• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

hayırlı olsun tatlım bütün eşyalarını güle güle kullan:nazar: kına için taçla mumlar yaptım kızlar çok şeker oldular ve çok ucuza malettim biraz dolaşıp fiyatları görünce hem orjinal olur hemde ucuz olur diye kendim yaptım :1: mumluklarım soda şişesinden:) üzerini kırmızı jelatinle ve nişan bohçalarının sarıldığı gümüş rengi tüllerle kapladım kurdela ve boncuklada bağladım süper oldular

saol canımmm cümlemiz ağız tadıyla güle güle kullanalım inşallah...ayy maşallahh :nazar: becerini konuşturdun desenee...bende kına tacı istiyorumm kızlara ve bana ben o kdr becerikli değilim hazırını bulabilirim inşallah :26: fiyatları ne kdrdırkii :26:

saol canımmm cümlemiz ağız tadıyla güle güle kullanalım inşallah...ayy maşallahh :nazar: becerini konuşturdun desenee...bende kına tacı istiyorumm kızlara ve bana ben o kdr becerikli değilim hazırını bulabilirim inşallah :26: fiyatları ne kdrdırkii :26:

kına taçlarının en uydurukları 4 liradan başlıyo ben hem kırmızı hemde beyaz tül aldım metresi 1.25 tl 12 tane taç aldım 2buçuk tl hepsi. tülleri kesip metal tacları tülün kenarından aralıklı aralıklı geçirdim kenarlarını da silikonla yapıştırdım çok basit ama şık durdu tavsiye ederim. 12tane taç bana 10 liraya maloldu:1:

kına taçlarının en uydurukları 4 liradan başlıyo ben hem kırmızı hemde beyaz tül aldım metresi 1.25 tl 12 tane taç aldım 2buçuk tl hepsi. tülleri kesip metal tacları tülün kenarından aralıklı aralıklı geçirdim kenarlarını da silikonla yapıştırdım çok basit ama şık durdu tavsiye ederim. 12tane taç bana 10 liraya maloldu:1:

süperr canımm yaa maşallahh sanaa :nazar: ellerine sağlıkk.. bende 15 tane filan alsamm güzel olur kınada taçlar :27: hayırlısıyla bi o günleri atlatsaydık gönlümüze göre :31: heyecan dorukta :37:

süperr canımm yaa maşallahh sanaa :nazar: ellerine sağlıkk.. bende 15 tane filan alsamm güzel olur kınada taçlar :27: hayırlısıyla bi o günleri atlatsaydık gönlümüze göre :31: heyecan dorukta :37:

aynen ya heyecandan naptığımı bilmiyorum:27: bişey düşünüyorum şunu yapayım diye 2 dk sonra unutuyorum ne yapcaktım ben diyorum:) herşeyim listeler halinde aklıma geldikçe eklemeler yapıyorum işin kolayını öyle buldum:28:

Ekım gelınlerı..

Sabah yoldan geldık 10 saat uzaklıktakı evıme ceyızlerımı yerlestırdık evımı kurduk geldık...
Cok degısık duygular ıcındeyım, orda aılemı ozledım, burda da nısanlımı...

Kendı ellerımle yaptım herseyı, muthıs bı duyguymus ınsanın evını yerlestırmesı...
Butun telasımız bıttı, yarın gelınlıgımı alıyorum ınsallah...

Sonrası bır ozlemın baslangıcı...
Bır ozlemın son bulusu...

Ekım gelınlerı..

Sabah yoldan geldık 10 saat uzaklıktakı evıme ceyızlerımı yerlestırdık evımı kurduk geldık...
Cok degısık duygular ıcındeyım, orda aılemı ozledım, burda da nısanlımı...

Kendı ellerımle yaptım herseyı, muthıs bı duyguymus ınsanın evını yerlestırmesı...
Butun telasımız bıttı, yarın gelınlıgımı alıyorum ınsallah...

Sonrası bır ozlemın baslangıcı...
Bır ozlemın son bulusu...

