• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

Dün sabah 10.30 da resmi nikahımız akşamda dini nikahımız kıyıldı.
Evlilik cüzdanını memur bana uzatınca ben dedimki; beyefendiye verelim çünkü karşınızdakikişi bana ait olan herşey senindir diyorsa oevlilikcüzdanını hak ediyor demektir.. Ve o anda alkışlar koptu zaten:)Sonradabirtanemin ailesi müthiş bir jestti demişler :) Dini nikahımızda çok duygusal ve çok hoş geçti :) İnanılmazbir huzur kaplıyor insanın içini.. Bugün evdetemizlik var canım annem beni yormamak için kendi yapıyor yarın akşamda kına gecemiz olacak inşallah herşey güzel geçer...

hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin bende dini nikahta çok duygulandım çok güzel çok derin bir duygu:31:kolay gelsin ev temizliğiniz inş. herşey kusursuz gecer canım:12:

Teşekkür ederim okyonuscum:) az önce pati bakımımı yaptım sıcak sular köpükler içinde gece cilt bakımı ve kişisel bakım yapacağım sabah eve kuaför gelecek amamakyajımıkimselere emanet edemem sözde nişandada kendim yaptığım gibi kına ve düğündede yine kendim yapacağım ,kuaför takma kirpiğimi takıp saçlarımı yapacakumarımbeklentimin üstünde olurr.Şuanda heyecanlı değilim ama zatenbenim tarzım bu kesin son anda çok heyecanlı olacağım..:)

Bu haftasonu evlenmeyen ekim gelini kalmamış olacak:) ama önceki haftalarda evlenen arkadaşlar nerelerde hiç görünmüyorlar...

Bu haftasonu evlenmeyen ekim gelini kalmamış olacak:) ama önceki haftalarda evlenen arkadaşlar nerelerde hiç görünmüyorlar...

balayındadır cnm onlar bir haftaya gelirler :1:gelselerde kalabalıklaşsak şimdide ev ile ilgili paylaşımlar yapsak:6:

BUgün dönüyorum balayımın son günü. harika 2 düğün geçirdim çook güzel geçti tek problem mide bulantılarımdı serum falan aldıysamda çook eğlendim. yarın bu saatlerde evimde olcam inş. p.tesi kociş işe ben ev işlerine yoğunlaşırım artık.düğünü olacak arkadaşlara hayırlı olsun inş onlarda hayırlısıyla atlatırlar.

BUgün dönüyorum balayımın son günü. harika 2 düğün geçirdim çook güzel geçti tek problem mide bulantılarımdı serum falan aldıysamda çook eğlendim. yarın bu saatlerde evimde olcam inş. p.tesi kociş işe ben ev işlerine yoğunlaşırım artık.düğünü olacak arkadaşlara hayırlı olsun inş onlarda hayırlısıyla atlatırlar.[/QUOTE

çok sevindim cnm iki düüünde kusursuzgeçmesine evine dönüyorsun demek artık ev yasantısıda çok güzel ben zevkle yapıyorum işlerikociş benimde cuma başladı işe 22 gün izinliydi:6: hala çamaşıryıka çamasır katla yerleştiryazlıkları kaldırdım kışlıklarıçıkardım yıka yıka bitmedi:6: pazartesi kociş nöbetçi salı çarşamba perşembede gece eğitimi varmış bende annemlere gidicem galiba:51:bayramın 2. günü eşim nöbetçi3. günü gelicek oda 4. günü dönücez evimize

bende 16 ekimde evlendim balayımız bitti ve 1 haftadır evimizdeyiz, evinize geldiğinizde sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz desem bilmem moralinizi bozar mıyım :2: zormuş ya :43: ama herşeye rağmen akşam sarılıp uyuduğumuzda herşeyi unutuyorum :1:

bende 16 ekimde evlendim balayımız bitti ve 1 haftadır evimizdeyiz, evinize geldiğinizde sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz desem bilmem moralinizi bozar mıyım :2: zormuş ya :43: ama herşeye rağmen akşam sarılıp uyuduğumuzda herşeyi unutuyorum :1:

ben evliliğe adapte oldum artık temizlik çamaşıradalış bile yaptım :1:nerde oturuyorsunuz cnm hangi sehirdesin hoşgeldin aramıza:6:

kızlaaarrrr ben geldimm.. muhteşem bi düğün harika bi balayı geçirdim herşey süperdi. ama gece 12 gibi evde olupta sabah 6buçukta koçişimi evde bırakıp işe gelmek baya zor geldi:(( çeyizdi kınaydı düğündü derken neler yaşadık ya Allaha şükür hepsi sorunsuz geçti gitti yeni hayata başladık. siz neler yaptınız ben yokken??

