Allahım inşallah bebeğinin haberiyle dönmeni nasip etsin, kader arkadaşların burada senin için sevinmeyi bekliyoruz.
Cnm hemen doktorunu ara bence, böyle arkadaş çok var bu sitede. Tutunma kanaması diyorlar, inşallah öyledir. Aman ihmal etme, bizleri de habersiz bırakma.
abadicim ben bdüzü medicana internationalda oldum,ınterpolu bilmiyorum
kızlar merhaba bugün benim transferimin 8. günü.dün akşam benden kahverengi bi lekelenme geldi.böyle bi durum yaşayan oldumu aranızda?inşallah düşmemiştir....
Arkadaşlarrrrrrr
Ben kan verip geldikten sonra:18::18::18: idrar testi yaptım ve çok silik 2. çizgiyi gördümmmm!!!!:18::18:
Hem çok sevindim hem de hiç sevinemedim,kendimi boşu boşuna hayallere kaptırmak istemiyorum ama yine de sizlerle paylaşmadan da edemedimmmm
Kan testi sonucunu da alınca yazacağım ama bu konu ile ilgili tecrübesi olan var mı,genelde sanırım yanılmıyor idrar testii:)
cnm benden de geldi 8 ve 9. gün
ama nasıl bir etkisi var bilmiyorum hemen doktorunu ara bana progestan iğne kullan dediler cünki olumlu düsün
slm cnm iğneyi olunca kesildi değilmi kanama ?cnm hadi hayırlısı mutlu haberlerini ilet bize
bende de pozitif idrar testi ama kan tetsim yrn bende sevindim ama her sonuca hazırladım kendimi
ne zaman belli olcak hemen yaz dularımız seninle bugün
kızlar bu arada halaydaki yerimi ayırın lütfen
jelde kullanıyomusun cnm jelin yerine iğne vermiştir belki sana:44:kanama olunca verilen iğnenin 1haftalık etkisi oluyomuşcanım ben zaten progestan iğne kullanıyom. sen kullanmıyomuydun?her akşam 1 tane...
slm cnm iğneyi olunca kesildi değilmi kanama ?
jelde kullanıyomusun cnm jelin yerine iğne vermiştir belki sana:44:kanama olunca verilen iğnenin 1haftalık etkisi oluyomuş
jel vermeyince fitil veriyolarmış banada sadece sabahları birkere jel vermişti doktorum benimde kafam karıştı az gibi:44:bana hiç jel vermediler canım.ben yumurta toplama gününden itibaren her akşam bir tane progestan iğne ve günde 3 tanede progestan fitil.gebelik testine kadar devam dediler?
çoook sevindim canım ALLAH tamamına erdirsin inşaallah hamilesin inan canım eşinin haberi varmıkızlarrrrrrr
kan testi sonucum 219 cıktıııııı,tek embriyooo,hamileyimm de miiiii:):):)
doktoruma ya da hemşirelere ulaşamadım ki teyid ettireyimmm
Allahımm sana binlerce kez şükürler olsunn,buradaki tüm arkadaşlarıma da bu heyecanı bu sevinci ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri nasip et yarabbimmmmmmm
tey tey teyyyy:):)
bana hiç jel vermediler canım.ben yumurta toplama gününden itibaren her akşam bir tane progestan iğne ve günde 3 tanede progestan fitil.gebelik testine kadar devam dediler?
jel vermeyince fitil veriyolarmış banada sadece sabahları birkere jel vermişti doktorum benimde kafam karıştı az gibi:44:
çoook sevindim canım ALLAH tamamına erdirsin inşaallah hamilesin inan canım eşinin haberi varmı
kızlarrrrrrr
Allahımm sana binlerce kez şükürler olsunn,buradaki tüm arkadaşlarıma da bu heyecanı bu sevinci ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri nasip et yarabbimmmmmmm
kızlarrrrrrr
evet şekerim aynı ben yanlış yaznışım ben yarın knt gidicem şimdiden temizligimi yapayım dedim belki tnfr derler o yüzden bielim bilsada bi elimde bez normal gör :)))
canım ben zaten progestan iğne kullanıyom. sen kullanmıyomuydun?her akşam 1 tane...
slm cnm iğneyi olunca kesildi değilmi kanama ?
jelde kullanıyomusun cnm jelin yerine iğne vermiştir belki sana:44:kanama olunca verilen iğnenin 1haftalık etkisi oluyomuş
çok teşekkürler kızlar,çoook sağolun,aminn İnşallah rabbim tamamına erdirsinn
Hepimizin yüzünü güldürsünn
kızlarrrrrrr
bakalım bu sefer kaçtane verecek şu hapları sevmiyorum ben yaarkadaşlar progestan herkese tedavi gören herkese mutlaka verilen bir ilaç ama hem iğne hem fitil hatta günde 3 tane olması bu hormonun sizde değerine göre veriliyo mesela düşük tehlikesi olan bir kişide iğnesi olur günde bir tane 1 haftalık protestan ihtiyacını karşılar fitil yada hap olarak alınan daha düşük dozlardır bu günde 3 taneye kadar çıkabilir kişiden kişiye değişir
cnm iğneden sonra kanaman durduysa iyiye işaret bucnm evet sadece jelle arada kahve akıntı oluyor katı bi şekilde..
bende 2 gündür idrarda pozitif görüyorum ama kan testim yrn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?