gelip gelip kapris yapanlar agustoscular mıydı ondan mı ayırdı acaba onları, gerçi ben ekimciler diye hatırlıyorum ama.
ekimciydi oradada aradığını bulamamış bize gelmişti bizdede memnun kalmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelip gelip kapris yapanlar agustoscular mıydı ondan mı ayırdı acaba onları, gerçi ben ekimciler diye hatırlıyorum ama.
canım bende bulamadım eşim anıl olsun diyor bende eymen istiyorum ama hala araştırmalardayım hala içime sinen bir isim olmadı![]()
Yok ben gülay kadar kıllı değilim yavv daha bıyıklarım çıkmadı allahtan.![]()
Sen daha karar vermemişsin bunları düşünüyosanben de şimdiden ne düşünüyorum biliyo musun bu çocuk ilerde yurtdışına çıkarsa yabancılar ona nasıl sesleniceko zaman çok zorlanır
![]()
Elimizde İlke var, çok karizmatik bi isim bence, ama sen kalın harf istiyosun.... Hmmm Ilgaz koy dicem ama yine beğenmicen sen...yankıyı benim koca beğenmedi bence hoş ama....
Sana buldum ya ismi meloş, YANKI, daha ne diyim, en güzel 2. erkek ismini sana buldum. 1. en güzel erkek ismi BERKİN![]()
evet incim yaa senin varmı erkek isimleriden aklında olan damadına isim bulbizim çocuklar isimsiz kaldı özgem![]()
Sen daha karar vermemişsin bunları düşünüyosan
Elimizde İlke var, çok karizmatik bi isim bence, ama sen kalın harf istiyosun.... Hmmm Ilgaz koy dicem ama yine beğenmicen sen...
valla çıkmadı kız ne yala söyleyyim ama sakallar var hemide kocamda yok o sakal....
benim oğlan kıllı kadına alışkın olur anasından kelli sıkıntı yok Merve bizim ne derler gelin kaynana oprağına çekermiş benim gibin kıllı olacak![]()
Sen daha karar vermemişsin bunları düşünüyosan
Elimizde İlke var, çok karizmatik bi isim bence, ama sen kalın harf istiyosun.... Hmmm Ilgaz koy dicem ama yine beğenmicen sen...
yaaa allah korusun..
bişey duydum.. ölü fare yavrusu sürüyolarmış yeni doğan bebeğin kılçıkacak yerlerine..
tüysüz oluyomuş...![]()
yaaa allah korusun..
Bişey duydum.. ölü fare yavrusu sürüyolarmış yeni doğan bebeğin kılçıkacak yerlerine..
Tüysüz oluyomuş...![]()
yaaa allah korusun..
bişey duydum.. ölü fare yavrusu sürüyolarmış yeni doğan bebeğin kılçıkacak yerlerine..
tüysüz oluyomuş...![]()
doğrudur test edilmiş
evet öle bişiler var ama yapmayalın merve ye öyle şeyler ama kutusuna bal sürki tatlı olsun kızzz....
Hani şeyin altından mı baldan mı derler ya kocası kul köle olan kadına![]()
Türk Dil Kurumunun isimler sözlüğünde geçer efenim kendisi, halis Türk kökenlidir. Güçlü kuvvetli adam demektir. Kendiniz koymayacaksanız sakın ola çevrenizde dillendirip önermeyiniz, 2. çocuğum erkek olursa koycam ben, hiç kimsede duymadım şimdilik, o zamana kadar mantar gibi türemesin.elvin berkin'in anlamı nedir?
Ayaz hoşuma gittii Yaman nasıl Meloş?Ayaz ve poyraz
var kızlarrrrrrrrrrrrrrr
düşünme aşamasındayımsona ana kadar da devam edicek galiba
GÜNEŞ koysammm hep güneş istiyodumm aslındaa.. ama telefonda kızıma güneş bey demesinlerr![]()
evet incim yaa senin varmı erkek isimleriden aklında olan damadına isim bul![]()
ciddi misin? Ay kız tüysüz olsun ama daha kolay yolu yok mu bunun yauu?
Sapııııııkkkkkkkdünür, bak bak neler de biliyoooo..
Sana ne sürmüşler?![]()