• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

Ben burdayım :3:

Dün nüfus kağıtlarımızı yeniledik biz, yirmiiki yıldır kullandığım soyismim gitti bi tuhaf oldum :5:

Kültürpark diye biryer var burada koskocaman bir park, orada göl kenarında oturduk biraz güneş görünüyordu ama çok rüzgar esiyordu hava serindi baya soğuk aldım galiba orada, birde eve gelince milk shake yaptık eşimle birlikte buzlu buzlu onu da içincee sabah başımı zor kaldırdım bugün rahatsızım sinüzüt gibi başım ağrıyor aslında çok güzel geçmişti dün :50:

Eşimin amcaoğlunun Ali Erdem adında 4 yaşında bir oğlu var, o benimle şuan çizgifilm izliyoruzzz babası işte annesinin de çarşıda işi vardı çocuğu bırakıcak yer aramışlar bana gelsin dedim yan binada oturuyorlar zaten, arkadaş oldu bana evde bi ses oldu tatlı bir çocuk :1:

Benden şimdilik bu kadar topice uğradıkça yazalım sessiz kalmasın burası :6:

kızlar ya benim adet dönemlerim sapıttı 6 gün süren adet 10 güne sarktı hep gecikirdi artık erken oluyo 1 aydır hep kanama var cuma günü doktora gittim bi hap verdi ona başlıcam 6gün sonra regl olmam gerekirken bugün bi baktım çok leke var...yazz ı değiştirdim yasmin kullanıyodum 1 aydır bu da olmadı başka şeyler denicez galiba.doktor verdiği hapla birlikte d.k. hapı kullanma dedi ara vercem bakalım inş. hamile kalmam:18:

Uzun bir aradan sonra ses vermek guzell evimdeki internet ve pc sorunsuz hale gelsin tekrar aranizda olacagim....

kızlar ya benim adet dönemlerim sapıttı 6 gün süren adet 10 güne sarktı hep gecikirdi artık erken oluyo 1 aydır hep kanama var cuma günü doktora gittim bi hap verdi ona başlıcam 6gün sonra regl olmam gerekirken bugün bi baktım çok leke var...yazz ı değiştirdim yasmin kullanıyodum 1 aydır bu da olmadı başka şeyler denicez galiba.doktor verdiği hapla birlikte d.k. hapı kullanma dedi ara vercem bakalım inş. hamile kalmam:18:

aa geçmiş olsun canım. Neden öyle oldu ki acaba. Ben Yasmin kullanıyordum hiçbir sorun yaşamadım. Hatta az biraz adet ağrım vardı o da olmuyor üç aydır. Ama artık bıraktım kullanmayı.

Evleneli iki ay olacak yakında :52:

Merhaba kızlar

Evlenince kimse uğramaz oldu buralara. Evliliğe alıştı sanırım herkes.

Hayat devam ediyor hala. Evlenince zaten süper bir değişim bir peri masalı beklemiyordum. Ama gayet güzel, eğlenceli ve en önemlisi huzurlu bir hayatım var çok şükür :nazar:. Dün farkettim ki hala eşimle birbirimizi tanıma sürecindeyiz. Sorunlar karşısında birbirimizin tepkisini bilemiyoruz bazen. Öğreniyoruz bakalım. Analdım ki maddi konular eşlerin arasını çok kötü bozabilir, o yüzden dikkatli olmak lazım.

Dün doğumgünümdü. Eşimin hiç süpriz yapmamasından çok şikayetçiydim ama dün bana çook büyük bir süpriz yaptı, çok da güzel organizasyon yapmış :69:

SIkıntılı zamanlarımız da olsa, bazen kendimi çok kötü hissettiğim anlar da olsa, evlilik güzel bir şey. Biz de eşimle evliliğin keyfini çıkarmaya çalışıyoruz.Sizler neler yapıyorsunuz?Bebek düşünen var mı?

Eşimi bende tam olarak tanıyabilmiş değilim acemiperi :) yani ne zaman neye ne diyecek bilemiyorum. O da benim bilemez. Bunları tam olarak öğrenebilmek için henüz erken sanırım :6:

Yeni yaşın kutlu olsun, benimde önümüzdeki hafta doğum günüm :)

Benim iyi gidiyor şükür, bazen mutluluktan uçuyorum bazen biraz canım sıkılıyor ama öyle büyük bi dert sıkıntı yok çok şükür, inşallah da olmaz hiçbirimiz içinnn :16:

Bebek soranlara "şimdi düşünmüyoruz" derdim ama bu forumda bi yerde "bebek olması için çok sıkıntı çekenler var o yüzden istemiyoruz düşünmüyoruz demeyin hayırlısı olsun diyin" yazıyordu, bende artık öyle diyeceğim, hayırlısıyla olur zamanı gelince inşallah :emir_bebek: Sen düşünüyor musun acemiperi?

