• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

kızlar gelinlik ve abiyemm yapımm aşamasında inşallah bu hafta teslimm edecekler bende fotosunu çektiiimmm..umarım beğenirsinizz

bu abiyenin orjinali

$0138k.jpg

buda şuanda benimkisii tarlatanı geçici tarlatan bunun hafif sönüğü olucakk daha ince detay eksiği çookk

$ffffffffff.jpg

$Fotoğraf0072.jpg

buda gelinliğimin orjinali

$gelinlik_803.jpg

buda benimki yapım aşamasında

$Fotoğraf0079.jpg

$Fotoğraf0080.jpg

$Fotoğraf0076.jpg

nişanlığımla gelinlik fot koyuyorum fikilerinizi merak ediyorummm

Eklentiler

• $Fotoğraf024e7.jpg
    $Fotoğraf024e7.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 45
bu da nişanlığımmmmm

Eklentiler

• $Fotoðraf023e8.jpg
    $Fotoðraf023e8.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 43
ekim gelinleri nerede ya form zamanla azalıyor okyanus barınmaz neredesiniz kızlar. ya benim haftaya c.tesi düğünüm olacak inş bugün hasta olmam lazımdı ama olmadın ilaçtan diye düşünüyorum ne yapcam şimdi geçiktirici mi almalıyım ne yapmalıyım

ekim gelinleri nerede ya form zamanla azalıyor okyanus barınmaz neredesiniz kızlar. ya benim haftaya c.tesi düğünüm olacak inş bugün hasta olmam lazımdı ama olmadın ilaçtan diye düşünüyorum ne yapcam şimdi geçiktirici mi almalıyım ne yapmalıyım

olursun mutlakla, sabırlı ol.

Kızlar bizimde dün düğünümüz oldu :123: Artık Bursa hayatım başladı inşallah. Şuan uykum yok uyumak istemiyorum aldım laptopı yatakta nete bakıyorum:) eşimse zavallı günlerin yorgunluğu ile baya uykusuz bana eşlik etmeye çalıştı ama kıyamadım uyumasını istedim. Bugün balayı için Afyona gideceğiz inşallah :48: Gerçekten hızlı geçiyormuş günlerrr evlendiğime alışmam zaman alabilir :1:

bizim düğün günü yağmur öyle bir yağdıki anlatamam kızlar. moralinizi bozmayın.ben dış çekime öyle özenmiştimki kursağımda kaldı ama olsun,düğün günüm huzurlu eksiksiz geçti ya en güzel şey bu. yanınızda bi iki şemsiye bulundurun mutlaka.

desert06rose çok güzel bi gelin olucaksın harika gözüküyo :nazar:

sakarkedi çok güzel olmuşsun :nazar: Allah mutluluğunu daim etsin...
gelinlikler abiyeler nişanlıklar hepsi süper bayıldım.

size güzel bi haber veriyim kızlar perşembeden sonra havalar düzelcekmiş sıcaklıklar artcak deniyo:)
bikaç gündür gelemiyorum bendeki gelişmeleri yazıyım.dün çeyizim serildi çeyiz alınırken dağıldım resmen hüngür hüngür ağladım annemle babamla hiç gözgöze gelemedik kendimi odaya kapattımda eltim sakinleştirdi. haftaya nolcak düşünmek istemiyorum...
neyse çeyiz serildi çok güzel oldu evim. tabi birsürü aksilik oldu ama olsun üzmicem kendimi.porselenlerim kırık çıktı bardak takımım uyumlu değil, buzdolabım yetişmicek, halılar depodan gelcek ama nezaman belli değil.bunlara rağmen keyifli olmaya çalışıyorum.
grip olcam gibi ama bitki çayları ilaçlar içiyorum kendime dikkat etmem lazım.
perşembe günü gelinliğimi teslim alcam inş. bindallı da seççem artık. off offf haftaya bugün evlenmiş olcam bu saatlerde de şu soğuk iş yerinde diilde kocamın yanında olcam inşallah:1:

Kızlar bizimde dün düğünümüz oldu :123: Artık Bursa hayatım başladı inşallah. Şuan uykum yok uyumak istemiyorum aldım laptopı yatakta nete bakıyorum:) eşimse zavallı günlerin yorgunluğu ile baya uykusuz bana eşlik etmeye çalıştı ama kıyamadım uyumasını istedim. Bugün balayı için Afyona gideceğiz inşallah :48: Gerçekten hızlı geçiyormuş günlerrr evlendiğime alışmam zaman alabilir :1:

Allah mesut etsin canım bi yastıkta kocayın:34:

Herkese merhaba

kızlar ya internetim yok. Sorun varmış kazı yapılıp hatlar değişecekmiş miş miş miş bir sürü bahane yeni siteye taşındık güya. 1 ay daha netim yok. Anneme geldikçe girebiliyorum. Eşya eksiğini takan arkadaşlar boşuna üzmeyin kendinizi. benim hala eksik gelecek mobilyalarım var artık takmıyorum. Düğün videomuzu aldık anneler takı kısmını merak ediyorlar hehehe. İzleyemedim daha. Ama gören herkes ne oynadın diyor. eee düğün benim ben oynamazsam kimse oynamaz diymi. El öpme faslı başladı. Hiç hoşuma gitmiyor ama adetmiş mecbur gideceğiz. Birde halılarım çok yün yapıyo çok sinir bozucu. Kpss kursuna yazdı kocacım. Haftaya başlayacağım Nevşehire bayıldık seneye atamam oraya olsun istiyoruz. kısmet artık. Balayı için havlu nevresim vs hiç bir şey almayın yanınıza herşey otelde var