bu akşam ilk yemeğimi yapcam ne yapsam ya:44: ayrıca valiz geldiği halde ortada duruyordu akşama çamaşır işide var gece bikaç iş yaptım o yorgun halde bile kendi evimi toparlamak mutluluk verdi kolay alışcam galiba bu hayata:nazar:

işin kötü tarafı gripten mahvoldum balayımızın son 2günü baya kötüydüm belli etmemeye çalıştım deliler gibi eğlendik masal gibi geçti kızlar ya:16:

kızlaaarrrr ben geldimm.. muhteşem bi düğün harika bi balayı geçirdim herşey süperdi. ama gece 12 gibi evde olupta sabah 6buçukta koçişimi evde bırakıp işe gelmek baya zor geldi:(( çeyizdi kınaydı düğündü derken neler yaşadık ya Allaha şükür hepsi sorunsuz geçti gitti yeni hayata başladık. siz neler yaptınız ben yokken??

bu akşam ilk yemeğimi yapcam ne yapsam ya:44: ayrıca valiz geldiği halde ortada duruyordu akşama çamaşır işide var gece bikaç iş yaptım o yorgun halde bile kendi evimi toparlamak mutluluk verdi kolay alışcam galiba bu hayata:nazar:

işin kötü tarafı gripten mahvoldum balayımızın son 2günü baya kötüydüm belli etmemeye çalıştım deliler gibi eğlendik masal gibi geçti kızlar ya:16:

geçmiş olsun cnm inş. en kısa zmaanda atlatırsın benimde 2 düğün kına gecem balayım süperdi bende çok eglendim ben geldiğimden beri çamaşır yıkayıp yerleştiriyorum kışlıkları fln çıkardım kociş işe başladı bide nöbetçi uff:51:yemek yapmaya başladık bizde köfte patates makarna çorba tavuk herşeyi yaptık çokta güzel oldu :32:ben alıştım evliliğe herkezede tavsiye ediyorum çok güzel bir duygu :34:

geçmiş olsun cnm inş. en kısa zmaanda atlatırsın benimde 2 düğün kına gecem balayım süperdi bende çok eglendim ben geldiğimden beri çamaşır yıkayıp yerleştiriyorum kışlıkları fln çıkardım kociş işe başladı bide nöbetçi uff:51:yemek yapmaya başladık bizde köfte patates makarna çorba tavuk herşeyi yaptık çokta güzel oldu :32:ben alıştım evliliğe herkezede tavsiye ediyorum çok güzel bir duygu :34:

teşekkür ederim tatlım...bende yeni hayatımdan çok memnunum:) dün akşam çamaşır işine giriştim 1 haftada 3 makine çamaşır çıktı birazda eşyaları toparlamaya çalıştım çeyizlerim hala ortada duruyo..

dün hep ne yemek yapsam diye düşündüm ben 7 de evde oluyorum eşim gece 1de gelip gündüz 3 te gidiyo adam gitmeden ısıtıp yer dedim en son köfte yoğurmaya karar verdim ama kıymayı buzlukta unutmuşum:17: öğrencez zamanla dedim güldük geçtik ama bu akşam yapcam kararlıyım:1: dün annemde yemekteydim buakşam kayın validem çağırdı çok sevdim ben bu hayatı:34:

meraba arkadaşlar. herkese mutluluklar diliyorum:)) çamaşır bulaşık kaptırıp gitmişsiniz ben gibi. bizde geçen pazar ilk komşumuzla tanıştık çok iyiler.bayramdan sonrada gelen giden baya olucak inşallaaaaahhh:) Allah hep yanınızda olsun :) umarım huzurlu olursunuz yuvanızda.
bu akşamki menüme gelince yoğurt çorbası ama sütlaç gibi oldu azcık :1: annesinin evinde hamaratlıktan herkesin övdüğü kız şimdi afalladı resmen :53: :1: çorba yanındada sanırım makarna olcak ama kocaya süpriz yapıp köfte yapasım var ama dışarısı buz gibi markete gitmek zor geliyoooo :27:

