamalarım zor oldu baya..bol bol dua edelim inşallah hepimiz hamileyiz diye yazarız
günaydın kızlarrrr.........
bende bugun merkezi arayıp randevu alıcam ve tedavıme start vermış olucam allahın izniyle.bırde bugun meryem suresını okumaya başlıyacağım.inş.allahım bana ve tum bebış isteyenlere verır.
slm kızlar bugün doktordaydım yumurtalar 18 ml.17ml.19mlarası değişiyo bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam cuma günü yumurta toplama işlemi var transfer şuanlık belli değil 3.günle 5.gün arası olucakmış büyük ihtimalledualarınıza ihtiyacım var
slm kızlar bugün doktordaydım yumurtalar 18 ml.17ml.19mlarası değişiyo bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam cuma günü yumurta toplama işlemi var transfer şuanlık belli değil 3.günle 5.gün arası olucakmış büyük ihtimalledualarınıza ihtiyacım var
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım dualarım hepimiz için lütfen sakin ol..slm kızlar bugün doktordaydım yumurtalar 18 ml.17ml.19mlarası değişiyo bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam cuma günü yumurta toplama işlemi var transfer şuanlık belli değil 3.günle 5.gün arası olucakmış büyük ihtimalledualarınıza ihtiyacım var
benim 3. tup bebek deneyimim
1.tup bebegi 2009 yilinin eylul ayinda yaptirmistim ve suan 15 aylik bi oglum var
ayrica tup bebisimin birde 9 yasinda abisi var ama o normal yolla oldu..))
aslinda ben baska bi topicteydim agustos-eylul topiginde ama 2.tup bebek denemem malesef negatifti,sanirim ekim ayinda tekrar basliyorum onun icin burda olmam daha dogru gibi..
esimle bende sebebsiz inft.var
1.oglumda 6 yil hic korunmadik,2.bebegi istedigimizde bi 6 yil daha ugrastik olmadi..
hastanenin yolunu tuttuk 6 asilama,aylarca ultrasyonla yumurta takibi,yine aylarca kolomen tedavi hic biri sonuc vermedi,en son tup bebek tedavi yapildi ve allahima binlerce sukur olsun ki 1.denemede positifti.
simdi 3.istiyorum belki diyeceksiniz allah gozunu doyursun..)))) coook seviyorum cocuklari benim cok kucuk bi ailem var,onun icin kalabaligi seviyorum
ama bunu tum kalbimle diliyorum allahim bana 2 tane dunya tatlisi evlat verdin sukurler olsun ama onceligi hic olmayanlara ver rabbim,sonra bana yine anneligi nasip et.
ben tattim anneligi,onceligi tatmayanlara tattir allahim
kismet olursa ekim basi gibi basliyorum tup bebek tedavime,agustos ayindaki tup bebek tedavimden sonra bende asiri kanama oldu,onun icin doktorum alttan kan ve parca alip onu tahlil ettikten sonra sonuca gore basliyacagim,kismetse artik
dualarim sizlerle.
evet cnm hayırlısıyla 20yi geçiyo aşırı yumurta olmasıda iyi değilmiş galiba doktor önceki tedavilerimde 300doza az yumurtam oldu diye aldandı 300dozla başladı ama bu seferde yumurta fazla oldu e2de yüksekti devamlıyumurtaların toplancak demek :)) hadi hayırlısı canım.. kaç yumurta var toplamda?
hayırlısıyla inş hepimiz görürüz pozitifihadi bakalım hayırlısı olsun tatlım dualarım hepimiz için lütfen sakin ol..
inş cnm çook teşekkür ederimŞimdiden hayırlı olsun Bir'tanem...inşallah son iğnen we stresli günlerin olur...dualarım seninle iyi akşamlar
1.ve2.deneme adana başkent
3.deneme dondurulmuş adana başkent
4.deneme mersin tüp bebek
benim yumurta falan sayısı iyi oluyo ama embriyolar kalitesiz oluyo sanırım spermlerdeki şekil bozukluğundan
Canım umarım hayırlısı olur sizin için we bu son olur inş...spermlerde bozukluk mu çıktı doktor sebep bunu mu söylüyor?sende bir problem varmı...?
Buarada günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
aslıında raporda sebepsiz yazıyodu
sonra olmayınca dr konuştuk şekil bozukluğu var biraz dedi
aslında bu benim fikrim bende bişey çıkmadı sadece yumurtalık kisti oluşuyo zamn zamn mesela geçen ay yoktu
hatta bi kaç aydır bu ay bi gittik tedaviye başlamak için 9 cm olmuş aspire edelim dedi yada ilaç iç dedi bizde bu seferde böle olsun dedik aspire ettirdik
ama önemli bi problem gibi görmüyolar sanırım bakalım iğnelerin 4. günü bu gün cumartesi kont var bakalım ne olacak
çok yüksek doz başladı sanki 275 ben diğerinde 175 falan kullanmıştım bu uzun protokol
ben ilk 3 denememi 6 ay için de yaptırdım yeni dr needen ard arda yaptırdın 3 ay ara vermeliydin dedi
senin problem ne canım kaçıncı denemen olacak???????
aslıında raporda sebepsiz yazıyodu
sonra olmayınca dr konuştuk şekil bozukluğu var biraz dedi
aslında bu benim fikrim bende bişey çıkmadı sadece yumurtalık kisti oluşuyo zamn zamn mesela geçen ay yoktu
hatta bi kaç aydır bu ay bi gittik tedaviye başlamak için 9 cm olmuş aspire edelim dedi yada ilaç iç dedi bizde bu seferde böle olsun dedik aspire ettirdik
ama önemli bi problem gibi görmüyolar sanırım bakalım iğnelerin 4. günü bu gün cumartesi kont var bakalım ne olacak
çok yüksek doz başladı sanki 275 ben diğerinde 175 falan kullanmıştım bu uzun protokol
ben ilk 3 denememi 6 ay için de yaptırdım yeni dr needen ard arda yaptırdın 3 ay ara vermeliydin dedi
senin problem ne canım kaçıncı denemen olacak???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?