• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım ne diyim gerçekten çok üzüldüm vardır bunda da bir hayır demekten başka bir şey söyleyemiyorum, benim raporum olmadığı içndevlet kaç tanesini karşılıyorbilmiyorum sanki 3 gibi hatırlıyorum ama emin değilim....işallah 2. denemende olur canım...kendine ii bak canım.

devlet 2 tüp bebek karsılıyor arkadaslar ben sahsen ıkısını kullanan biri olarak:(

canım ne diyim gerçekten çok üzüldüm vardır bunda da bir hayır demekten başka bir şey söyleyemiyorum, benim raporum olmadığı içndevlet kaç tanesini karşılıyorbilmiyorum sanki 3 gibi hatırlıyorum ama emin değilim....işallah 2. denemende olur canım...kendine ii bak canım.

canım teşekkür ederim hepinize teşekkür ederim şimdiden ben bi müddet girmesem daha iyi olacak heralde çok kötü oldum şimdide zaten hoşçakalın dualarınızı eksik etmeyin dilerim allahtan hepiniz çifter çifter hayırlı evlat sahibi olursunuz kendinize ii bakın allaha emanetsiniz:50:

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM

sinem25-----------28---.............------1.deneme-------Memorial-----------HAMİLE:nazar::49::nazar:
nec86--------------25---sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa-------HAMİLE:nazar::49::nazar:
aymutu------------29---erkek----------4.deneme-------Anatolia T.B.------HAMİLE:nazar::49::nazar:
myra---------------27---kadın----------2.deneme-------...................-------HAMİLE:nazar::49::nazar:

suaenvar----------...---...............-----...............-------...................-------8 ekim test
pasha--------------...---.........---------2.deneme-------.................---------12 ekim test

bahar247---------36---erkek---------1.deneme-------Bruksel T.B.--------12 ekim test
baharkus---------33---kadın----------1.deneme-------Smyrna T.B.-------18 ekim test
toobe--------------27---kadın---------1.deneme-------Gazieurofertil------20 ekim test
nurten 74---------37---sebepsiz-----2.deneme------Ankada T.B.---------22 ekim test
hayalimmm---------...---..............-----.................-----..................---------23 ekim test
sevinc85------------...---.........---------1.deneme------Kadıköy Şifa--------24 ekim test
wish_---------------27---pco-----------1.deneme------Bahçeci Fulya-------27 ekim test

denizden77-------34---........---------3.deneme-------...................--------transfer olacak
dilaha---------------...---........---------3.deneme--------................---------17 ekim transfer
beren2010--------27---......----------1.deneme--------Umut T.B.----------17 ekim transfer
mine1987---------24---pco-----------3.deneme--------Alman Hast.-------18 ekim transfer
aygun_akcan-----27---sebepsiz----................--------Maya T.B.----------20 ekim transfer
DenizCeren01----34---erkek--------3.deneme--------Gürgan Clinic------transfer olacak
merln---------------20---kadın---------2.deneme--------Maya T.B. ---------ekim sonu transfer

AliasBlue-----------30---end.---------2.deneme--------...................-------17 ekim opu

Nazlic---------------26---erkek--------1.deneme-------Acıbadem-----------iğneler başladı
melish83-----------28---erkek--------1.deneme-------Ege Üniversitesi---iğneler başladı
aylinnim------------30---.........--------1.deneme-------...............-----------iğneler başladı
bonbonsekerim---30---kadın--------1.deneme-------Akay T.B.------------iğneler başladı
oznur65------------27---erkek--------3.deneme-------Umut T.B.-----------iğneler başladı
pınar1202---------30---erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.-------iğneler başladı
cloudly-------------28---kadın---------1.deneme------Özel Ege T.B.-------iğneler başladı
Beren_Berat------30---erkek---------2.deneme------Bahçeci T.B.---------iğneler başladı
bbeydam----------30---pco------------1.deneme------..................---------iğneler başladı
haziran15----------...----.........--------6.deneme--------.................--------lucrin başladı
staylan-------------29---sebepsiz-----1.deneme-------Hisar İnt. Hos.-----lucrin başladı
baby2007---------25---pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.----------21 ekim lucrin

