2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

he heee kızlar bişi daha var...Lisansım gereği ceza hukuku hariç her kanundan anlarım ve şimdi size durumumuz ile alakalı bir kanun maddesi söylüyorum hazırlıklı olun

^^Çocuğun ismini Medeni Kanunun 264.maddesi 3. fıkrasına göre anne-baba birlikte karar vererek koymalarına karşın anlaşmazlık durumunda babanın oyu anneye göre üstün kabul edilmektedir.^^

ne kötü yaaaa erkek üstünlüğü neden

ciddi misin? ay kız tüysüz olsun ama daha kolay yolu yok mu bunun yauu?

sapııııııkkkkkkkdünür, bak bak neler de biliyoooo..
sana ne sürmüşler?
evet arkadaşıma annesi yapmış ama bana annem yapmamış kızda çıkmıyor bende maşallah

Yok artik, nasil yani?
Biraz daha acar misin?
Mutlaka detaylari vardir. Yani insaellah:))

Şekerim yaman çok yalın kalıyor sanki yawwww

ayaz ismini benim kardeşim koyacak oğlu plursa daha hamile bile değil...... inşallah en kısa zamanda

aaa bide ASRIN var ben severim bu ismi nasıl?

o zaman şuna nedersinizz?
GÜNEŞ İZGİ K.....

ULEN şimdi yazdıklarımı okuyorum bütün aile hayatımı ve kendi tuhaflıklarımı ifşa etmişim...
ay ne rezalett...
bu siteden biri tüm kariyerimi yok edebilir..

bende birkaç erkek ismi önerebilirim,
göktuğ
behiç
korel
mirza
orbay
saruhan
berşan
sanberk
kayra
aksoy
arman
barhan
barlas
........ araştırmalarım devam ediyor

Şekerim yaman çok yalın kalıyor sanki yawwww

ayaz ismini benim kardeşim koyacak oğlu plursa daha hamile bile değil...... inşallah en kısa zamanda

aaa bide ASRIN var ben severim bu ismi nasıl?
güzel isimler
bende birkaç erkek ismi önerebilirim,
göktuğ
behiç
korel
mirza
orbay
saruhan
berşan
sanberk
kayra
aksoy
arman
barhan
barlas
........ araştırmalarım devam ediyor

eşim saruhan dedi sonrA zor isim geldi bize

selam kızlar nasılsınızzz giremedim bikaç gündür kusura bakmayın geçmişi de okuyamadım. size bişey sorcam aşınızı yaptırdınız mı ben cuma yaptırcam da illa sabahtan mı gitmek gerekiyo tatanoz için :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…