SELAM KIZLAR

sayılı günler kaldı artık düğünüme çok heyecanlıyım :)) hafta sonu çeyizlerim gitti eve tabi annem baya ağladı :43: , artık tam anlamıyla eve benzedi aşk yuvamız :46: evle alakalı eksiklerim var ama artık onlarıda düğünden sonra hallederimm şimdi geriye düğün öncesi alışveriş kaldı evimiz için

dün gelinlik provama gittim benim verdiğim modelle alakası olmayan bi gelinlik çıkardılar ortaya bende bu kimin gelinliği benim gelinliğim ne zaman olcak die veryansına başladım :52: ya zaten stres var üzerimizde bide aksilik olunca anında demoralize oluyorum neyse dedim bu olsun kalmış bi hafta hala gelinlik ortada yok bırak onu modelde farklı çarşamba günü son prova ile teslim alıcağımı söyledi ama içimden hiçte inanmak gelmiyoo :31: bindallı yı da denedim beğendim umarım onda da bi hata olmaz :50:

çarşamba günü işte son günüm izne çıkıorm tek güzel yanı buu :9:
bugün kına gecesi için çerezlikleride alıp hazırlıcam...

haftaya bugün gelinimmmmmmmmm.Rose çook güzel olmuşsun canım
canımmm çokk teşekkürr ederimm..senin gelinliğini çok beğendimmm Allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin inşallah..çok az günlerimiz kaldıııııı Allah yardımcımız olsunnn...herşeyy çok güzel olsunnn havalarda dahil :31:

bizim düğün günü yağmur öyle bir yağdıki anlatamam kızlar. moralinizi bozmayın.ben dış çekime öyle özenmiştimki kursağımda kaldı ama olsun,düğün günüm huzurlu eksiksiz geçti ya en güzel şey bu. yanınızda bi iki şemsiye bulundurun mutlaka.

desert06rose çok güzel bi gelin olucaksın harika gözüküyo :nazar:

ohh atlattın çokk şükürrr ufak tefek aksiliklerde nazar boncuğu cnm hiç kafana takmaaa...sevindimmm güzel geçmesinee düğününün hayırlısıyla bizimkide gönlümüze göre geçse inşallahh...çokk teşekkür ederimm bu aradaaa canımmm inşallah güzel bi gelin oluruzzz Rabbim hepimizi nazarlardan korusunn...

Allah mesut etsin canım bi yastıkta kocayın:34:

Sağol canım hepimiz inşallah:)

Bende dün balayı yolculuğunda otobüste ağladım durdum ya ailem aklıma geldi ikidebir :43: ama şuan otelimiz iyi çok şükür.
İki gündür farklı farklı yerlerde yatmaktan uyku düzenim bozuldu biraz sadece, şekil A sabahın bu saati buradayım :1:
Evde bizimde eksikler var hala balayı dönüşü alışverişe çıkacağız inşallah.

kızzlarr coook az kaldıı herkeste son durumlar nasıl? yarın kınam ertesi günde düğünüm var...
dıs mekan cekımlerı yagmurdan dolayı ıptal olduu sanırım dugunden sonra olucak farklı sehırlerde olmanın dezavantajından bırı daha :2:
dıs mekan dusunupte cektıremeyenler nasıl yaptınız??
hafta sonu gelınlerıne ben dahill herkese MUTLULUKLAR diliyorummm insallah hersey gönlümüzce güzel olur.. :16:

Son düzenleme:
kızlarrrrr merabaaaa çokk az kaldıııı ekimm ayıı gelinleride bitiyooo zamannn su gibi geçiyoooo...haftaya kınam ve düğünüm var Allah nasip ederseeee ne çabuk geldii yaaa :52::52::18::18:çok heyecanlıyım stress doluyumm inşallah gönlümüze göre geçerrr Yarabbimmm..havalarda böle güzel geçmeye devam eder inşallahhhh....:31: Allah yar ve yardımcımız olsunn.... :16: bu arada gelinlik ve kınalığımı aldımm...gelinlik bitmiş fotosu yok ama bu kınalığımmm inşallah beğenirsiniz :26:

$298879_209330189136281_144433898959244_474001_1636644937_n.jpg

Son düzenleme:
merhaba ekim gelinleri ben geldimm :1: 2 düğünde bitti balayımızıda yaptık bugün evimize döndük herşey çok güzeldi:nazar:kocışım evde bir hafta daha evlilik çok güzel kızlar evden çıkarken çok ağladım ama zamanla insan alışıyor sevdiğinle olmak teselli veriyor:6: 2.düğünde saç ve makyajımı pek begenmedim do,ış çekimde yapamadık havadan dolayı iki düğünümde yağmurluydu mevlüt oldu oda yagmurluydu balayına ilk gittiğimiz gn yağmurluydu bereketli gelin oldum:1: bol bol oynadım eğlendim hiç bir şeyi takmayın kafanıza bol bol gülün eğlenin inş. kusursuz olur sizin düğünlerinizde hepiniziçok öpüyorum özletmeyin kendiniiz evlendiniz dye sayfayı boşlamayın :8:

okyonus hoşgeldin cnm ya bizde yarın sabah eve dönüyoruz inşallah balayı bitiyor şuan otel odamızdan yazıyorum. Bencede sayfayı boşlamayalım ev hayatı başlayınca da paylaşılacak çok şey olurr

Back