Deren6-------------25---erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-------18 ekimde başlıyor
CARMENNN--------30---erk.+kdn-----2.deneme------Başkent Has.------17 ekimde başlıyor
brnyns-------------32---.........---------1.deneme------Bahçeci Fulya-------31 ekimde başlıyor
fulyabe-------------32---.........---------3.deneme------Umut T.B.-----------ekimde başlıyor
gren82-------------29---erkek---------2.deneme------Alman Has.---------ekimde başlıyor
enteresann-------36---......------------...............------Memorial------------ekimde başlıyor

Bilgemmm---------23---erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak---d.k.h kullanıyor
kyr------------------31---kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.----------d.k.h kullanıyor
cakir44-------------23---pco+erkek---3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7-----------------23---pco------------1.deneme------Umut T.B.------------kasımda başlıyor
ece22---------------...---sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor
tuana0225--------...----pco------------4.deneme------Medikalpark----------kasımda başlıyor

sweet_baby-------34---sebepsiz-----1.deneme------.................-----------bir dahaki sefer inşallah
pepero-------------...---sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh-------------...---kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah
umut11------------31---sebepsiz------1.deneme------Florence N.gale------bir dahaki sefer inşallah
pınar72------------39---erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---bir dahaki sefer inşallah
kederci-------------23---kdn+erk.-----1.deneme------Ankara Tıp------------bir dahaki sefer inşallah

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
kızlar 1.iğnemi saat 18 de vurdum
ama iğnenin ucunu çıkarınca birmiktar ilaç geri çıktı acaba yanlışmı yaptım
sizdede oldumu böyle?

Ancak geldim, sayfaları gezdim. Son sayfada da kedercinin sonucu gördüm. Çooook üzüldüm. Cnm benim içinden nasıl geliyorsa öyle yap, ama kısa zamanda dön aramıza, inşallah bir sonraki tedavini beraber kutlayalım. Çok zor günler, başta çok acı veriyor ama insanız işte, bir yerden sonra herşey başa dönüyor, acılar unutuluyor, aynı şevkle, aynı heyecanla yeni deneme yaşanıyor. Allahım çok zaman bekletmesin, en kısa zamanda güldürsün gül yüzünü.

canım merhaba ben hap olarak haşimatom olduğu için eutroxkullanıyorum onun dşında sadece vitaminim var bemiks c diye....bugün gonal f yi 75 ' e düşürdük değerler iii gidiyo dediler. onun dışına menogona devam. bir göbek iğnesi daha verdi bugün cetrotide diye..bu ne için bilmiyorum ama 3 iğne iki hap oldu tatlım...sen yarın gidiyorsun değil mi tatlım merkeze

e2 tahlilini muhtemelen ben burada yaptıracağım yarın çok işim var canım sanırım gelemeyeceğim merkeze vaktim yok. bende aynı ilaçları kullanıyorum sanırım yalnış hatırladım bizim yumurtalar haftaya toplanır heralde ama benim salı ve çarşamba çok önemli toplantılarım var iş yerindekiler bilmiyo tedavide olduğumu söylemek istemiyorum, nasıl olacak bilemiyorum kara kara düşünüyorum inşallah çarşambadan sonra olur:((

c.tesi tansferim oldu arkadaşlar 5.gün embriyosu 27 ekim test tarihim transferin gecesi musluk patladı iyiki kaynanam vardı ama ben çok korktum dün ise bende üşüme yanma ter ateş hepsi bir arada ve afedersiniz bir ıstifra ettim içim dışıma çıktı ağla ağla mahvoldum koloy kolay normalde ıstifra edemem.midem karnım patlıcakmış gibi ne yapcam bilmiyorum moralman sıfır durum daydım şimdinen böyle oldum ayakta gezinemiyorum başım çok dönüyo klınığı aradım hala bana geri dönmediler
wish öncelikle çok geçmiş olsun diliyelim ki tutunma kanaması olsun belirtilerin hamilelik belirtileri olsun lütfen canını sıkmamaya çalış olur mu?

merhaba arkadaşlar,
benim transferim de 7 ekimde gerçekleşti,tek embriyo,ne anlama geliyor bilmiyorum ama embriyomun labdaki 5. gününde transfer edildi.transfer gününden beri ecoprin,estradem(ya da estrafem),folbiol ve günde 2 tane crinonine gel kullanıyorum.Çarşamba günü test yaptırma günüm ama idrarda bu akşam baksam mı diye çok kararsızım,ama sanırım bakıcam.10. gününde idrarda bakan olmuşmuydu aranızda?
herkese kolaylıklar diliyorum

hayyırlısı olsun elon idrar testi maalesef çok doğru sonuç vermiyor hamile olanlara değil hamile olmayanlara hamilesin gibi sonuçlar çıkabiliyor aklını bulandırmamak adına beklemeni tavsiye ederim inşallah hamişsindir.

