• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

Hepimiz şişmanlıyoruz sanırım :56:. Ben porsiyonları iyice küçülttüm. Ekmeği de azalttım. Bakalım sonuç verecek mi

Bende ekmeği azalttım. Düzenli olmasa da egzersiz yapmaya çalışıyorum. Bi de ne yesem koşup tartıya çıkıyorum :27:

bende bu konudan bahsetcektim ya demekki benim gibiler varmış 26 günde 3 kilo almışım:( eşim 5kilo aldı nası olduğunu aklım almıyo çokta hareket ediyoruz ama:1: napcaz ya dün forumlardan karatay diyetiyle dukan diyetini inceledim akşam anlatıyorum ben anlatırken eşimde kızarmış sosisi ketçapla mayoneze bulamış ağzıma tıkıyo boşver ye şunu diyo:9: acil bi çözüm bulalım kızlar düğün öncesi verdiğim 8kilo geri gelmeye başladı

bende bu konudan bahsetcektim ya demekki benim gibiler varmış 26 günde 3 kilo almışım:( eşim 5kilo aldı nası olduğunu aklım almıyo çokta hareket ediyoruz ama:1: napcaz ya dün forumlardan karatay diyetiyle dukan diyetini inceledim akşam anlatıyorum ben anlatırken eşimde kızarmış sosisi ketçapla mayoneze bulamış ağzıma tıkıyo boşver ye şunu diyo:9: acil bi çözüm bulalım kızlar düğün öncesi verdiğim 8kilo geri gelmeye başladı

ben 26 günde 3,5 kilo aldım; eşim 3 ... bende diyete başlıyıcam tombul oldum ya

ben 26 günde 3,5 kilo aldım; eşim 3 ... bende diyete başlıyıcam tombul oldum ya

napcaksın canım nası diyet düşünüyosun? ya ekmeği kessem hemen acıkıyorum yediğimiz şeyler normal yemekler arada bir kızartma yiyoruz 26 günde 2 kere oldu yani. film fln izlerken çekirdek cips yiyoruz onu keselim bari tatlı zaten sevmem yemiyorum bide evdeki çikolataları yok ediyim:30:

maşalalh bende eşimde kilo almadık :nazar:acaba benmi güzel yemek yapamıyorum ikimizde aynı kilodayız formumuzu koruyoruz:12:gerçi ben hiç dikkat etmiyorumçok tatlı yiyorum cips çekirdek her akşam yiyoruz platese başlıycm bakalım ben sıkılaştırıyormuş vücüdu

napcaksın canım nası diyet düşünüyosun? ya ekmeği kessem hemen acıkıyorum yediğimiz şeyler normal yemekler arada bir kızartma yiyoruz 26 günde 2 kere oldu yani. film fln izlerken çekirdek cips yiyoruz onu keselim bari tatlı zaten sevmem yemiyorum bide evdeki çikolataları yok ediyim:30:

Önce işyerinde pilav ve etten vazgeçicem, kahvaltıda baldan vazgeçicem, tatlı krizlerim oluyo ; krizleride süt pudra şekeri ile idare edicem.
eşimin 30 günlük izni bitiyo. tatlı kek börek et yumurta yapıorum devamlı bu yemeklere ben katılmıyıcam artık. dün gece ona çikolatalı süt bana sade soğuk süt yaptım. :) çayla birlikte mutlaka bişiyler yiyoruz. onlarıda kesicem tutucam kendimi artık.

sanırım bu kilonun sebebi biraz eşimden kaynaklı . her akşam çay içmezdim ben yanında da boş geçirmiyorum. evde bişiyler varken eşimde yerken kendimi tutmam zor olacak.

neyse pazartesi eşim işbaşı yapıyo bakalım yeni duruma nasıl alışıcaz.

bu arada kızartmaları fırında yap , malzemelerini az yağda baharatla harmanla diz tepsiye, biraz geç pişiyo ama daha sağlıklı az yağlı oluyo.

bu arada kızartmaları fırında yap , malzemelerini az yağda baharatla harmanla diz tepsiye, biraz geç pişiyo ama daha sağlıklı az yağlı oluyo.

ben tefal actifryda yapıyorum kızartmalarımı bir kaşık yağ ilepişiyor kendi tadıyla pişiyor çok begeniyorum iyiki almışısz kurtarıcım oldu benim

evim mutfağım minicik koyacak yerim olsa hemen alırdım :50:

benim şimdiki mutfagım geniş canım ama tayin olup gidince lojmanlarda mutfak nasıl olck bilmiyorum belki bende kullanamam mutfagım minik olursa şimdilik iyi rahat rahat kullanıyorum

bu şekilde aklıma gelmemişti yapıyım ama ancak haftasonu olur oda.

