• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

evliliğe bir türlü alışamadım veee evilikten nefret ediyorum ne rahatmışım baba evinde öle..resmen hizmetçi oldum şimdi... :47: Bunun içinmi okudumm..:43:bir daha dünyaya gelseydim asla evlenmeZDİm

Son düzenleme:
İşlerden bunalmış gibisin desert06rose... Evlilikte sorumluluk çok oluyor evet ama güzel yönleri de var bunları düşün bu kadar karamsar olma cnm :6:

kendi evimde hizmetçi olsam hiç bi sorun yok kaynanayla altlı üstlü oturuorum onun işinden kendiminkine bile bakamıyorum bıktım artık :43: kendi hayatımı yaşayamıyorum resmen eşimin ailesinin hayatını yaşıyorum biz bi aiile olamadık eşimle...sabah kahvaltıya ister işini yaptırır akşam yemeğe ister gece 11 lere kdr otururuz eşim yüzünden 11 den erken kalkmaz nefret ettim herşeyden bizim evimiz barkımız hayatımız yokmuş gibiii

Son düzenleme:
merhaba desert06rose canım özel mesaj kutun dolmuş bi boşaltıverir misin :34:

Son düzenleme:
uzun zamandır uğrayamıyordum, sizlere bir haber ile geldim!!!! :46:

bende sizler gibi korunma deneyimimi doğum kontrol hapından yana kullanmak istedim, 1. kutu yasmin kullandım 7 gün ara verdim 2. kutuda aşırı mide bulantım oldu, soğan, pırasa gibi yemek kokularından tiksindim. ataköy hastanesine gittim bulantılarımın hapın yan etkisi olduğunu söylediler. hapı bıraktım, hapı bıraktığım için doktor ara kanamam olacağını söyledi. ara kanamamı geçirdim. herşey yolunda gibi değil mi?

hamileyim :1:

kendi evimde hizmetçi olsam hiç bi sorun yok kaynanayla altlı üstlü oturuorum onun işinden kendiminkine bile bakamıyorum bıktım artık :43: kendi hayatımı yaşayamıyorum resmen eşimin ailesinin hayatını yaşıyorum biz bi aiile olamadık eşimle...sabah kahvaltıya ister işini yaptırır akşam yemeğe ister gece 11 lere kdr otururuz eşim yüzünden 11 den erken kalkmaz nefret ettim herşeyden bizim evimiz barkımız hayatımız yokmuş gibiii

canım aynı olayı yaşayan annemin arkadaşı var, bana evlenmeden önce uyarı olması amacıyla anlatmıştı. eşi sürekli annesinin evinde yemek yemek ve kahvaltı etmek istiyormuş, evleri karşılıklıymış, kendisi çalıştığı için kayınvalidesi sürekli evine girip çıkıyormuş. bir gün işten geldiğinde yatağın üzerinde eşinin yıkanmış ütülenmiş pjamalarını bulunca iş çığrından çıkmış ve gidip kayınvalidesinin kapısına dayanmış. sinirli bi şekilde değil ama sakin bi şekilde oğlunun artık evlendiğini kabullenmesi gerektiğini anlatmış. şimdi hala aynı yerde oturuyorlar ama kayınvalidesi ile arası çok iyi. yani artık tavrını belli etme vakti gelmiştir.

ay cnm kıyamam yaa altlı üstlü oturuyorsanız zordur benim kayınvalidem bizde 12 saat uzaklıkta annemlerde bir saat uzaktayız bu yıl tayin var bakalım nereye gidicez ailelerden uzak olmak ii ama kafan rahat oluyor :ssz:eşinle konuş cnm bunaldım bu gidip gelmeleri daha seyrek yapalım de belki işe yarar:26:

bende sizler gibi korunma deneyimimi doğum kontrol hapından yana kullanmak istedim, 1. kutu yasmin kullandım 7 gün ara verdim 2. kutuda aşırı mide bulantım oldu, soğan, pırasa gibi yemek kokularından tiksindim. ataköy hastanesine gittim bulantılarımın hapın yan etkisi olduğunu söylediler. hapı bıraktım, hapı bıraktığım için doktor ara kanamam olacağını söyledi. ara kanamamı geçirdim. herşey yolunda gibi değil mi?

aa hayırlı olsun cnm Allah sağlıcakla doğurmayı nasip eetsin:29:biz 2 yıl düşünmüyoruz bide tayin fln var kpss ye hazırlanıyorum baya sıkıntılıyız :31:tabi herşey nasip bakalım ben doğum kontrol hapına devam ediyorum çok sükür bir sıkıntım yok şimdilik:nazar:

çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah, biz de 2-3 sene kadar bebek planlamıyorduk ama bize sürpriz yaptı. :emir_bebek: bugün eşimle tahlilleri yaptırmak için doktora kan vermeye gittik, yarın bebeğimin ilk kalp atışlarını dinleyeceğim, dua edin miniğim sağlıklı olsun. :emir_bebek:

Topikte bir hareketlilik gördüm yaşasın :52:

Desert evlilikte kaynana ile yüz göz olmamak için biraz mesafeli olmak şart. Ama bundan önemlisi eşin tutumu. Eşin aranızdaki dengeyi sağlamak zorunda. E bu da senin elinde değil malesef :26: Yİne de evlendiğin için pişman olma. Henüz yeniyiz evlilikte. Zamanla düzelecektir. Eksilerine, sorumluluklarına, tüm o ev işlerine rağmen evlilik güzel bir şey bence. Bugün hastayım ve eşime yapmadığım naz kalmadı. Annem bile ancak çeker. Şimdilik sesi çıkmıyo zavallımın.

