• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• $Photo-0193000.jpg
    $Photo-0193000.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
ben de şimdiden ne düşünüyorum biliyo musun bu çocuk ilerde yurtdışına çıkarsa yabancılar ona nasıl seslenicek :60::27: o zaman çok zorlanır:27:
Sen daha karar vermemişsin bunları düşünüyosan:49:

yankıyı benim koca beğenmedi bence hoş ama....
Elimizde İlke var, çok karizmatik bi isim bence, ama sen kalın harf istiyosun.... Hmmm Ilgaz koy dicem ama yine beğenmicen sen...

Sen daha karar vermemişsin bunları düşünüyosan:49:

Elimizde İlke var, çok karizmatik bi isim bence, ama sen kalın harf istiyosun.... Hmmm Ilgaz koy dicem ama yine beğenmicen sen...

düşünme aşamasındayım :49: sona ana kadar da devam edicek galiba:43:

GÜNEŞ koysammm hep güneş istiyodumm aslındaa.. ama telefonda kızıma güneş bey demesinlerr:59:

valla çıkmadı kız ne yala söyleyyim ama sakallar var hemide kocamda yok o sakal....

benim oğlan kıllı kadına alışkın olur anasından kelli sıkıntı yok Merve bizim ne derler gelin kaynana oprağına çekermiş benim gibin kıllı olacak :51::51:

yaaa allah korusun..
bişey duydum.. ölü fare yavrusu sürüyolarmış yeni doğan bebeğin kılçıkacak yerlerine..
tüysüz oluyomuş... :53::53::53:

yaaa allah korusun..
Bişey duydum.. ölü fare yavrusu sürüyolarmış yeni doğan bebeğin kılçıkacak yerlerine..
Tüysüz oluyomuş... :53::53::53:

evet öle bişiler var ama yapmayalın merve ye öyle şeyler ama kutusuna bal sürki tatlı olsun kızzz....

Hani şeyin altından mı baldan mı derler ya kocası kul köle olan kadına :52::52:

doğrudur test edilmiş

ciddi misin? ay kız tüysüz olsun ama daha kolay yolu yok mu bunun yauu? :53:

evet öle bişiler var ama yapmayalın merve ye öyle şeyler ama kutusuna bal sürki tatlı olsun kızzz....

Hani şeyin altından mı baldan mı derler ya kocası kul köle olan kadına :52::52:

sapııııııkkkkkkkdünür, bak bak neler de biliyoooo..
sana ne sürmüşler? :9::9::9:

elvin berkin'in anlamı nedir?
Türk Dil Kurumunun isimler sözlüğünde geçer efenim kendisi, halis Türk kökenlidir. Güçlü kuvvetli adam demektir. Kendiniz koymayacaksanız sakın ola çevrenizde dillendirip önermeyiniz, 2. çocuğum erkek olursa koycam ben, hiç kimsede duymadım şimdilik, o zamana kadar mantar gibi türemesin.:50::49:

Ayaz ve poyraz

var kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ayaz hoşuma gittii Yaman nasıl Meloş?

düşünme aşamasındayım :49: sona ana kadar da devam edicek galiba:43:

GÜNEŞ koysammm hep güneş istiyodumm aslındaa.. ama telefonda kızıma güneş bey demesinlerr:59:

Kıızn bunlarla mücadele etmeyi de öğrensin İncicim, desinler, o da düzeltsin Güneş Hanım diye. Çok kötü bişey değil ki.

Son düzenleme:
Erkek önerilerim :)

Aras
Tuna
Mert
Emir ( benimki inşallah Emir bebek olacak babişkoyu ikna edersek ) :9:

Kız önerilerim

Kumsal
Ege
İpek
Derin

bizde genetik bozukluk gibi tüy meselesi..
belimizde tüylenme var. annemde, ablalrımda, erkek kardeşimde bile hatta ve hatta kız yiğenim var onda bile :37::37::37:
kızımada sirayet etmesin.. :16:

Back