• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

Canım bu dünya imtihan dünyası. Acılar da sevinçler de bizim için. İnşallah sorunların çözülür.

Benim de 7 ay olacak yarın. İnan yıllardır evli gibiyim. Alıştık iyice evliliğe. Artık tam bir aile olma zamanı sanırım. Evin içinde minik bir sese ihtiyaç var. Şu sağlık sorunlarım bir çözülsün inşalllah sonra :emir_bebek: :emir_bebek:

ben bebeğimi kaybettim eşimde hastalığa yakalandı geçermi bu acı bilmiyorum..daYnmaya çalışıyorum bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum Allahım yardım et..

ben bebeğimi kaybettim eşimde hastalığa yakalandı geçermi bu acı bilmiyorum..daYnmaya çalışıyorum bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum Allahım yardım et..

Rabbim sana dayanma gücü versin. Sağlık çok önemli. Eşin iyileşir ve bir bebeğiniz daha olur inşallah. Eşinin hastalığı ciddi mi?

ciddi gruba giriyo verem teşhisi konuldu :14: perişan haldeyiz..diğer acımı unutturdu daha yeni hastaneden çıktım sayılır kendime gelemeden şimdide bu oldu kendimden geçtim artık o ii olsun

ciddi gruba giriyo verem teşhisi konuldu :14: perişan haldeyiz..diğer acımı unutturdu daha yeni hastaneden çıktım sayılır kendime gelemeden şimdide bu oldu kendimden geçtim artık o ii olsun

Allah yardımcın olsun. Hastaneler zaten daha bir hasta ediyor insanı. Sağlığının kıymetini anlıyor insan oralara gidince.

Verem uzun süren bir tedavi gerektiriyormuş. Senin dayanıklı olman lazım ki eşin de senden güç alıp yensin hastalığını. Moral her zaman olduğu gibi çok çok önemli burada da. Sen dertlerini unutup ona destek olacaksın. Bu kötü günler geçer elbet merak etme.

Allah yardımcınız olsun canım bebeğin yine olur üzülme beterin beteri var esinde ins tez zamanda saglıgına kavuşur benim dayımın kızida verem olmuştu ilaçlarını düzenli kullandı iyileşti önemli olan moral ve ilaçlara doktor takibi ins kısa zamanda güzel haberlerini alırız

Çok geçmiş olsun desert06rose...

Şimdi insanlar kansere yakalanıp iyileşiyor, inşallah eşin de iyi olur birlikte nice mutlu günler yaşarsınız, moraliniz yüksek olsun...

Kızlar nerelerdesiniz?

Çalışmalar nasıl gidiyor okyonus?

Eşin nasıl oldu desert06rose?

eşim ilaçlarını kullanıyo ilaç içerken kötü oluyo bide uyku yapıyo... diğer zamanlar ii çok şükür..1 ay sonra kontrol yapılıp hapı azaltılacak şimdi bi seferde 10 tane hap içiyo hergün çok zorlanıyo..Rabbim yardımcımız olsun hastalık zor herkese acil şifalar versin..

Son düzenleme:
Kızlar ilk sayfaları okudum biraz duygulandım nereden nereye gelmişiz...

Gelinlik provaları mobilya seçimi derken artık 8 aylık evliler olduk. Ama topic çok sessiz yaa... okyonus şu sınav geçse sanırım burada aktif olursun yine :1: desert06rose son mesajından sonra neredeyse 1 ay geçmiş eşin nasıl oldu?

Kızlar ben çok şükür nisanda evlendim. Allah yardımcınız olsun. Çeyizinizi düzerken bana her türlü danışabilirsiniz. Çevrem biraz geniş olduğu için bazı ürünleri çok ucuza kapattım :D Size her konuda yardımcı olabilirim.

Gelinlik provaları mobilya seçimi derken artık 8 aylık evliler olduk. Ama topic çok sessiz yaa... okyonus şu sınav geçse sanırım burada aktif olursun yine :1: desert06rose son mesajından sonra neredeyse 1 ay geçmiş eşin nasıl oldu?

Nasılsın balhuzur? Neler yapıyorsun?
KPSS bitene kadar topik çok hareketli olmayacak sanırım. Ben de tekrar gireceğim sınava. Çalışamıyorum zaten bir an önce olsun bitsin de stresi bari gitsin.

Ben bebek düşünmeye başladım kızlar. Topiğimizin hamişi var mı?

Kızlar ben çok şükür nisanda evlendim. Allah yardımcınız olsun. Çeyizinizi düzerken bana her türlü danışabilirsiniz. Çevrem biraz geniş olduğu için bazı ürünleri çok ucuza kapattım :D Size her konuda yardımcı olabilirim.