Evet en güzel duygulardan biri kendi zevkiyle ev kurması insanın :69: gelinliği teslim aldım bende bugün içime sindi çok şükür inşallah güzel geçer herşey :16: kınaya sadece yarın kaldı inşallah,çok heyecanlııı :52:

Kızlar bu arada balayı valizinizi hazırlıyor musunuz? Otelin çarşafları dışında yatak çarşafı almamız gerekir mi yanımıza acaba :26:

slm kızlar evimi dizdim gelinlik ayakkabılarımı aldım haftaya bugün nişanımmm varrr.yarın gelinlik provam varrr.ya ben her gece rüyamda geliniğim ve evimi görüyorum ama bölük pörçük görüyorum yaaa rahat uyuyamıyorum.kızlar bindallı yı hangi renk seçtiniz ben yarın seçecem fikir verin kızlar benim nişanlışğım saks mavisi makyaj hangi renk olsun bana makyaj yakışmıyor hafiff olmalı.

meraba kızlar.geçen hafta sonu düğünümüzü atlattık bizde.darısı sizlerin başına.çok güzel bir duygu

annemden ailemden ayrılmak çok zor oldu.göz göze gelmemeye çalıştık annemle. düğünümüz çoook güzel oldu umarım sizlerde sorunsuz süper bir düğün geçirirsiniz.

Vee işte kalan anılar :))

$DSCF3043.jpg

$DSCF3201.jpg

sakarkedi harika görünüyorsun hayırlı olsun darısı bize artık inş her şey güzel geçmiştir

sakarkedi çok tatlı olmuşsunnn Allah bi ömür mutlu etsin inşallah..bi yastıkta kocayın emiii

Arkadaşlar hepinize merhabalar:)benim kınam 16 ekim, düğünümde 23 ekimde ve havalar dolayısıyla moralim baya bozuldu...bu gidişle benimle aynı fikirde olup dış çekim yaptırmak isteyenlerin bu hayali suya düşecek gibi..:(((

Artık sabrımın sonlarına geldimmm, havalar resmen buzz hadi soğuk olmasını geçtimde yağmurlu olursa bütünn moralim alt üst olacakk o kuyruklu gelinlikle çamur içinde nasıl gelin olucam bennnn:14: Dua edip duruyorummm 30 ekim çok güneşli ve sıcacık bir hediye olsun banaa.
Bu arada bayağı uzak kaldım buralardan ama hep koşturdum
beyaz eşyalarım evime gitmiş bugün mobilyalar gidiyor dün perdeleri aldık, ev temizlendi avizeler takıldı elektirk ve doğalgaz işlemleri yapılıyor su henüz duruyormuş, mobilyaları aldığımız yerin komşusundan yatağı almıştık ikisi bir gelecekti adam bize hiç haber vermeden iptal etmiş resmen açıkta kaldık bugün annemler yatak bakmaya gittiler evin tüm halıları eksik, yarın bir aksilik olmazsa çeyiz alınacak pazar günüde yerleştirilecek ama herşey o kadar karışık ve yorucu ki , daha nikah işlemlerini başlatamadık bilee :(

ben haftaya cumartesi evleniyorum.Ve şu anda tüm kalbimle 22 ekim'in yağmursuz ve sıcak bir gün olması için dua ediyorum.Sonbahar da renkler güzeldir ama üşümeyelim de değil mi?:21:

Artık sabrımın sonlarına geldimmm, havalar resmen buzz hadi soğuk olmasını geçtimde yağmurlu olursa bütünn moralim alt üst olacakk o kuyruklu gelinlikle çamur içinde nasıl gelin olucam bennnn:14: Dua edip duruyorummm 30 ekim çok güneşli ve sıcacık bir hediye olsun banaa.
Bu arada bayağı uzak kaldım buralardan ama hep koşturdum
beyaz eşyalarım evime gitmiş bugün mobilyalar gidiyor dün perdeleri aldık, ev temizlendi avizeler takıldı elektirk ve doğalgaz işlemleri yapılıyor su henüz duruyormuş, mobilyaları aldığımız yerin komşusundan yatağı almıştık ikisi bir gelecekti adam bize hiç haber vermeden iptal etmiş resmen açıkta kaldık bugün annemler yatak bakmaya gittiler evin tüm halıları eksik, yarın bir aksilik olmazsa çeyiz alınacak pazar günüde yerleştirilecek ama herşey o kadar karışık ve yorucu ki , daha nikah işlemlerini başlatamadık bilee :(

ahhh canımmm aynennn inşaallah hayırlısıyla bu ayın hafta sonları hep güneşli geçerrrr :50: 29 30 ekiminde aynı şekilde güneşli ve sıcak geçmesiniii canıı gönülden istiyorumm Rabbimmm....Allahım yüzümüze baksınn inşallahhhhh yağmurlu soğuk bi günde gelin olmayalımmm inşallahh...

Back