• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

Meraba kızlar ne zamandır yoktum çook özlemişim ama artık bende burdayım.Allaha şükür benimde evlilğim ii gidiyor sadece ev işleri yemek beni düşündürüyor. rose canım inş sorununu halledebilirsin. okyanus bende kpss hazırlanıyorum nasıl gidyor senin ben ara ara çalışmayı bırakıyorum maleseff

Meraba kızlar ne zamandır yoktum çook özlemişim ama artık bende burdayım.Allaha şükür benimde evlilğim ii gidiyor sadece ev işleri yemek beni düşündürüyor. rose canım inş sorununu halledebilirsin. okyanus bende kpss hazırlanıyorum nasıl gidyor senin ben ara ara çalışmayı bırakıyorum maleseff

Çok şükür şimdilik calışmalarım iyi gidiyor 300 sorunun altına düşmemeye çalışıyorum :nazar:İns. Sınav gunüne kadar böyle devam ederim türkce mat bitti benim tarih çalışıyorum tam bir kabus hiç birşeyi kalmıyor aklımda :ssz:Tarihten sonra coğrafyaya geçici sonra anayasa Cook konu var daha :31:Senin konular nasıl benim mat iyi ama tarihim. 0 temelden başladım birsurude tanım var Allah yardımcımız olsun ins. Yerleşiriz hayirlisiyla.

ya ben bazen iyi çalışıyorum bazen de içimden gelmiyor. benim tarih türkçe bitti çoğrafya son konudayım mat. eşimle çalışıyorum mat mezunu. ben her konuda ortayım en kötü mat denemelerde 15 yapıyorum artırmam gerekiyor ya bide bende senin gibi ders ders bitiriyorum sırayla inş unutmam geri dönecem ama . denemeye hiç girmedim(evde kendim deneme çözdüm) ama deneme sart sen giriyor musun ?

merhaba cnm ben yoğun bir şekilde kpss çalışıyorum bu yıl belki eşimin güneydoğu tayini tayin belli olana kadar konuları halletmeye çalışıyorum soru çözmü kalsın birtek taşınma aşamasında baya bir vakit kaybım olucak:31:sen nasılsın evlilik nasıl gidiyor bursadaydın dimi sen nasıl alıştınmı şehire:29:

Kolay gelsin canım zihin açıklığı dilerim...
Evet Bursaya evlendim alıştım gibi baya, insan herşeye alışıyor... :)

çok şükür canım onla konuştuktan sonra daha iiz içimi döktüm rahatladım..baya bunalmıştım o zmnlar..şimdi dahaa iyiyimm herşey yolunda kızlar :27: sizler nasılsınızzz nası gidiyo??

Sevindim canım senin adına, hep iyi olur inşallah :34:

ya ben bazen iyi çalışıyorum bazen de içimden gelmiyor. benim tarih türkçe bitti çoğrafya son konudayım mat. eşimle çalışıyorum mat mezunu. ben her konuda ortayım en kötü mat denemelerde 15 yapıyorum artırmam gerekiyor ya bide bende senin gibi ders ders bitiriyorum sırayla inş unutmam geri dönecem ama . denemeye hiç girmedim(evde kendim deneme çözdüm) ama deneme sart sen giriyor musun ?

Bende denemelere girmedim daha hiç evde saattutup bol bol çözücüm su konular bitsin ozaman ağırlık vericim bakalım soru çözerim bol bol deneme çözerim daha çok konum var bir yetiştirsen bende ders ders gidiyorum yoksa çok karışıyor

Bir hareketlilik gördüm galiba :1:

Evliliğe iyice alıştım ben. Hayat rutine bindi bile. Ev-iş koşturmasında geçiyor günler. Bu sene ben de KPSS çalışacağım. İşimde sıkıntılar var tekrar girip başka bir kurum için şansımı denemek istiyorum.Çalışmak çok zor geliyor ama...

Slm kızlar nasılsınız???
Bu sabah umreden döndük biz, mart ayı boyunca umredeydik :)
Artık 5 aylık olduk büyüyor evliliklerimiz :8:

selam kızzzlaaarr bilmem hatırlar mısınız ama bende 9 ekim geliniyim

uzun süredir girmedim bilgisayarımız olmadığı için ama dün kocacım aldı bilgisayarımızı artık buralardayım.

Slm kızlar nasılsınız???
Bu sabah umreden döndük biz, mart ayı boyunca umredeydik :)
Artık 5 aylık olduk büyüyor evliliklerimiz :8:

rabbim kabul etsin her isteyene o mübarek toprakları görmeyi nasip etsin

evet baya baya evli barklı hanımlar olduk :1:

rabbim kabul etsin her isteyene o mübarek toprakları görmeyi nasip etsin

evet baya baya evli barklı hanımlar olduk :1:

Sağol canım :16:

Allah kabul etsin. eşimle ben de çok istiyoruz umreye gitmeyi. Mevlam nasip eder inşallah

İnşallah canım çok güzel bir duygu, teşekkürler bu arada :54:

Selamlarr topiğin ilk bebeği bende olsa gerek 4. ayı bitirdik kızımla :) :nazar::emir_bebek:

Maşallah :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah :emir_bebek:

iyiyiz canım evlilik hali uğraşıp gidiyoruz.. :6: sizler napıosunuz??? varmı ekim gelinlerinden bebek bekleyen yada düşüneler??

Bende iyiyim şükür... Bugün aöf sınavım vardı bir alt caddedeki lise çıkmıştı 5 dkda gittim ve çıkınca da 5 dkda evde oldum çok şükür :) Yarın başka bir semtte sınava gireceğim. Balkonda da işçiler çalışıyor şuan tadilat var, matkap sesleri eşliğinde yazıyorum bunları :27:
Bebek için biraz daha zaman var diye düşünüyoruz biz. Benden 1 ay sonra evlenen bir arkadaşım hamile hatta cinsiyeti bile belli olmuş, oğlu olacak inşallah ve adını da belirlemişler. Geçen akşam uzun uzun konuştuk tel.de neredeyse niyeti bozacaktım bende çok güzel anlatıyor çünkü hamileliği bebekleri filan :1::1::1: Ekim gelinlerinde 1 arkadaşımız hamile sanırım başka var mı bilmiyorum :emir_bebek:

BU GİDİŞLE BEN OLUCAM HAMİLE HERALDE... :26: ADETİM 3 GÜN GECİKTİ...ADETİM OLACAKMIŞ GİBİ AĞRILARIM OLUYO...DÜNDE HAFİF Bİ BULANTIM VARDI..HALSİZLİK..TANSİYONUM DÜŞMÜŞ GİBİ Bİ HALİM VAR...HAMİLEMİYİMKİ YAAA ÖFF NE STRESLİ BİŞİ BEKLEMEK... :27: MAYISTAN SONRA OLAYDIM EYİYDİİ :ssz:

BU GİDİŞLE BEN OLUCAM HAMİLE HERALDE... :26: ADETİM 3 GÜN GECİKTİ...ADETİM OLACAKMIŞ GİBİ AĞRILARIM OLUYO...DÜNDE HAFİF Bİ BULANTIM VARDI..HALSİZLİK..TANSİYONUM DÜŞMÜŞ GİBİ Bİ HALİM VAR...HAMİLEMİYİMKİ YAAA ÖFF NE STRESLİ BİŞİ BEKLEMEK... :27: MAYISTAN SONRA OLAYDIM EYİYDİİ :ssz:

hayırlısı olsun canım korunmuyormusunuz dusunuyormuydunuz bebek?

Back