merhaba kızlarrrrrrrr:32:bizimde evlilik maşallah çok güzel gidiyor:nazar:bebek bizde daha düşünmüyoruz tabi herşeyin hayırlısı hakkımızda bakalım :31:bizim tayin durumu eşim güneydoğuya gidicek karakollara varmış listeden ben gidemiycm sanırım bize 2 yıl ayrılık görünüyor 5 ayda bir 20 gün gelicekmiş hayrlısı olsun bakalım inş. güzel bir şekilde atlatırız bunuda bende kpss çalışıyorum zamanım öyle geçiyor yemekti temizlikti pek sıkıntım olmuyor :6:hergün ugrayın topiğe hbrdar edelim biribirimizi :54:

Eşimi bende tam olarak tanıyabilmiş değilim acemiperi :) yani ne zaman neye ne diyecek bilemiyorum. O da benim bilemez. Bunları tam olarak öğrenebilmek için henüz erken sanırım :6:

Yeni yaşın kutlu olsun, benimde önümüzdeki hafta doğum günüm :)

Benim iyi gidiyor şükür, bazen mutluluktan uçuyorum bazen biraz canım sıkılıyor ama öyle büyük bi dert sıkıntı yok çok şükür, inşallah da olmaz hiçbirimiz içinnn :16:

Bebek soranlara "şimdi düşünmüyoruz" derdim ama bu forumda bi yerde "bebek olması için çok sıkıntı çekenler var o yüzden istemiyoruz düşünmüyoruz demeyin hayırlısı olsun diyin" yazıyordu, bende artık öyle diyeceğim, hayırlısıyla olur zamanı gelince inşallah :emir_bebek: Sen düşünüyor musun acemiperi?

Teşekkür ederim balhuzur. Bir yıl daha yaşlandım.

Ben de bebek düşünmüyorum. Bazen çok cazip geliyor bebek fikri ama erken bence. Bir de çok borcumuz var bebek bizi sıkıntıya sokar fazlasıyla. Bana da herkes borç yüzünden istemiyoruz deme diyor. Hoş olmaz diyorlar. Ben de düşünmüyoruz şimdilik diyorum. Hayırlısı bakalım.

Günaydın hanımlar

Artık topic bomboş. Kimsecikler gelmez oldu. Ben size kötü tecrübemden bahsedeyim de sizin de başınız yanmasın. Malum yeni evliyiz diye korunuyorduk. Ama ilk kondom tecrübemiz biraz gümbürtüye gitti :37: Ben de kulaktan dolma bildiğim ertesi gün hapını alıp kullandım. Şu an adetim 13 gün gecikti. Gecen hafta doktora gittim ve hormon dengemin bozulduğunu, yumurtalığımda da kist oluştuğunu öğrendim. Şu an ilaçla adet olmaya çalışlıyorum. Adet olunca da kistin kaybolup kaybolmayacağına bakılacak. SOnra da gerekirse ilaçla tedavi olacak.

Bu hap hiiiiç masum değilmiş. Aman ha sakın kullanmayın ya da mutlaka doktora danışın.:43:

kızlar ya daha önce sorunumdan bahsetmiştim d.k. hapları hep ara kanama yaptı bende 3 ay kullandıktan sonra bıraktım farklı şekilde korunuyoruz ama benim adetim 6 gün gecikti:( bu ay antibiyotik kullandım ondandır diye kendimi avutuyorum ama içimde bi korku var hemen bebek istemiyoruz biz. test almaya bile korkuyorum ya hamileysem diye..off offf....

Ekim gelinleri d.k hapından muzdarip galiba :50:
Bende geçen ay bıraktım d.k hapını ve 15 gün kadar gecikti baya stres yaptım bende niye gecikti diye, baya kötü bi duygu sonra olunca çok rahatladım... 2011 gelinlerinde filan konuşmuştuk bu konuyu 50 gün geciken arkadaş bile olmuş, yani hapı bırakınca oluyor böyle şeyler kızlar inşallah önemli bi sorun yoktur kimsede...

Hap kullanırken korumasından daha emindim sanki. Aam bünyeme zarar veriyor diye tedirgindim. Bu ay hamilelik ihtimali telaşı, adet olamama stresi falan mahvetti beni. Bir kere o idrardan gebelik testi yapan hazır kitler 10 gün gecikmedikçe çok doğru sonuç vermiyormuş. O yüzden sabırla beklemek ya da testi tekrarlamak lazım. Kan testi en kesin sonuç vereni.İkisini de yaptırdım ben.

İlacımı kullanıyorum ve hala adet olamadım. 15 gün geciktim :37: Hapa başladığımdan beri ağrı, sızı yada ödem olmuyor Allahtan.

Kadın olmak ne zormuş ya

ben hapa devam ediyorum bende çok şükür bir terslik yapmadı bizde daha bbek düşünmüyoruz baklım nasip yine herşey inş. en kısa zamanda regli olur rahatlarsınız

Nasıl gidiyor hayat kızlar? EVli olduğunuza artık baya alışabildiniz mii? :34:

Bende alıştım sayılır :) ama dün 7 aylık evli bir arkadaşım evliliğin oturması için 5 sene gerektiğini söyledi:)
Nereye kayboldu bu Ekim gelinleri yaa kızlar bi ses verin toparlanalım
:10:

Son düzenleme:
Back