- 22 Eylül 2011
- 169
- 22
- 48
inş canım yaa.benimde ara ara adet sancılarım geliyo birde dün ilk defa kasıklarıma çok şiddetli sancılar geldi.buyük gün perşembe heyecanla bekliyorum:)
kızlarrrrrrrr hamileyim galiba sonucum 220 :)
kimse yokmu bana dua edecek :((
canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle..arkadaşlar yarım saat önce kan verdim birazdan internetten sonucu öğreneceğim nolur bana dua edin bu gün transferimin 12 günü
evimizin yanında devlet hs var eşim orda çalışıyor internette yarım saat sonra görürsünüz dediler sonucu. yarımsaatten fazla bekledik çıkmayınca eşim hastaneyi aradı sonuç neden çıkmadı diye şansa bar cihaz bozulmuş delireceğim allahım nolur yardım et bize
kızlar çatlatma iğnemi yaptımmm inşallah çıktığım bu yolu bebeğim kucağımda bitiririmmm
aminn canım inşallah...hadı hayırlısı olsun canım rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah
hadı hayırlısı olsun canım rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah
slm cnım ben puregon la başladım yine puregon verdi
inşallah seninde yumurtaların iyi gelişir sayısı değil kaliteli olması önemliymiş
ben femara da kullandım sana vermedimi doktorun?
yok canım ben ilk 4 gün sadece akşamları gonal f , 5. gün gidip kan vercem 6.günden itibaren sabahları da cetroine akşamları yine gonal f e devam çatlatma iğnesine kadar böyle başka bişey yazmadı cnm bide transfere yakın rahme sıkılan jelden verecekler galiba öyle söylemişlerdi
" aynen cnm bende de aynısı bende de oluyo bazen ıgne batar gıbı oluyo ama bılmıyorum bakalım cok heyecanlıyım ama ıcım de bı umut var ama allah kımseyı umutsuz bırakmasıninş canım yaa.benimde ara ara adet sancılarım geliyo birde dün ilk defa kasıklarıma çok şiddetli sancılar geldi.buyük gün perşembe heyecanla bekliyorum:)
slm cnm bana cetroine vermedi neden acaba herkese veriliyomu bilmiyorum
sabah gitcem ya belki yarın verir
jel den falanda bahsetmedi hiç ama ben hemşirelere sorarım
cnm ozaman stres yapmamaya çalış belkide bebeğin tutunmaya çalışıyor benim yaptığımı yapma ağlama sakin olmaya çalış kanaman çokmu cnm :44:inşaallah bebeğin seninledir cnm ve seninle kalırhastaneyi aradik,normak adet donemiyle transferim oldugu icin extra ilac tedavisine gerek yokmus
test gununu bekliyecekmissim
ya burdaki doktorlar cok ama cok rahat offf ya offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?