arkadaşlar bende eylül ayında başlayanlardanım.yarın kısmetse yumişleim toplancak.ama bende 2 tane olgun yumurta oluştu inş onlarda kaliteli olurlar olmazsa naparım bilmiyorum.zatn zor bi süreç bide kalitesiz derse doktorum düşünemiyorum bile.neysede ben bişey sormak istiyorum kızlar şimdi ben 24 yaşındayım tüpbebeğimizi devlet karşılamadı bizde özel yaptırıyoruz yinede tek embriyo transfer hakkımmı olmuş oluyo.devlet özeledemi karışıyo.bileniniz vardır mutlaka...

hayırlısı olsun lütfen iyi düşün iyi olsun yeni yasaya göre maalesef özelde devlette olsa tek transfer..

selam kızlar benim sonuç negatif çıktı 1ay bekle 2.deneme dedi hazırda hiç embriyoda yok bilmiyorum napıyım devlet 2 mi karşılıyo 3mü kızlar sizce geri yaptırıyım mı hemen aynı odada yattığım arkadaşların 3üde tutmuş bir benim ki tutmamış zaten doktor çok ümit vermemişti kopuk başlı sperm olduğu için sonra normal bi kaç tane bulduk demişlerdi 2. gün embriyosunu transfer ettiler bugün sordum doktora 5.güne ölürler diye korktuk dedi.zaten bendende 6 yumurta toplandı 2si tutdu onları da transfer etdi...iyi miyim kötü müyüm bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun...sizlerinki tutar inşaallah kızlar dualarım sizlerle...ben iş başı yaptığım için artık akşamdan akşama ancak görüşürüz bebişli kalın:43::43::43::50:

canım teşekkür ederim hepinize teşekkür ederim şimdiden ben bi müddet girmesem daha iyi olacak heralde çok kötü oldum şimdide zaten hoşçakalın dualarınızı eksik etmeyin dilerim allahtan hepiniz çifter çifter hayırlı evlat sahibi olursunuz kendinize ii bakın allaha emanetsiniz:50:

kaderci hakkında hayırlısı buymuş demek ki inşallah tedaviye gerrek kalmadan gelsin bebişin eğer kendini daha iyi hissedeceksen gelme ama burada paylaşaarak belki hafifletebilirsin acını tabiiki karar senin lütfen iyi ve mutlu ol.Allaha emanet ol toparlanınca lütfen bizi unutma

sizdede oldumu böyle?

beydacım ilacın hepsini verdikten sonra 5-10 saniye bekle hemen çekme o zaman geri çıkmaz..

selam kızlar benim sonuç negatif çıktı 1ay bekle 2.deneme dedi hazırda hiç embriyoda yok bilmiyorum napıyım devlet 2 mi karşılıyo 3mü kızlar sizce geri yaptırıyım mı hemen aynı odada yattığım arkadaşların 3üde tutmuş bir benim ki tutmamış zaten doktor çok ümit vermemişti kopuk başlı sperm olduğu için sonra normal bi kaç tane bulduk demişlerdi 2. gün embriyosunu transfer ettiler bugün sordum doktora 5.güne ölürler diye korktuk dedi.zaten bendende 6 yumurta toplandı 2si tutdu onları da transfer etdi...iyi miyim kötü müyüm bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun...sizlerinki tutar inşaallah kızlar dualarım sizlerle...ben iş başı yaptığım için artık akşamdan akşama ancak görüşürüz bebişli kalın:43::43::43::50:

cnm üzülme lütfen bidakine yılmadan baslıcaksın bak kacıcncı denemede tutan arkadaslar var Allahım gönlüne göre versin ins bende seni merak etmiştim
benim kanamamda az az devam ediyo bi pembe bi kahve geliyor ama öle ped dolduracak kadar diil leke gibi
ama ben umudumu kaybettim adet gibi ağrılarımda var cünkü napalım herseyin hayırlısı
cook zormus allah yar ve yardımcımız olsun

