çok üzüldüm cnm diyecek söz yok ALLAH sabır güç versin inşşaallah tedaviyle yada tedavisiz en kısa zamanda göndersin bebeğini
inş tutunmuştur bebeğin ve pozitif sonucunu alırsın hayırlısıyla
kızlar size daha önce bahsetmiştim çocukluk arkadaşım da aynı merkezdeydi, sonuç pozitif diye belki hatırarsınız. neyse o beni dün gece rüyasında görmüş, bir masanın üzerinde bir sürü tatlı çeşit çeşit, deli gibi tatlı yiyiyormuşum ben hayır olsun, acaba tatlı yediğime göre oğlum mu olacak :))))))))))) ne dersiniz? ye tatlıyı doğu atlıyı gibi :)))))))))))
rüya tabir edebilen varsa yorum bekliyorum, sevgiler
cnm atlıyı bilmem ama rüyan cok güzel tatlı görmek sevinçli olaylara cıkar derler
ins cesit cesit tatlılar sağlıklı bisürü yumurtaya isarettir
kızlar lekelenme cok az devam ediyor bugün 10.gün şimdi idrar testi yaptım cift cizgi cıktı
ya cok heycanlıyım yani güvenmeliyim bu teste ayy zor yazıyorum heycandan
slım kızlar nasılsınız neler yapıyosunuzzz bende kısmet olursa carsamba gunu transfer oluyorum
kızlar lekelenme cok az devam ediyor bugün 10.gün şimdi idrar testi yaptım cift cizgi cıktı
slım kızlar nasılsınız neler yapıyosunuzzz bende kısmet olursa carsamba gunu transfer oluyorum
benim transferimde büyük ihtimalla çarşamba olacak memorial da ama şimdiden aysonunu bekliyorum ALLAHım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
ben transferimin 12. günü kanda baktırdım öncesinde hemşiremi arayıp 11. günü baktırsam olurmu dayanamıyorum diye sorduğumda bana olmaz bekle ve kan testi yaptır idrarda baktırma demişti. bence sabret inan zaman bir şekilde geçiyor hamilesindir idrarda çıkmaz moralin bozulur fln ne olur ne olmaz az kalmış zaten pozitif sonuç alman dileğimle :)
dilaha
merln
baharkus cooook tsk ederim
2 gündür lekelenmem vardı cook üzüldüm olmadı diye idrarda cıktı ama persembe günü kan testi var ins onda belli olur di mi
ama dinlenme sansım yok simdi okula gidcemcocukları seminer varmıs oraya götürcem
okulda da nöbetciyim 19.30 a kadar belki izin alabilirsem kacarım zaten doktora gidip crinone jel yazdırcaktım
tsk ederim hepinize tekrar ins bu güzellikleri hep beraber yasayıp hissedeceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?