2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa burda paylaşımda bulunmak inanılmaz rahatlatıyo benii.. benimle aynı durumda olupda yaşananları gördükçe bendeki değişikliklerinde normal olduğunu düşünüyorum.. yoksa şimdiye kadar her şikayetimde doktora gitmiştim..
bu arada bakırköyde iyi bi doktor arıyorum kızlar..
etchica hastanesine mi gitsem elif hanım varmış
yoksa nur hanıma mı gitsem aynı hastanede?
yoksa özel çamlık hastanesindeki nadire hn mı?
özel sağlık sigortam var 3,500 doğum limiti var bazı doktorlarla anlaşması var ve o doktorların muayenehanesine gittiğimizde tamamını özel sigorta karşılılıyo hiç para vermiyoruz ama doğuma kadar ben bu limiti doldururum o sebeple ssk ile özel bi hastanede muayene olayım aynı hastanede özel sigorta ile doğuma mı gireyim diyorum.(mesela nur hn ile özel sağlık sigortasının anlaşması var özel muayenehanesine hiç ücret ödemeden gidebilirim aynı zamanda etchica hastanesinde ssk ile muayene olabilirim belli bi kısmını ödeyerek.. aynı zamanda etchica hastanesinde özel sağlık sigortasından faydalanarak belli bi kısmını ödeyerek de muayene olabilirim nasıl yapsam daha iyi olur acaba?)
sizce kızlar napim?

aman içine sinmediyse boşver.. bu doktorlar resmen para manyağı olmuşlar sanki beleşe muayene ediyolar iyi yapmışsın.. bende geçen sene doktora gittiğimde baya bekliyodum tüp bebek doktoruydu çok duyulmuş ve çok iyi doktor ama tv programından transfer yapmaktan konferanslara katılmaktan normal muayeneye vakit ayıramıyodu bende ona gitmek istemiyorum şimdi.. yoksa çok iyi bilgli bi doktor ama çok hızlı muayene ediyo ve sürekli bi koşuşturmaca içinde...
şimdikinin doktorun adı ne? belki bende gidebilirim istanbuldaysa?

ben bu aralar durduk yere hep kırılıp bozuluyordum eşime.... bu son günlerde hep durduk yere agladıgımda oldu ama hic düşünmezdimki hamile kalacagım ve cok üşüyorum hemde cok eşim sıcak diyor bense üşüyorum .......sizlerde öyle olan varmı kızlar????

Ankara'da Light'cım...

arkadaşlar akıntı bende de iyice arttı, sarımsı oluyo, sırılsıklam oluyorum. Normal diye biliyorum ben.
Bunu yaşayan başka birileri var mı?

bende de cok var cnm hemde benım belımde hafıf agrıda oluo
olabılıomus bole agrılar bıde dr benım tahlıl soncunu gorunce bana
folık asıtmı ne verdı sızde ıcen varmı bunu ????

Aslında gebelikte vücut ısısı artar. Ben geceleri terler oldum, sıcak geliyo bana. Ama gündüz çok fark etmiyorum.

bazen yanıyorum özellikle geceleri üstüm açık uyuyorum gündüz ayaklarımda çoraplar çetikler üzerimde battaniyeler..
bende geçen c.tesi eşime bi ağladım bi ağladım o bile şaştı kaldı napim kibar olsun biraz..

Son düzenleme:
benim ne akıntım ne ağrım var.rahatım ama dün gece uykumdan uyandıran bir mide bulantsı başladı ve hala daha devam ediyor.sabahtan beri kendimi berbat hissediyorum dünden beri birşey yiyemiyorum.açım açlıktan da midem bulanıyor ama yiyemiyorum.yaaa ben hem çalışmayı hem hamileliği nasıl birarada götürücem bilemiyorum.delirmek üzereyim.akşam eve bitmiş bir şekilde gidiyorum ve geceden yemek hazırlayıp yarına bırakamıyorum.hal böyle olunca akşam evde yemeye birşey olmuyor ya buzluktan birşey yiyiyorum ya aparatfi birşeyler ya kahvaltılık.bebeğime doğru düzgün bakamıyorum.gerçi doktor ilk 3 ay çocuk anne kanından beslendiği için beslenmen çok çok mühim değil asıl 3. aydan itibaren beslenmen çok güzel olmalı demişti ama beslenme olmayınca direncim kırılıyor bir de üstüne grip oldum.evde bir sürü iş...şmdi bugun de memleketlere gidicez pzr geldiğimde ütü,çamaşır temizlik beni bekliyor olucak imdaaaaaaaaaattttttttt bunaldımmm

nasılsınız kuzucukların kalbı pıtt pıttt atmaya baslamıs

benımde reglım bıttı bu ay dınlenıcem hatta kardesımın sozu var oraya gıdıcem esım ıs geregı yanımda olamıcak ama napalım.subat ayı ugurlu gelır ınsallah

aynen eşlerimizde bizi anlasın dimi azda olsa .....

tahlil sonucuna göre değil tatlım bütün hamileler kullanıyor bunu zatenn.

Folik asit hamile kalmaya karar verince başlaman gereken bir ilaç. Eczanelerde reçetesiz satılıyor ve herhangi bir zararı yok. Ben önceki gebeliğimde başlamıştım, gebeliği öğrendiğimde doktor günde 3 tane Folic Plus ilacını verdi. Ama kürtajdan sonra da maden hemen bebek istiyorsunuz, bırakma, 2ye indir demişti doktor. Yani ben 6 aydır falan kullanıyorum. Ama mesela bu sefer, vücut depolamıştır zaten diyerek arttırmadı, devam dedi.

Eğer hamilelik öncesinde kullanmamışsan dozunu ona göre ayarlıyorlar sanırım. Korkmana gerek yok bence. Ama doktorunuza danışmadan hareket etmeyin:)

valla ben folik asit kullanıyorum sadece.seninki folibol herhalde günde 1 tane benim ki folic plus günde 3 tane

bugün benide cok iş bekliyor ev işi ütü felan var yarın istanbula yolcuyuz ama kendimi cok iyi hiss etmiyorum cok üşüyorum cok.
sabahları benimde iştahım yok acım ama yemek gelmiyor icimde cok tuhaf birşey

canım dün sana çok üzüldüm.eşime de bahsettim.o da çok üzüldü.umarım daha daha iyisindir.seni böyle güçlü görmek beni çok mutlu etti.dualarım seninle

bugün benide cok iş bekliyor ev işi ütü felan var yarın istanbula yolcuyuz ama kendimi cok iyi hiss etmiyorum cok üşüyorum cok.
sabahları benimde iştahım yok acım ama yemek gelmiyor icimde cok tuhaf birşey

canım ben de çok üşüyorum özellikle ayaklarım gece kat kat yatıyorum bir görsen.aman beline ve ayaklarına dikkat et.ilerde bebeğin kolik olma riskini arttırıyor dedi bana anne arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…