nasılsınız kuzucukların kalbı pıtt pıttt atmaya baslamıs
benımde reglım bıttı bu ay dınlenıcem hatta kardesımın sozu var oraya gıdıcem esım ıs geregı yanımda olamıcak ama napalım.subat ayı ugurlu gelır ınsallah
canım ben de çok üşüyorum özellikle ayaklarım gece kat kat yatıyorum bir görsen.aman beline ve ayaklarına dikkat et.ilerde bebeğin kolik olma riskini arttırıyor dedi bana anne arkadaşlarım
Bunların pişmiş hali de mi yasak?
ya asicim senin ticker da 7 hafta diyor ama geçen dikkatimi çekmişti sat 7 hafta fazla olmuyor mu yanlış mı hesapladın acaba
hoşbulduk...bizimki henüz göstermio kendini drum bhcg 1500ile 3000 arasındayeken kese görülür dedi benim yarın inş 900lere çıkıcak ilk öğrendimde 63 tü 4 gün sonra 4 e katladı şimdi 4 gün daha geçti bakalım yarın ne çıkıcak..sanırım geç yumurtluorum senin kanda ne çıktı sonucun?
İYİ WALLA KORKULUCAK BISI YOKMUS COK SUKUR
HAFTAYA CARSAMDA DR GIDICEM BAKALIM GOREBILICEKMIYIZ BENIMKI GEC OLUSMUS SANIRIM
27 KASIMDI SAT 30 ARALIKTA TAHLILDE 79,83 CIKTI 2 GUN SONRA TEKRAR DENEDIK DR ISTEDI DIE 218 YUKSELDI KORKULUCAK BISI YOK SANIRIM AMA BEN YINEDE DIGER KISIELRE GORE DUSUK DEGERELER DIE COK KORKUORUM
evet yanlış hesaplamışım düzeltmem gerekiyor sanırım 4ve 5hafta arasındayım ...
pazartesi doktorda randevum var o zaman tam belli olur sanırım
sat 25 kasımsa 6 haftalıksın canım
ben bu aralar durduk yere hep kırılıp bozuluyordum eşime.... bu son günlerde hep durduk yere agladıgımda oldu ama hic düşünmezdimki hamile kalacagım ve cok üşüyorum hemde cok eşim sıcak diyor bense üşüyorum .......sizlerde öyle olan varmı kızlar????
benım 25kasım sat 3ocakta kan testinde 155,3cıktı benim bebişde geriden geliyor sanırım yani gec döllenme olabilir seninkiside öyledir ....normal zyklus senin kac
işte dün saglık ocagına gittim 6haftalık dendi sat ıma göre ama benim adetlerim düzensizdi ve son iki ay 38günde bir oldugum icin daha kücüktür diye düşünüyorum bu sitede bir doktora yazdım oda iki hafta sonra 6haftalık olur dedi ....artık pazartesi belli olur herşey sanırım
evet canım acaip derecede bir üşüme bende de var,bunun nedeni belki eskisi kadar hareketli olamamızda olabilir.
yani adet dönemin nasıldı benim son iki ay 38günde bir oluyordu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?