- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
ekim gelinleri nerede ya form zamanla azalıyor okyanus barınmaz neredesiniz kızlar. ya benim haftaya c.tesi düğünüm olacak inş bugün hasta olmam lazımdı ama olmadın ilaçtan diye düşünüyorum ne yapcam şimdi geçiktirici mi almalıyım ne yapmalıyım
Kızlar bizimde dün düğünümüz oldu :123: Artık Bursa hayatım başladı inşallah. Şuan uykum yok uyumak istemiyorum aldım laptopı yatakta nete bakıyorum:) eşimse zavallı günlerin yorgunluğu ile baya uykusuz bana eşlik etmeye çalıştı ama kıyamadım uyumasını istedim. Bugün balayı için Afyona gideceğiz inşallahGerçekten hızlı geçiyormuş günlerrr evlendiğime alışmam zaman alabilir
canımmm çokk teşekkürr ederimm..senin gelinliğini çok beğendimmm Allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin inşallah..çok az günlerimiz kaldıııııı Allah yardımcımız olsunnn...herşeyy çok güzel olsunnn havalarda dahilhaftaya bugün gelinimmmmmmmmm.Rose çook güzel olmuşsun canım
bizim düğün günü yağmur öyle bir yağdıki anlatamam kızlar. moralinizi bozmayın.ben dış çekime öyle özenmiştimki kursağımda kaldı ama olsun,düğün günüm huzurlu eksiksiz geçti ya en güzel şey bu. yanınızda bi iki şemsiye bulundurun mutlaka.
desert06rose çok güzel bi gelin olucaksın harika gözüküyo
Allah mesut etsin canım bi yastıkta kocayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?