Selam gelinler :6:

İki haftadır çalışıyorum. Ev iş arasında koşturup duruyorum. Yemek ve temizlik bir parçam oldu. Sürekli birşeyler yapmak zorundayım evde. Bir pazara gittik bir haftadır o bozulmasın bu kalmasın diye onları değerlendiriyorum. İki kişi olunca herşey çok geliyor. Kışlık hazırlık yapıyorum sanki ya :37: Bugün gidip kırmızı biberleri közlüycem mesela yoksa çürüyecek :27:

Bayram da geliyor temizlik ufak ufak yapıyorum ki birikmesin. Çamaşır üç günde bir yıkıyorum. Bulaşık makinesi boşaltmak bile bir süre zamanımı alıyor. Kendimi ev hanımı gibi hissediyorum. Oysa ben kariyer sahibi bir kadındım :56: Eşim yemek ve kahvaltılardan acayip memnun. Her sabah haftasonu kahvaltısı gibi hazırlıyorum. Elim de alıştı zor gelmiyor sabahları. Bi bakmışım çıkmış bir şeyler ortaya. Kayınvalideyi bile şaşırtıyorum bu kadarını beklemiyordu benden :52: :nazar:

Eşimle hala birbirimizi tanıyoruz. Bazen geriliyoruz her evlilikte oluyor sanırım. Dış kaynaklı olayları mesele yapmayım diyorum ama bazen mesele yapmak lazım galiba. Siz nasıl çözüyorsunuz bu gerilimleri siz de yaşıyor musunuz?

EVliliğin en güzel yanı sanırım akşam olup da herkes evine gidince eşinin yanına sokulmak ve sevdiğine sarılıp uyumak :123:

Galiba yavaş yavaş toplanmaya başladık:) Balayı yani reklamlar bitti ev işlerine merhaba dedik artık aynen benimde bulaşık-çamaşır-yemek-temizlik dörtgeninde geçiyor günlerim. Bugün dünden artan brokoli çorbası ve fırında sebzelerin yanına makarna salatası yapmak istiyorum çok seviyorum garnitürlü makarna salatasını ya :56:

Dün gece birşeyler izlerken meyve salatası yaptım hem meyve yedik hem izledik ama gece yarısı oldu çok uyku bastırdı hiçbirşeyi kaldıramadan gidip yattık ilk kez yapıyorum bunuu. Uykumu da alamadım tam 10.30 gibi kalktım mutfağa girince ortalığın karışıklığı felaket gibi geldi banaa :96: hava da kapalı bugün Bursada, bi türlü kendime gelemiyorum güneş enerjisiyle çalıştığım için :111: öğle oldu bakalım bi yerlerden başlamam gerekkk...

merhaba hanımlar hoşgeldiniz hepiniz bende dün mercimek çorbasıyla ıspanak yaptım onlardan kaldı kociş köfte patates istedi bugün onlarıda yapıcam bide kek yapıcam :56:dün nevresimleri yıkadım bugünde havluları atıcam makinaya yrn anneme gidicem kociş bir kaç gün yalnız kalıcam zten bayramın 2. günü nöbetçi 3. günü oda gelick 4. günü birlikte dönücez evimize:16: yrn bayramlık bişiler alıcam kendime kuaföre gidicem manikür yaptırıcm saçımı kestiricem biraz sımartayım kendimi tunikle çizme almayı düşünüyorum :27: alıştım ben evliliğe 3 gündür kocam yok evde gece eğitimi nöbetleri vardı dün geldi 2 saatliğine yemek yedi duş aldı gittibu akşam geliyor artık :32: yatağımzda yalnız yatmıycm :21:bu arada farkettim hepimizin eşi köfte seviyor herkez köfteden bahsetmiş :10:

Mutlu bayramlar ekim gelincikleri nasıl geçiyor bayram ? :6:

Dün İzmitte bugün Bursada gezdik dolaştık bayramlaştık biz, hayatımda ilk kez gördüğüm insanlarla akrabayız artık değişik bi duygu:)

kızlaaarrr nerdesiniz herkes ev işlerine gömüldü galiba:)

nası gidiyo evlilik inş. herkes mutludur.. nerelere dağıldık ya:10:

ben hep burdayım doğru ev işlerine daldım:1:ekim gelinleri nerelerdesiniz hadi toplanın bakalım

Back