en önemlisi çiğ et yiyemiyoruz salam,sucuk,pastırma,sosis yasak
Bunların pişmiş hali de mi yasak?
Evetttt:) Önceki gebeliğimde kürtajımı yapan doktor bu:)
Mesaiye gitcem, izin alamam diyince 8e randevu verdi. Kimsecikler yoktu hastanede o saatte. Bankoda görevli kızlar bile gelmemişti. Sonra 8.30da bi hemşire buldum ona arattım, güya arabası bozulmuş. Ben de kızdım tabi, haber verebilirdi diye. Bence unuttu, araba falan palavra. Daha önceden de 11 randevusu için bekliyodum, benim önümden 11.30 randevusunu aldı. Ondan da sinirliydim zaten, kestim hesabını:))
Saat 9.30da aradı beni bu doktor, özrü diledi! Ona da kızdım:) Başka doktorla devam edicem dedim.
Çok mu agresif davrandım bilmiyorum. Böyle davranmayıp da o gün o gelene kadar bekleseydim kesemi görmüş olacaktım belki de. Ama olsun, içime sinen bir doktor olsun da.
Şİmdikinin adını çok duydum, içim rahat.
aman içine sinmediyse boşver.. bu doktorlar resmen para manyağı olmuşlar sanki beleşe muayene ediyolar iyi yapmışsın.. bende geçen sene doktora gittiğimde baya bekliyodum tüp bebek doktoruydu çok duyulmuş ve çok iyi doktor ama tv programından transfer yapmaktan konferanslara katılmaktan normal muayeneye vakit ayıramıyodu bende ona gitmek istemiyorum şimdi.. yoksa çok iyi bilgli bi doktor ama çok hızlı muayene ediyo ve sürekli bi koşuşturmaca içinde...
şimdikinin doktorun adı ne? belki bende gidebilirim istanbuldaysa?
arkadaşlar akıntı bende de iyice arttı, sarımsı oluyo, sırılsıklam oluyorum. Normal diye biliyorum ben.
Bunu yaşayan başka birileri var mı?
ben bu aralar durduk yere hep kırılıp bozuluyordum eşime.... bu son günlerde hep durduk yere agladıgımda oldu ama hic düşünmezdimki hamile kalacagım ve cok üşüyorum hemde cok eşim sıcak diyor bense üşüyorum .......sizlerde öyle olan varmı kızlar????
ben bu aralar durduk yere hep kırılıp bozuluyordum eşime.... bu son günlerde hep durduk yere agladıgımda oldu ama hic düşünmezdimki hamile kalacagım ve cok üşüyorum hemde cok eşim sıcak diyor bense üşüyorum .......sizlerde öyle olan varmı kızlar????
bazen yaznıyorum üstüm açık uyuyorum gündüz ayaklarımda çoraplar çetikler üzerimde battaniyeler..
bende geçen c.tesi eşime bi ağladım bi ağladım o bile şaştı kaldınapim kibar olsun biraz..
bende de cok var cnm hemde benım belımde hafıf agrıda oluo
olabılıomus bole agrılar bıde dr benım tahlıl soncunu gorunce bana
folık asıtmı ne verdı sızde ıcen varmı bunu ????
bende de cok var cnm hemde benım belımde hafıf agrıda oluo
olabılıomus bole agrılar bıde dr benım tahlıl soncunu gorunce bana
folık asıtmı ne verdı sızde ıcen varmı bunu ????
canim bende progesteron kullanmiyorum igne falanda olmadi, tereddutte kalmana gerek yok Allah buyuktur bebisimizi bize bagislasin insallahyalniz bana bi hap vermisti doktor cocugun gelisimine yardimci olmasi icinmis sanirim gunde 1 tane aliyorum. sen baska bisey kullaniyomusun ?
benim ne akıntım ne ağrım var.rahatım ama dün gece uykumdan uyandıran bir mide bulantsı başladı ve hala daha devam ediyor.sabahtan beri kendimi berbat hissediyorum dünden beri birşey yiyemiyorum.açım açlıktan da midem bulanıyor ama yiyemiyorum.yaaa ben hem çalışmayı hem hamileliği nasıl birarada götürücem bilemiyorum.delirmek üzereyim.akşam eve bitmiş bir şekilde gidiyorum ve geceden yemek hazırlayıp yarına bırakamıyorum.hal böyle olunca akşam evde yemeye birşey olmuyor ya buzluktan birşey yiyiyorum ya aparatfi birşeyler ya kahvaltılık.bebeğime doğru düzgün bakamıyorum.gerçi doktor ilk 3 ay çocuk anne kanından beslendiği için beslenmen çok çok mühim değil asıl 3. aydan itibaren beslenmen çok güzel olmalı demişti ama beslenme olmayınca direncim kırılıyor bir de üstüne grip oldum.evde bir sürü iş...şmdi bugun de memleketlere gidicez pzr geldiğimde ütü,çamaşır temizlik beni bekliyor olucak imdaaaaaaaaaattttttttt bunaldımmm
Ankara'da Light'cım...
nasılsınız kuzucukların kalbı pıtt pıttt atmaya baslamıs
benımde reglım bıttı bu ay dınlenıcem hatta kardesımın sozu var oraya gıdıcem esım ıs geregı yanımda olamıcak ama napalım.subat ayı ugurlu gelır ınsallah
aynen eşlerimizde bizi anlasın dimi azda olsa .....
bugün benide cok iş bekliyor ev işi ütü felan var yarın istanbula yolcuyuz ama kendimi cok iyi hiss etmiyorum cok üşüyorum cok.
sabahları benimde iştahım yok acım ama yemek gelmiyor icimde cok tuhaf birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?