Türk Dil Kurumunun isimler sözlüğünde geçer efenim kendisi, halis Türk kökenlidir. Güçlü kuvvetli adam demektir. Kendiniz koymayacaksanız sakın ola çevrenizde dillendirip önermeyiniz, 2. çocuğum erkek olursa koycam ben, hiç kimsede duymadım şimdilik, o zamana kadar mantar gibi türemesin.
belki düşünürüm belli mi olur, ama söz kimseye demem eşimle paylaşırım sadece, bide anneme diyebilir miyim?:26:
he heee kızlar bişi daha var...Lisansım gereği ceza hukuku hariç her kanundan anlarım ve şimdi size durumumuz ile alakalı bir kanun maddesi söylüyorum hazırlıklı olun
^^Çocuğun ismini Medeni Kanunun 264.maddesi 3. fıkrasına göre anne-baba birlikte karar vererek koymalarına karşın anlaşmazlık durumunda babanın oyu anneye göre üstün kabul edilmektedir.^^
evet arkadaşıma annesi yapmış ama bana annem yapmamış kızda çıkmıyor bende maşallahciddi misin? ay kız tüysüz olsun ama daha kolay yolu yok mu bunun yauu?
sapııııııkkkkkkkdünür, bak bak neler de biliyoooo..
sana ne sürmüşler?
he heee kızlar bişi daha var...Lisansım gereği ceza hukuku hariç her kanundan anlarım ve şimdi size durumumuz ile alakalı bir kanun maddesi söylüyorum hazırlıklı olun
^^Çocuğun ismini Medeni Kanunun 264.maddesi 3. fıkrasına göre anne-baba birlikte karar vererek koymalarına karşın anlaşmazlık durumunda babanın oyu anneye göre üstün kabul edilmektedir.^^
Türk Dil Kurumunun isimler sözlüğünde geçer efenim kendisi, halis Türk kökenlidir. Güçlü kuvvetli adam demektir. Kendiniz koymayacaksanız sakın ola çevrenizde dillendirip önermeyiniz, 2. çocuğum erkek olursa koycam ben, hiç kimsede duymadım şimdilik, o zamana kadar mantar gibi türemesin.
Ayaz hoşuma gittii Yaman nasıl Meloş?
Kıızn bunlarla mücadele etmeyi de öğrensin İncicim, desinler, o da düzeltsin Güneş Hanım diye. Çok kötü bişey değil ki.
ULEN şimdi yazdıklarımı okuyorum bütün aile hayatımı ve kendi tuhaflıklarımı ifşa etmişim...
ay ne rezalett...
bu siteden biri tüm kariyerimi yok edebilir..
güzel isimlerŞekerim yaman çok yalın kalıyor sanki yawwww
ayaz ismini benim kardeşim koyacak oğlu plursa daha hamile bile değil...... inşallah en kısa zamanda
aaa bide ASRIN var ben severim bu ismi nasıl?
bende birkaç erkek ismi önerebilirim,
göktuğ
behiç
korel
mirza
orbay
saruhan
berşan
sanberk
kayra
aksoy
arman
barhan
barlas
........araştırmalarım devam ediyor
Tamam tamam ama başkasına söylemeyesin...belki düşünürüm belli mi olur, ama söz kimseye demem eşimle paylaşırım sadece, bide anneme diyebilir miyim?:26:
o zaman şuna nedersinizz?
GÜNEŞ İZGİ K.....
gülo sen kaç yaşındasın acep?
1984-27 yaşındayım ,
noldu ki ortağım?
güzel isimler
eşim saruhan dedi sonrA zor isim geldi bize
çıtır geldin bana haklı çıktım ben 78 doğumluyum dünürüm
bende birkaç erkek ismi önerebilirim,
göktuğ
behiç
korel
mirza
orbay
saruhan
berşan
sanberk
kayra
aksoy
arman
barhan
barlas
........araştırmalarım devam ediyor
Tamam tamam ama başkasına söylemeyesin...
Şuna ne dersin Güneş K...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?