İnan evlilik aslında güzel şey. Hem eşimizi hem ailesini tanıma aşamasındayız hala. Her şeyin daha güzel olacağını düşün. İnsanı çok zorluyor biliyorum ama geçmiştekileri geçmişte bırak. Herkes derdi evlenince yarısını duymuycan yarısını görmüycen diye, öyleymiş gerçekten.

tavrımı koydum kaynanama bugün içimdekileri döktüm acayip sinirlendi...ben sana napıomda vs vs kendini savundu bisürü bişi söledi şimdi konuşmuyo benle inşallah eşime söylemez olay büyür..evlilik işi çok büyük sabır işiymiş

tavrımı koydum kaynanama bugün içimdekileri döktüm acayip sinirlendi...ben sana napıomda vs vs kendini savundu bisürü bişi söledi şimdi konuşmuyo benle inşallah eşime söylemez olay büyür..evlilik işi çok büyük sabır işiymiş

Bende kayınvalideyle altlı üstlü oturuyorum canım. Tam olarak kendi halinde olamıyor gibi insan, ama bu onların karakteriyle de alakalı.

İçindekileri dökerken nasıl bir üslup kullandın ki canım? Birden değil de yavaş yavaş azaltsan yoğun birlikteliğinizi belki farketmezdi. Birde herkes şunu diyor, şimdi yenisiniz zaman geçtikçe seninde kendine ait işlerin olacak hatta çoluk çocuk filan derken baya bi koparsınız.

7 gün ara verilmiyordu canım o arada sanırım hamile kaldın :) Bende şaşırdım nasıl oldu hap kullanırken diye... Yazz24 kullanıyordum bende 4 gün beyaz hap arası vardı sadece. Hayırlı olsun ama bebek de güzelllllll :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Topiciğin ilk bebeği mi oluyor şimdii :49: Hamilelik tecrübelerini senden alırız artık :1:

Bu arada geçmiş olsun acemiperi :10:

Teşekkürler Balhuzur. Evlenince geçer bu ağrılar demişlerdi ama yalannn. Şimdi de doğum yapınca geçer diyorlar. Bakalım nasipse göreceğiz.

Benimde geçmedi :1: Eğer üşümüşsem birkaç gün öncesinde bir soğuk almışsam, ağrılar "bu şimdi evlendi buna uğramayalım" demiyorlar hiç valla, bence doğumdan sonra da aynı devam eder :27:

Ağrılar bir yandan, afedersiniz iki aydır da regl olunca kusma başladı. Midemde bir lokma durmuyor. O halde eşimin beni görmesi garibime gidiyor. Kıvrım kıvrım kıvranırken de görmesini istemiyorum zaten. Zavallı kocacım beni teselli etmeye çalışıyor elinden geldiğince. Neyse ağrısa sızlasa da regl olmak olmamaktan daha iyi yine de. En azından sağlıklı olduğumu biliyorum :12:

Ycam bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. Bebekli bir ekim gelini :nazar:

teşekkür ederim amin tek dileğim sağlıkla kucağıma almak :40:

zor bi kayınvalide tipiyle karşı karşıyasın, bende evlenirken kayınvalidemden çok korkmuştum çünkü evlenmeden önce herşeyimize karışmıştı, evlendikten sonra hiç tahmin ettiğim gibi olmadı şükürler olsun..

7 gün ara verilmiyordu canım o arada sanırım hamile kaldın :) Bende şaşırdım nasıl oldu hap kullanırken diye... Yazz24 kullanıyordum bende 4 gün beyaz hap arası vardı sadece. Hayırlı olsun ama bebek de güzelllllll :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Topiciğin ilk bebeği mi oluyor şimdii :49: Hamilelik tecrübelerini senden alırız artık :1:

doktora ve eczaneye sordum yasmin kullananlar 7 gün ara veriyorlar, yalnız o arada korunmak lazımmış sanırım :43: seve seve hamilelik tecrübelerimi paylaşırım, çok zormuş bulantılar falan beni öldürürüyor :43:

Yine sessizliğe büründü topic... :31:

ycam nasıl gidiyor hamilelik canım?
:emir_bebek:

okyonus sınavlara çalışıyor sanırım...

desert06rose umarım kayınvalidenle olan sıkıntın bitmiştir...

merhaba cnm ben yoğun bir şekilde kpss çalışıyorum bu yıl belki eşimin güneydoğu tayini tayin belli olana kadar konuları halletmeye çalışıyorum soru çözmü kalsın birtek taşınma aşamasında baya bir vakit kaybım olucak:31:sen nasılsın evlilik nasıl gidiyor bursadaydın dimi sen nasıl alıştınmı şehire:29:

çok şükür canım onla konuştuktan sonra daha iiz içimi döktüm rahatladım..baya bunalmıştım o zmnlar..şimdi dahaa iyiyimm herşey yolunda kızlar :27: sizler nasılsınızzz nası gidiyo??

Back