aynen bende kilo almışımşimdi birşeyler yapmaya çalışıyorum egzersiz olarak.
bende bu konudan bahsetcektim ya demekki benim gibiler varmış 26 günde 3 kilo almışımeşim 5kilo aldı nası olduğunu aklım almıyo çokta hareket ediyoruz ama napcaz ya dün forumlardan karatay diyetiyle dukan diyetini inceledim akşam anlatıyorum ben anlatırken eşimde kızarmış sosisi ketçapla mayoneze bulamış ağzıma tıkıyo boşver ye şunu diyo acil bi çözüm bulalım kızlar düğün öncesi verdiğim 8kilo geri gelmeye başladı
ben 26 günde 3,5 kilo aldım; eşim 3 ... bende diyete başlıyıcam tombul oldum ya
napcaksın canım nası diyet düşünüyosun? ya ekmeği kessem hemen acıkıyorum yediğimiz şeyler normal yemekler arada bir kızartma yiyoruz 26 günde 2 kere oldu yani. film fln izlerken çekirdek cips yiyoruz onu keselim bari tatlı zaten sevmem yemiyorum bide evdeki çikolataları yok ediyim
bu arada kızartmaları fırında yap , malzemelerini az yağda baharatla harmanla diz tepsiye, biraz geç pişiyo ama daha sağlıklı az yağlı oluyo.
ben tefal actifryda yapıyorum kızartmalarımı bir kaşık yağ ilepişiyor kendi tadıyla pişiyor çok begeniyorum iyiki almışısz kurtarıcım oldu benim
evim mutfağım minicik koyacak yerim olsa hemen alırdım
bu arada kızartmaları fırında yap , malzemelerini az yağda baharatla harmanla diz tepsiye, biraz geç pişiyo ama daha sağlıklı az yağlı oluyo.
slm kızlar bayadır yokum baya özlemişim ya .şimdilik kilo farkı yok bizde ama eşimin alması şart .ya ben çook yoruluyorum temizlik bulaşık çamaşır ütü ayy vallaha daraldım .yarın 1 ay olacak kınama ben hala evle uğraşıyorum halım eksik bugün çıkıp bi bakacam ne kadar eksiksiz ev dizdiğimi düşünsemde çıkıyo ya eksik yaaaaaa
Kızlar dün bu şehirde ilk arkadaşımı edindim çok şükürrrEşimin yengesi tanıştırmak için getirdi dün oturduk çay çerez filan yedik, benden sadece ay olarak büyük 5 aylık bir gelin, ailesi Karabükteymiş, 5 aydır Bursada olduğu halde hala alışamadığını söyledi. Eşlerimizi de tanıştırmayı düşünüyoruz. Yaşasın artık bir arkadaşım var Bir ayda bir arkadaşşş
meraba kızlar ben geldimm...görüşmeyeli baya uzun bi zmn oldu..evlilik ne zormuş bea...ben hala alışamadım bu hafta 1 aya gircekhele ilk bi hafta ben bende değildimm nerden evlendimm ne biçim bişimiş diodumm.hala biraz diorum biraz daha geç evlenseydim diede neyse :26: evlilik bana göre değilmiş ben alışmışım rahatlığa zor geldi valla.. biz akrabalarımızla birbirmize tutkun bi aile değildik herkes kendi kafasına göreydii ama hgelin geldiğim aile hep içiçeler sürekli birbirlerinden izin alıolar..büyüklerinden izin almadan bi işe kalkışmıolar o kdr zor gelioki bana inşallah alışırım :26:
düğünüme gelince rüya gibiydi resmen harikaydı hala köylülerimiz ne kdr güzel düğünün oldu die bahsediolar çok şükür sornsuz bi şekilde atlattık
yemek işlerine gelince kaynanamda yiyoruz akşam yemeklerini daha yapmaya başlamadım o yüzden :26:
sizler iisinizdir inşallahhh hepinizi öpüyorum ömür boyu mutluluklar eşinizleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?