kivim okuma valla ben gidip dourma düşünüyorum hemen hemde normalkadın öyle güzel anlatmışki ne zırlak oldum ben yaww günde en az iki kere ağlıom dağa taşa
evet ara sırada olsa girip neleri takip ettiğinizi görebiliyorum :) burası sizin dedikodu platformunuz değil en azından böle sanıyorum. Bende burda sizin geyiklerinizi okumak zorunda değilim bence siz gidin başka yerde konuşun bu saçmalıklarla ortalığı kalabalıklaştırmayın ! Belki birileride işe yarar bişiler okumak için giriyordur hee , malesef boş muhabbetlerden gerekli olan yazıları yakalamak zor oluyo ..... !!!!!
çok ttalısın sen yahuuuu çok güldürdün
hahahahahhahahahahahah
kızlar ama ben yokken dedikodu yapmışsınız.....
ben de ülke meselelrini bırakıp sizinle dedikodu yapmaya bayılabilrdim amaaaaaaaaaa.
aşk olsun haniiiii
hahahahahhahahahahahah
ben de ülke meselelrini bırakıp sizinle dedikodu yapmaya bayılabilrdim amaaaaaaaaaa.
aşk olsun haniiiii
ayrıntılıya girdinmi canım.orda net birşey söylerlerpeki peki ozaman melisin de dedigi gibi ustune bataniye falan atıveriris.. gerci kız olduguda kesin diil napicam bilmiyom.. benim karnımdaki bebek diil galiba
yedirdiğimiz pipiler biryerlerinden çıkmasın bukettt
eveett evetee bu yüzdende prenses bileee olamıoruzzzz
ahahahah sevgi yaa düğünden geldim olayı bitirdi beni buarada ama o kiliseye dahaa şaaşalıı bir gelinlik lazımdı mesela isterdimki tüm merdivenlerii geçsin kuyruğu
devam ederiz canım prens öpmedi daha
ayrıntılıya girdinmi canım.orda net birşey söylerler
gel melosum gel biz alistik artik cemkirip gidenlere aahahhahah
arkadaşlar bu arabayı almayı düşünüyorum. fikir verirmisiniz. çift yönlü istiyodum arabayı. bu model olupta uygun fiyatlı bi bunu bulabildim
Hepsiburada.com : Maxima Scoop Çift Yönlü Bebek Arabası | Anne / Bebek / Çocuk
hahahahahhahahahahahah
aşk olsun haniiiii
merhaba arkadaşlar,bu haftalarda uyku problemi yaşayan varmı aranızda?ben uyuyamıyorum,stres yapıorum kendime.Hamile yastıklarından alıp uyumayı denicem,inşallah bir işe yarar.Eşim askerde,sanırım benimki biraz psikolojik...
merhaba arkadaşlar,bu haftalarda uyku problemi yaşayan varmı aranızda?ben uyuyamıyorum,stres yapıorum kendime.Hamile yastıklarından alıp uyumayı denicem,inşallah bir işe yarar.Eşim askerde,sanırım benimki biraz psikolojik...
yok teyzesi girmedik daha mayıs sonu gibi.. ya burası malatya.. burda doguma kız diye giren ananın oglu oluyomusdusun yani nasi bi memeleket
ben şubatta kız kardeşim için buna benzer bir arabayı mağazadan 200 tL ye aldım, yağmurluğu vs. herşeyi vardı, sadece tekerlekler daha ufaktı. bence pahalı biraz daha araştırın derim
ay canım ya ben çok uyuyorummmmm
ama senin eşinden dolayı sanırım...hasretlik çekiyorsun allahım tez zamanda kavuştursun sizi...
yaaaaaa kraliyet düğününü izlerken neler kaçırdım yaaaaaaa ayy çok güldüm
şurda iki faydalı bilgi paylaşın kızlarda kızcağız aşermiş baksanıza
buarada konusabilmisken bisey sorucam danismam zevkli annelerime.. simdi benim erkek olacak die arabasini lacivert gri almıstim. degistirsemmi kıza olmazmi yaaaaaaaaaaaaa?
birazını bana versen:)bütün gün sersem sersem geziniyorum evde,depresyona giricem böyle giderse...
olur da %10 luk ihtimal tutup benim ki de pipi çıkarırsa arabaları değiştiririz artık canım
pembe çiçekli bizim ki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?