actifryda yapılan kızartmalar çok lezzetli oluyomuş diye duydum bende almak istiyorum ilk fırsatta.mutfağım benimde küçük ama ortadan kaldırıyorum herşeyi kullancağım zaman çıkarıyorum iyioluyo.mini fırınım, tost makinem, ekmek kızartma mak,mikser...herşey bi dolabın içinde işi olan tezgahın üzerinde sadece rahat oluyo inş. günün birinde actifryada o dolapta yer olur:)

slm kızlar bayadır yokum baya özlemişim ya .şimdilik kilo farkı yok bizde ama eşimin alması şart .ya ben çook yoruluyorum temizlik bulaşık çamaşır ütü ayy vallaha daraldım .yarın 1 ay olacak kınama ben hala evle uğraşıyorum halım eksik bugün çıkıp bi bakacam ne kadar eksiksiz ev dizdiğimi düşünsemde çıkıyo ya eksik yaaaaaa

slm kızlar bayadır yokum baya özlemişim ya .şimdilik kilo farkı yok bizde ama eşimin alması şart .ya ben çook yoruluyorum temizlik bulaşık çamaşır ütü ayy vallaha daraldım .yarın 1 ay olacak kınama ben hala evle uğraşıyorum halım eksik bugün çıkıp bi bakacam ne kadar eksiksiz ev dizdiğimi düşünsemde çıkıyo ya eksik yaaaaaa

hoşgeldin kuzum:54:hadi bakalım cnm tamamla eksiklerini benimde sürekli eksiklerim çıkyor:26:şimdi temizlik yapıcam makinaya çamaşır atıcmçamaşır hiç bitmiyor benim yaa iki kişiyiz ama okadar çok çıkıyor ki:37:

Kızlar dün bu şehirde ilk arkadaşımı edindim çok şükürrr :1: Eşimin yengesi tanıştırmak için getirdi dün oturduk çay çerez filan yedik, benden sadece ay olarak büyük 5 aylık bir gelin, ailesi Karabükteymiş, 5 aydır Bursada olduğu halde hala alışamadığını söyledi. Eşlerimizi de tanıştırmayı düşünüyoruz. Yaşasın artık bir arkadaşım var :52: Bir ayda bir arkadaşşş :1:

Kızlar dün bu şehirde ilk arkadaşımı edindim çok şükürrr :1: Eşimin yengesi tanıştırmak için getirdi dün oturduk çay çerez filan yedik, benden sadece ay olarak büyük 5 aylık bir gelin, ailesi Karabükteymiş, 5 aydır Bursada olduğu halde hala alışamadığını söyledi. Eşlerimizi de tanıştırmayı düşünüyoruz. Yaşasın artık bir arkadaşım var :52: Bir ayda bir arkadaşşş :1:

çok sevindim tatlım benim annem kayınvalidem hep yakın olduğumuzdan öyle bir sıkıntım yok ya zaten doğduğum büyüdüğüm mahallede evimde. dün akşam bana komşum geldi çok iyi biri yardımcıda olacağa benziyo ama biraz fazla oturmayı seviyo galiba:)sabah 6 da kalkıyorum diyip durdum ama saat 12oldu hala oturuyodu oğlu aramasa daha oturcaktı galiba:9:

meraba kızlar ben geldimm...görüşmeyeli baya uzun bi zmn oldu..evlilik ne zormuş bea...ben hala alışamadım bu hafta 1 aya gircek :36: hele ilk bi hafta ben bende değildimm nerden evlendimm ne biçim bişimiş diodumm.hala biraz diorum biraz daha geç evlenseydim diede neyse :26: evlilik bana göre değilmiş :1: ben alışmışım rahatlığa zor geldi valla.. :50: biz akrabalarımızla birbirmize tutkun bi aile değildik herkes kendi kafasına göreydii ama hgelin geldiğim aile hep içiçeler sürekli birbirlerinden izin alıolar..büyüklerinden izin almadan bi işe kalkışmıolar o kdr zor gelioki bana :50: inşallah alışırım :26:

düğünüme gelince rüya gibiydi resmen harikaydı hala köylülerimiz ne kdr güzel düğünün oldu die bahsediolar çok şükür sornsuz bi şekilde atlattık :31:

yemek işlerine gelince kaynanamda yiyoruz akşam yemeklerini daha yapmaya başlamadım o yüzden :26:

sizler iisinizdir inşallahhh hepinizi öpüyorum ömür boyu mutluluklar eşinizleee :16:

meraba kızlar ben geldimm...görüşmeyeli baya uzun bi zmn oldu..evlilik ne zormuş bea...ben hala alışamadım bu hafta 1 aya gircek :36: hele ilk bi hafta ben bende değildimm nerden evlendimm ne biçim bişimiş diodumm.hala biraz diorum biraz daha geç evlenseydim diede neyse :26: evlilik bana göre değilmiş :1: ben alışmışım rahatlığa zor geldi valla.. :50: biz akrabalarımızla birbirmize tutkun bi aile değildik herkes kendi kafasına göreydii ama hgelin geldiğim aile hep içiçeler sürekli birbirlerinden izin alıolar..büyüklerinden izin almadan bi işe kalkışmıolar o kdr zor gelioki bana :50: inşallah alışırım :26:

düğünüme gelince rüya gibiydi resmen harikaydı hala köylülerimiz ne kdr güzel düğünün oldu die bahsediolar çok şükür sornsuz bi şekilde atlattık :31:

yemek işlerine gelince kaynanamda yiyoruz akşam yemeklerini daha yapmaya başlamadım o yüzden :26:

sizler iisinizdir inşallahhh hepinizi öpüyorum ömür boyu mutluluklar eşinizleee :16:

amin duaların için teşekkürler.

çok şanslısın yemek düşündürüyo insanı dün 1 ayı bitirdik ne cabuk geçti:52::52:

Back