Hangi nisanda evlendin hemera? bizde şuanda 8 aylık evlileriz zaten, çeyizlerle uğraşırken görmeliydik seni :1:

Nasılsın balhuzur? Neler yapıyorsun?
KPSS bitene kadar topik çok hareketli olmayacak sanırım. Ben de tekrar gireceğim sınava. Çalışamıyorum zaten bir an önce olsun bitsin de stresi bari gitsin.

Ben bebek düşünmeye başladım kızlar. Topiğimizin hamişi var mı?

İyiyim canım şükür, 1 hafta tatil yaptım annemlerde 2 gün önce döndüm evime.

K.vdem her sene yazın uludağda kamp yapıyor çadır kuruluyor, önceki gün k.vdem,eşim,ben,kaynım uludağa çıkıp çadır kurduk :) bugünlerde de eşya filan taşınacak ama ben gidemeyeceğim sanırım, kiraz detoksu halsizlik yapıyor :31:

aöf sınavlarım geçti çok şükür sonuçları bekliyorum şimdi, bir yandan iğne oyası öğrenmeye çalışıyorum, annem kursuna gitmişti bana öğretmeye çalışıyor öyle eciş bücüş birşeyler yapıyorum bakalım :27:

bebek fikri arada benimde aklıma geliyor ama eşime göre daha zaman var :1:

sen nasılsın neler yapıyorsun canım?

Hangi nisanda evlendin hemera? bizde şuanda 8 aylık evlileriz zaten, çeyizlerle uğraşırken görmeliydik seni :1:

İyiyim canım şükür, 1 hafta tatil yaptım annemlerde 2 gün önce döndüm evime.

K.vdem her sene yazın uludağda kamp yapıyor çadır kuruluyor, önceki gün k.vdem,eşim,ben,kaynım uludağa çıkıp çadır kurduk :) bugünlerde de eşya filan taşınacak ama ben gidemeyeceğim sanırım, kiraz detoksu halsizlik yapıyor :31:

aöf sınavlarım geçti çok şükür sonuçları bekliyorum şimdi, bir yandan iğne oyası öğrenmeye çalışıyorum, annem kursuna gitmişti bana öğretmeye çalışıyor öyle eciş bücüş birşeyler yapıyorum bakalım :27:

bebek fikri arada benimde aklıma geliyor ama eşime göre daha zaman var :1:

sen nasılsın neler yapıyorsun canım?

Ben bu aralar KPSS çalışmaya çalışıyorum. Altından zarar etmiştim onu kurtarmaya çalışıyorum bir yandan da. Havalar iyice ısındı. Evi yaz moduna geçirdim. Kışlıklar kalktı, bahar temizliği yapıldı, pikeler gün yüzüne çıktı. Ufak bir tatil hayal ediyorum.3-5 gün yeter bana.

Bir de bebek istiyorum artık. Hayırlı zamnda hayırlı bir evlat :49:

Ben bu aralar KPSS çalışmaya çalışıyorum. Altından zarar etmiştim onu kurtarmaya çalışıyorum bir yandan da. Havalar iyice ısındı. Evi yaz moduna geçirdim. Kışlıklar kalktı, bahar temizliği yapıldı, pikeler gün yüzüne çıktı. Ufak bir tatil hayal ediyorum.3-5 gün yeter bana.

Bir de bebek istiyorum artık. Hayırlı zamnda hayırlı bir evlat :49:

Allah zihin açıklığı versin cnm. Hayırlısıyla gönlünüze göre bebeğiniz de olur inşallah :16: çalışıyor musun cnm sen?

Hangi alanda peki?

Seni nedense kendime yakın buluyorum acemiperi :) tanımıyorum ama içimden öyle geliyor...

Kızlar nerelerdesiniz?

Çalışmalar nasıl gidiyor okyonus?

Eşin nasıl oldu desert06rose?

Çalısmalar çok şükür iyi canım bir anayasa kaldı esim izne ayrıldı 20 günlük izni var annemlere geldik bir hafta kalicaz dayımın kızının dugunu var düğünden sonra Burdur'a kayınvalideme gidicez birazda orada kalicaz sonra evimize donucez KPSS konularımdan anayasada bitse bol bol soru çözüp tekrar deneme yapicam öyle vakit geçiyor 8 aylık evliyiz gecen yıl bu zamanlar şafak sayıyorduk hey gidi gunler:1:

İlk sayfaları gecen gun bende okudum bir garip oldum ya ne tatlı telaşlarımız çok şükür evlendik şimdi başka derde düştük bizde daha bebek düşünmüyoruz tabi herseyin hayirlisi olsun hakkımızda 3 yıl sonra olur diyoruz ama zaman ne gösterir bilemem Allah isteyen herkese versin aratmasın ins.

Back