2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

saol cnm lekelenme kesildi ama yrn geri baslar kesin
hayırlısı

cnm atlıyı bilmem ama rüyan cok güzel tatlı görmek sevinçli olaylara cıkar derler
ins cesit cesit tatlılar sağlıklı bisürü yumurtaya isarettir

cnm Allah yardımcın olsun zor bi gün ama gececek yine umuda yolculuk devam edecek inşallah bu sefer olacak dualarım hep sizinle.

kızlar lekelenme cok az devam ediyor bugün 10.gün şimdi idrar testi yaptım cift cizgi cıktı
ya cok heycanlıyım yani güvenmeliyim bu teste ayy zor yazıyorum heycandan

kızlar lekelenme cok az devam ediyor bugün 10.gün şimdi idrar testi yaptım cift cizgi cıktı

ayy inşallah hamilesindiirrr

bence güvenmelisin canım idrar testinde çıktıysa kesin hamilesin ama dikkat et kendine be4nce doktoruna bilgi ver ve istirahat et inşallah bebeğin seninle kalacak

slım kızlar nasılsınız neler yapıyosunuzzz bende kısmet olursa carsamba gunu transfer oluyorum

benim transferimde büyük ihtimalla çarşamba olacak memorial da ama şimdiden aysonunu bekliyorum ALLAHım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

dilaha
merln
baharkus cooook tsk ederim
2 gündür lekelenmem vardı cook üzüldüm olmadı diye idrarda cıktı ama persembe günü kan testi var ins onda belli olur di mi
ama dinlenme sansım yok simdi okula gidcemcocukları seminer varmıs oraya götürcem
okulda da nöbetciyim 19.30 a kadar belki izin alabilirsem kacarım zaten doktora gidip crinone jel yazdırcaktım
tsk ederim hepinize tekrar ins bu güzellikleri hep beraber yasayıp hissedeceğiz..

cnm çift çizgi çıktıgına göre hamilesin 10.ğün bidehadi gözün aydın cnm çok sevindim allah sag saglim kucagına almayıda nasip etsin

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM

sinem25-----------28---.............------1.deneme-------Memorial-----------HAMİLE
nec86--------------25---sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa-------HAMİLE
aymutu------------29---erkek----------4.deneme-------Anatolia T.B.------HAMİLE
myra---------------27---kadın----------2.deneme-------...................-------HAMİLE

suaenvar----------...---...............-----...............-------...................-------8 ekim test
pasha--------------...---.........---------2.deneme-------.................---------12 ekim test

bahar247---------36---erkek---------1.deneme-------Bruksel T.B.--------12 ekim test
baharkus---------33---kadın----------1.deneme-------Smyrna T.B.-------18 ekim test
toobe--------------27---kadın---------1.deneme-------Gazieurofertil------20 ekim test
nurten 74---------37---sebepsiz-----2.deneme------Ankada T.B.---------22 ekim test
hayalimmm---------...---..............-----.................-----..................---------23 ekim test
sevinc85------------...---.........---------1.deneme------Kadıköy Şifa--------24 ekim test
wish_---------------27---pco-----------1.deneme------Bahçeci Fulya-------27 ekim test

denizden77-------34---........---------3.deneme-------...................--------transfer olacak
dilaha---------------...---........---------3.deneme--------................---------19 ekim transfer
beren2010--------27---......----------1.deneme--------Umut T.B.----------17 ekim transfer
mine1987---------24---pco-----------3.deneme--------Alman Hast.-------19 ekim transfer
aygun_akcan-----27---sebepsiz----................--------Maya T.B.----------20 ekim transfer
DenizCeren01----34---erkek--------3.deneme--------Gürgan Clinic------transfer olacak
merln---------------20---kadın---------2.deneme--------Maya T.B. ---------ekim sonu transfer

AliasBlue-----------30---end.---------2.deneme--------...................-------17 ekim opu

