2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

inş canım yaa.benimde ara ara adet sancılarım geliyo birde dün ilk defa kasıklarıma çok şiddetli sancılar geldi.buyük gün perşembe heyecanla bekliyorum:)

Bilmiyorum ama ben senden çok umutluyum, ve sen pozitif sonuç alırsan ben de pozitif sonuç alıcam gibi geliyor:18: senden 2 gün sonra da ben alıcam sonucumu, heyecan dorukta

evimizin yanında devlet hs var eşim orda çalışıyor internette yarım saat sonra görürsünüz dediler sonucu. yarımsaatten fazla bekledik çıkmayınca eşim hastaneyi aradı sonuç neden çıkmadı diye şansa bar cihaz bozulmuş delireceğim allahım nolur yardım et bize

kızlar çatlatma iğnemi yaptımmm inşallah çıktığım bu yolu bebeğim kucağımda bitiririmmm

hayırlısı olsun cnm üzülme vardır bundada bir hayır
şimdi olmazsa sabah öğrenirsin azcık daha sabret bakalım

yoo sabahı bekleyemem zaten cihazı hemen yapacağız ve sonuc çıkınca arayacağız dediler ben yinede internetten takip ediyorum çıkmışmı diye bana dua eden herkezin allah muradını versin inşallah

slm cnım ben puregon la başladım yine puregon verdi
inşallah seninde yumurtaların iyi gelişir sayısı değil kaliteli olması önemliymiş
ben femara da kullandım sana vermedimi doktorun?

yok canım ben ilk 4 gün sadece akşamları gonal f , 5. gün gidip kan vercem 6.günden itibaren sabahları da cetroine akşamları yine gonal f e devam çatlatma iğnesine kadar böyle başka bişey yazmadı cnm bide transfere yakın rahme sıkılan jelden verecekler galiba öyle söylemişlerdi

slm cnm bana cetroine vermedi neden acaba herkese veriliyomu bilmiyorum
sabah gitcem ya belki yarın verir
jel den falanda bahsetmedi hiç ama ben hemşirelere sorarım

inş canım yaa.benimde ara ara adet sancılarım geliyo birde dün ilk defa kasıklarıma çok şiddetli sancılar geldi.buyük gün perşembe heyecanla bekliyorum:)
" aynen cnm bende de aynısı bende de oluyo bazen ıgne batar gıbı oluyo ama bılmıyorum bakalım cok heyecanlıyım ama ıcım de bı umut var ama allah kımseyı umutsuz bırakmasın

slm cnm bana cetroine vermedi neden acaba herkese veriliyomu bilmiyorum
sabah gitcem ya belki yarın verir
jel den falanda bahsetmedi hiç ama ben hemşirelere sorarım

benimd yarın 5.günüm kan testim var evet canım ya herkesin tedavisi ilaçları farklı farklı hiç anlamıyorum ya ama amaç aynı :) onlar en iyisini biliyolardır diye ümit ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bizi de görsün , kucaklarımızı doldursun inş...

hastaneyi aradik,normak adet donemiyle transferim oldugu icin extra ilac tedavisine gerek yokmus
test gununu bekliyecekmissim
ya burdaki doktorlar cok ama cok rahat offf ya offf
cnm ozaman stres yapmamaya çalış belkide bebeğin tutunmaya çalışıyor benim yaptığımı yapma ağlama sakin olmaya çalış kanaman çokmu cnm :44:inşaallah bebeğin seninledir cnm ve seninle kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…