Meraba kızlar ne zamandır yoktum çook özlemişim ama artık bende burdayım.Allaha şükür benimde evlilğim ii gidiyor sadece ev işleri yemek beni düşündürüyor. rose canım inş sorununu halledebilirsin. okyanus bende kpss hazırlanıyorum nasıl gidyor senin ben ara ara çalışmayı bırakıyorum maleseff
merhaba cnm ben yoğun bir şekilde kpss çalışıyorum bu yıl belki eşimin güneydoğu tayini tayin belli olana kadar konuları halletmeye çalışıyorum soru çözmü kalsın birtek taşınma aşamasında baya bir vakit kaybım olucaksen nasılsın evlilik nasıl gidiyor bursadaydın dimi sen nasıl alıştınmı şehire
çok şükür canım onla konuştuktan sonra daha iiz içimi döktüm rahatladım..baya bunalmıştım o zmnlar..şimdi dahaa iyiyimm herşey yolunda kızlarsizler nasılsınızzz nası gidiyo??
ya ben bazen iyi çalışıyorum bazen de içimden gelmiyor. benim tarih türkçe bitti çoğrafya son konudayım mat. eşimle çalışıyorum mat mezunu. ben her konuda ortayım en kötü mat denemelerde 15 yapıyorum artırmam gerekiyor ya bide bende senin gibi ders ders bitiriyorum sırayla inş unutmam geri dönecem ama . denemeye hiç girmedim(evde kendim deneme çözdüm) ama deneme sart sen giriyor musun ?
Slm kızlar nasılsınız???
Bu sabah umreden döndük biz, mart ayı boyunca umredeydik :)
Artık 5 aylık olduk büyüyor evliliklerimiz
Slm kızlar nasılsınız???
Bu sabah umreden döndük biz, mart ayı boyunca umredeydik :)
Artık 5 aylık olduk büyüyor evliliklerimiz
Selamlarr topiğin ilk bebeği bende olsa gerek 4. ayı bitirdik kızımla :)
rabbim kabul etsin her isteyene o mübarek toprakları görmeyi nasip etsin
evet baya baya evli barklı hanımlar olduk
Allah kabul etsin. eşimle ben de çok istiyoruz umreye gitmeyi. Mevlam nasip eder inşallah
BU GİDİŞLE BEN OLUCAM HAMİLE HERALDE... :26: ADETİM 3 GÜN GECİKTİ...ADETİM OLACAKMIŞ GİBİ AĞRILARIM OLUYO...DÜNDE HAFİF Bİ BULANTIM VARDI..HALSİZLİK..TANSİYONUM DÜŞMÜŞ GİBİ Bİ HALİM VAR...HAMİLEMİYİMKİ YAAA ÖFF NE STRESLİ BİŞİ BEKLEMEK...MAYISTAN SONRA OLAYDIM EYİYDİİ
Kızlar nasılsınızzz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?