2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

aradım.dönmelerini bekliyorum canım.inşallah dediğin gibidir.haber aldığm an yazıcam sizede.kan renginde değil,kahverengi leke.dun akşam az geldi ve bitti...cvp için sağol

kızlar merhaba bugün benim transferimin 8. günü.dün akşam benden kahverengi bi lekelenme geldi.böyle bi durum yaşayan oldumu aranızda?inşallah düşmemiştir....

cnm benden de geldi 8 ve 9. gün
ama nasıl bir etkisi var bilmiyorum hemen doktorunu ara bana progestan iğne kullan dediler cünki olumlu düsün

cnm hadi hayırlısı mutlu haberlerini ilet bize
bende de pozitif idrar testi ama kan tetsim yrn bende sevindim ama her sonuca hazırladım kendimi
ne zaman belli olcak hemen yaz dularımız seninle bugün
kızlar bu arada halaydaki yerimi ayırın lütfen

slm cnm iğneyi olunca kesildi değilmi kanama ?

canım ben zaten progestan iğne kullanıyom. sen kullanmıyomuydun?her akşam 1 tane...
jelde kullanıyomusun cnm jelin yerine iğne vermiştir belki sana:44:kanama olunca verilen iğnenin 1haftalık etkisi oluyomuş

jelde kullanıyomusun cnm jelin yerine iğne vermiştir belki sana:44:kanama olunca verilen iğnenin 1haftalık etkisi oluyomuş

bana hiç jel vermediler canım.ben yumurta toplama gününden itibaren her akşam bir tane progestan iğne ve günde 3 tanede progestan fitil.gebelik testine kadar devam dediler?

kızlarrrrrrr
kan testi sonucum 219 cıktıııııı,tek embriyooo,hamileyimm de miiiii:):):)
doktoruma ya da hemşirelere ulaşamadım ki teyid ettireyimmm
Allahımm sana binlerce kez şükürler olsunn,buradaki tüm arkadaşlarıma da bu heyecanı bu sevinci ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri nasip et yarabbimmmmmmm

tey tey teyyyy:):)

bana hiç jel vermediler canım.ben yumurta toplama gününden itibaren her akşam bir tane progestan iğne ve günde 3 tanede progestan fitil.gebelik testine kadar devam dediler?
jel vermeyince fitil veriyolarmış banada sadece sabahları birkere jel vermişti doktorum benimde kafam karıştı az gibi:44:

çoook sevindim canım ALLAH tamamına erdirsin inşaallah hamilesin inan canım eşinin haberi varmı

arkadaşlar progestan herkese tedavi gören herkese mutlaka verilen bir ilaç ama hem iğne hem fitil hatta günde 3 tane olması bu hormonun sizde değerine göre veriliyo mesela düşük tehlikesi olan bir kişide iğnesi olur günde bir tane 1 haftalık protestan ihtiyacını karşılar fitil yada hap olarak alınan daha düşük dozlardır bu günde 3 taneye kadar çıkabilir kişiden kişiye değişir

evet canım varrrrrr:)ama şuanda o işte ben evdeyim,bir de doktordan duysaydım çok memnun olacağımmmm

çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah.gözünaydın:)))))))))))

Tey.tey teeyyyyyy canım çok sevindim gözün aydın yaaa ben biliyorum çok şükür kuşum çok sevindim

evet şekerim aynı ben yanlış yaznışım ben yarın knt gidicem şimdiden temizligimi yapayım dedim belki tnfr derler o yüzden bielim bilsada bi elimde bez normal gör :)))

süperr:)hayırlı olsun abadicim,ben güveniyorum onlara,sadece çok yoğun oluyorlar tek sorun bu,transfer de sıkışıklığın haricinde kolay oluyor:)şimdiden kolay gelsin canım:)

çok teşekkürler kızlar,çoook sağolun,aminn İnşallah rabbim tamamına erdirsinn

Hepimizin yüzünü güldürsünn

cnm evet sadece jelle arada kahve akıntı oluyor katı bi şekilde..
bende 2 gündür idrarda pozitif görüyorum ama kan testim yrn

çok teşekkürler kızlar,çoook sağolun,aminn İnşallah rabbim tamamına erdirsinn

Hepimizin yüzünü güldürsünn

cnm tebrikler listemize mavi boncuklu bi hamiş daha geldi yasasın,yuppi,tey teyyy
allah tamamına erdirsin tatlım

Hamilesin hemde nebiçim :) 219 çok iyi bir sonuç.
ÇokÇoktebrik edrim ALLAH sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin .
Bizlerede ALLAH bu sevinci yaşamayı nasip eder insallah senin adına çok sevindim cnmmmm.

bakalım bu sefer kaçtane verecek şu hapları sevmiyorum ben ya

cnm evet sadece jelle arada kahve akıntı oluyor katı bi şekilde..
bende 2 gündür idrarda pozitif görüyorum ama kan testim yrn
cnm iğneden sonra kanaman durduysa iyiye işaret bu benim iğneye rağmen devam etmişti kanamam inşaallah yarında o müjdeli haberi alırsın cnm bende inşaallah bu yeni yıla bebeğimle girerim inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…