Ancak geldim, sayfaları gezdim. Son sayfada da kedercinin sonucu gördüm. Çooook üzüldüm. Cnm benim içinden nasıl geliyorsa öyle yap, ama kısa zamanda dön aramıza, inşallah bir sonraki tedavini beraber kutlayalım. Çok zor günler, başta çok acı veriyor ama insanız işte, bir yerden sonra herşey başa dönüyor, acılar unutuluyor, aynı şevkle, aynı heyecanla yeni deneme yaşanıyor. Allahım çok zaman bekletmesin, en kısa zamanda güldürsün gül yüzünü.

ahh canım yoruldun çok tabi neyse güle güle kirlen uzun zaman temizlik yapma artık:))

e2 tahlilini muhtemelen ben burada yaptıracağım yarın çok işim var canım sanırım gelemeyeceğim merkeze vaktim yok. bende aynı ilaçları kullanıyorum sanırım yalnış hatırladım bizim yumurtalar haftaya toplanır heralde ama benim salı ve çarşamba çok önemli toplantılarım var iş yerindekiler bilmiyo tedavide olduğumu söylemek istemiyorum, nasıl olacak bilemiyorum kara kara düşünüyorum inşallah çarşambadan sonra olur:((

ben de öyle tahmin ediyorum haftaya toplanır herhalde aksilik olmazsa işallah, canım bir şekilde hallolur merak etme,

beydacım ilacın hepsini verdikten sonra 5-10 saniye bekle hemen çekme o zaman geri çıkmaz..[/QUOTE

tskler canım bak bunu bilmiyodum
yarın daha dikkatli olurum inşallah
psıkolojikmi bilmiyorum sanki kasıklarımda hemen bi hareketlenme oldu gibi;))

kederci arkadaşımıza da üzüldüm kısmet deilmiş rabbim bidahaki ay nasip etsin inşallah
bundada vardır bir hayır

kızlar bugün başladı tedavim ilk iğnemi oldum az önce:) 225 ml doz 4 gün bu şekilde devam edicez cuma kontrol var 15 gün sonra falan transfer olur dedi doktorum çok heycanlıyım bu arada devletten faydalanamadık hayırlısı artık kızlar dualarım hep sizinle inşallah hepimiz anne olucaz:)

kızlar bugün başladı tedavim ilk iğnemi oldum az önce:) 225 ml doz 4 gün bu şekilde devam edicez cuma kontrol var 15 gün sonra falan transfer olur dedi doktorum çok heycanlıyım bu arada devletten faydalanamadık hayırlısı artık kızlar dualarım hep sizinle inşallah hepimiz anne olucaz:)

hayırlı olsun canım tedavin
bende bugün başladım iğne ye:nazar:
bende devletten faydalanamıyorum ama olsun yeterki hayırlısıyla gelsin bebişler

sizdede oldumu böyle?
aynı saatte ve günde başladık hayırlı olsun inş:)
canım ben bu iğneyi daha öncede kullandım eğer deriyi sıkışık haldeyken enjekte edip iğneyi çektikten sonra deriyi bırakırsan bu yanlış ilaç azıcık çıkar
doğru olan deriyi sıkıştır iğneyi sok sonuna kadar deriyi serbest bırak iğneyi enjekte et 5 sn bekle ve iğneyi yavaşca çek

aynı saatte ve günde başladık hayırlı olsun inş:)
canım ben bu iğneyi daha öncede kullandım eğer deriyi sıkışık haldeyken enjekte edip iğneyi çektikten sonra deriyi bırakırsan bu yanlış ilaç azıcık çıkar
doğru olan deriyi sıkıştır iğneyi sok sonuna kadar deriyi serbest bırak iğneyi enjekte et 5 sn bekle ve iğneyi yavaşca çek

tamam canım yarın daha dikkatli olup dediğin gibi yapıcam tsklerr:3:

kedercim Allah sabır versin üzülmemek elde değil ama muhakkak bunda da vardır bir hayır diye düşünmeye çalış.. inşallah Rabbim tedavisiz gönderir meleğini sana..

toobe lütfen olumsuz düşünme cnm. bende adet olcam sandım kaç kere korkuyla tuvalete gittim. hamile arkadaşlara da sordum onlar hala var bizde o ağrılar çok normal dediler.. inşallah kanamalarda tutunmayı gösteriyordurr..

yeni başlayan arkadaşlar hayırlı olsun tedavileriniz.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..

Back