Nazlic---------------26---erkek--------1.deneme-------Acıbadem-----------iğneler başladı
melish83-----------28---erkek--------1.deneme-------Ege Üniversitesi---iğneler başladı
aylinnim------------30---.........--------1.deneme-------...............-----------iğneler başladı
bonbonsekerim---30---kadın--------1.deneme-------Akay T.B.------------iğneler başladı
oznur65------------27---erkek--------3.deneme-------Umut T.B.-----------iğneler başladı
pınar1202---------30---erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.-------iğneler başladı
cloudly-------------28---kadın---------1.deneme------Özel Ege T.B.-------iğneler başladı
Beren_Berat------30---erkek---------2.deneme------Bahçeci T.B.---------iğneler başladı
bbeydam----------30---pco------------1.deneme------..................---------iğneler başladı
haziran15----------...----.........--------6.deneme--------.................--------lucrin başladı
staylan-------------29---sebepsiz-----1.deneme-------Hisar İnt. Hos.-----lucrin başladı
baby2007---------25---pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.----------21 ekim lucrin

Deren6-------------25---erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-------18 ekimde başlıyor
CARMENNN--------30---erk.+kdn-----2.deneme------Başkent Has.------17 ekimde başlıyor
brnyns-------------32---.........---------1.deneme------Bahçeci Fulya-------31 ekimde başlıyor
fulyabe-------------32---.........---------3.deneme------Umut T.B.-----------ekimde başlıyor
gren82-------------29---erkek---------2.deneme------Alman Has.---------ekimde başlıyor
enteresann-------36---......------------...............------Memorial------------ekimde başlıyor

Bilgemmm---------23---erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak---d.k.h kullanıyor
kyr------------------31---kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.----------d.k.h kullanıyor
cakir44-------------23---pco+erkek---3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7-----------------23---pco------------1.deneme------Umut T.B.------------kasımda başlıyor
ece22---------------...---sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor
tuana0225--------...----pco------------4.deneme------Medikalpark----------kasımda başlıyor

sweet_baby-------34---sebepsiz-----1.deneme------.................-----------bir dahaki sefer inşallah
pepero-------------...---sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh-------------...---kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah
umut11------------31---sebepsiz------1.deneme------Florence N.gale------bir dahaki sefer inşallah
pınar72------------39---erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---bir dahaki sefer inşallah
kederci-------------23---kdn+erk.-----1.deneme------Ankara Tıp------------bir dahaki sefer inşallah

MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH

EYLÜL-EKİM-KASIM AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]sinem25[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]nec86[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kadıköy Şifa[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Son düzenleme:
Kızlar herkese selam, komşu sayfalardan birinden yeni bir liste buldum, günlerdir arıyordum. düzenleyeyim tam olarak yayınlayacağım.

myra,çok teşekkürler,tuhaf ama cevabın o kadar içten geldiki cidden yapmadım testi.Aslında çok da korktum,sanırım 2 gün daha umutla geçirmek daha çok işime geldi.Benim dün ve bugün kasılarımda hafif hafif adet sancısı şeklinde ağrılarım var ama sanırım normal.

Listeye benim adımı da eklermisiniz rica etsem?:)
ilk deneme,31 yaşındayım ve 19 ekim test günüm
yarın nete giremeyebilirm ama perşembe günü mutlaka sonucu burada paylaşacağım...

toobe tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.Benim de ahdımdır,eğer yarın kan testinde sonuç pozitif çıkarsa o cift çizgiyi birkez olsun görebilmek için bir de idrar testi yapıcam

Darısı tüm bu yolda emek sarfedenlerin başına

lutfen benide listenize eklermisiniz
allahim nasip ederse bu cumartesi dondurulmuslarla transferim olacak
yasim simdilik 35 (kasimda 36 olucam )..)))

sebebsiz infer. 3.tup tedavim olacak
merkez yurtdisi hollanda

hepimizin hakkinda hayirlisi olsun,sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…