2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kivim okuma valla ben gidip dourma düşünüyorum hemen hemde normal kadın öyle güzel anlatmışki ne zırlak oldum ben yaww günde en az iki kere ağlıom dağa taşa

canımmm bende ağla ağla bir hal oldum burda doğum hikayelerine daldım.

belliki eylül annesi değilsin, biz burada istediğimiz zaman istediğimiz bilgiye ulaşıyoruz, zaman zaman dedikodu da yapıyoruz yazışmalarına dikkat etsen iyi olur, zorla burada tutmuyoruz seni değil mi?

gel melosum gel biz alistik artik cemkirip gidenlere aahahhahah

devam ederiz canım prens öpmedi daha
peki peki ozaman melisin de dedigi gibi ustune bataniye falan atıveriris.. gerci kız olduguda kesin diil napicam bilmiyom.. benim karnımdaki bebek diil galiba
ayrıntılıya girdinmi canım.orda net birşey söylerler

Son düzenleme:
:60
ya sen varyaaa onların yedikleri pipi bizden cıkarsa nedicezzz ozmn bebem bana baba mı dicek anamı

merhaba arkadaşlar,bu haftalarda uyku problemi yaşayan varmı aranızda?ben uyuyamıyorum,stres yapıorum kendime.Hamile yastıklarından alıp uyumayı denicem,inşallah bir işe yarar.Eşim askerde,sanırım benimki biraz psikolojik...

devam ederiz canım prens öpmedi daha

ayrıntılıya girdinmi canım.orda net birşey söylerler

yok teyzesi girmedik daha mayıs sonu gibi.. ya burası malatya.. burda doguma kız diye giren ananın oglu oluyomus dusun yani nasi bi memeleket

gel melosum gel biz alistik artik cemkirip gidenlere aahahhahah

lennnnnnnnn bişey değil ayten kabusum olurmuş gece anam korktum valla lennn
kıskanılan bi topic olduk çıktık haaaaaaaaaa
akşam nazar duası okuyacağımmmmm
ev de olanlar okuyup üflesinnnnnnn lennnnnnnn

yaaaaaa kraliyet düğününü izlerken neler kaçırdım yaaaaaaa ayy çok güldüm
şurda iki faydalı bilgi paylaşın kızlarda kızcağız aşermiş baksanıza

ay canım ya ben çok uyuyorummmmm
ama senin eşinden dolayı sanırım...hasretlik çekiyorsun allahım tez zamanda kavuştursun sizi...

canım arkadaşların içinde var bu problemle boğuşan ama bazıları yemeğe gitti, bazılarının işi var şu an açık olmalarına bakma. sana cevap veremeyebilirler, ama var ben diim sana hatta iki kişi hamile yastığı kullnıyorlar gayette memnunlarmış.

ben şubatta kız kardeşim için buna benzer bir arabayı mağazadan 200 tL ye aldım, yağmurluğu vs. herşeyi vardı, sadece tekerlekler daha ufaktı. bence pahalı biraz daha araştırın derim

bakayım biraz daha. çok seçeneğimizde yokki. mağazları falan gezdim. 500 600 den başlıyo çift yönlüler. bunun oturma kısmı çıkıyomuş puset olarak da kullanabiliyomuşsun o da ilgimi çekti

buarada konusabilmisken bisey sorucam danismam zevkli annelerime.. simdi benim erkek olacak die arabasini lacivert gri almıstim. degistirsemmi kıza olmazmi yaaaaaaaaaaaaa?

olur da %10 luk ihtimal tutup benim ki de pipi çıkarırsa arabaları değiştiririz artık canım
pembe çiçekli bizim ki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…