• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

selam güzel gelinler bugün gelin hamamım yarın kınam pazar da düğünüm var dualarınızı eksik etmeyin inş herşey güzel geçer

bütün evlenen arkadaşlara mutluluklar diliyorummm

aaa sıra gelmiş miracle'a.Haydi yolun açık olsun.Herşey gönlünce olsun.Çok eğlen.Çok keyif al.
bana da az zaman kaldı.2 hafta sonra da ben yolcuyum:)

aaa sıra gelmiş miracle'a.Haydi yolun açık olsun.Herşey gönlünce olsun.Çok eğlen.Çok keyif al.
bana da az zaman kaldı.2 hafta sonra da ben yolcuyum:)

evet evet evet sıra bana geldi sonundaaaaa 845 gündür bugünleri bekledik umarım anlımızın akıyla altından kalkarız bu tatlı telaşların ee senin de az kalmış ben balayından gelcem sen balayına gitcen desene kuğum:23:

evet evet evet sıra bana geldi sonundaaaaa 845 gündür bugünleri bekledik umarım anlımızın akıyla altından kalkarız bu tatlı telaşların ee senin de az kalmış ben balayından gelcem sen balayına gitcen desene kuğum:23:
Hımmm, bayağı beklemişsin.O zaman tam hakettin valla, mis gibi bir düğünü:39:
Balayına nereye gideceksiniz canım?

Son düzenleme:
desert06rose güle güle eskitirsin inşallah mobilyalarını. Yemek odasının bende sadece konsol ve masasını aldım beyaz ağırlıklı, vitrinleri de hep mavi ışıklı beğenmedim.

sakarkedi ve miracle07 mupmutlu geçer inşallah düğünleriniz :16:

1 hafta kaldı bizimde bakalım inşallah........:10: :69:

Hımmm, bayağı beklemişsin.O zaman tam hakettin valla, mis gibi bir düğünü:39:
Balayına nereye gideceksiniz canım?

inş mis gibi bi düğünümüz olur hepimizin canım
balayına antalyadan araba ile yola çıkacağız geze geze istanbul ağvaya otelimiz bizi bekliyor 3 gece orada kalıp sonra yola çıkacağız çanakkale balıkesir yalova bursa izmir muğla gezerek geri antalyaya geleceğiz inş

desert06rose güle güle eskitirsin inşallah mobilyalarını. Yemek odasının bende sadece konsol ve masasını aldım beyaz ağırlıklı, vitrinleri de hep mavi ışıklı beğenmedim.

sakarkedi ve miracle07 mupmutlu geçer inşallah düğünleriniz :16:

1 hafta kaldı bizimde bakalım inşallah........:10: :69:

inş hepimizin mutlu mutlu geçer kızlar

bugün kına gecem var heyecan dorukta yarın evlenecek olan benim değil mi:9:

inş mis gibi bi düğünümüz olur hepimizin canım
balayına antalyadan araba ile yola çıkacağız geze geze istanbul ağvaya otelimiz bizi bekliyor 3 gece orada kalıp sonra yola çıkacağız çanakkale balıkesir yalova bursa izmir muğla gezerek geri antalyaya geleceğiz inş

inş hepimizin mutlu mutlu geçer kızlar

bugün kına gecem var heyecan dorukta yarın evlenecek olan benim değil mi:9:

Hey Miracle,
nasıl geçti her şey, detay ver bize
Kendi miracle'ın gerçekleşti mi?:81::81::81:

kızlar bindallıma bakıııınnn :))

6934.jpg

6970.jpg

çok güzell benimkinin aynısı

kızlarrr cok streslıyımmm herseye kızıorum dokunsalar aglıyorumm nısanlımla tartısıp duruoruz sızde de bu sekılde oluyor muu :(((:2:

bende yaa herşeyi kafama takıyorum ama tutuyorum kendimi nişanlımı kıramam elinden geleni yapıyo ama bende çok istekte bulunmuyorum tabi yapabileceği kadar..

sende kendini telkin et erkekler için durum daha zor olmalı :61:

Çeyiz serildi dün bizimde, kınaya 4 gün düğüne 5 gün kaldı artık inşallah, henüz gelinlik tamamlanmış değil az işi kalmıştı en son provaya gittiğimde bakalım, artık baya heyecanlı ve mutluluk-hüzün karışımı duyguların yaşandığı günlerdeyim... :69:

kızlar hepinize selamlaaaaaaaaaaaaar :54:

dün çeyizlerimi baba evinde serdim bugün görmeye gelmeye başladılar cuma günü kaldırıcam. Perdelerimizi aldık ve hatta taktım bile , mobilyalarımda geldi evim çoook güzel oluyoo yaa :)) cuma çeyizlerimi babaevinden toplayıp artık evime götürücem, pazar günüde damatlık bakıcaz. gelinliğim bu hafta sonu son prova olacak die konuşmuştuk ama bakalım ne olcak :68: bu arada benim nikahım kıyıldı :52: 4 günlük evliyim :78:

Babaevinden herkese merhaba
Balayımız dün itibari ile bitmiş bulunuyor. Antalyadan dönerken bir sürü rezillik yaşadık uçak 5 saat rötar yaptı. sabah evimizde ilk kahvaltımızı yaptık. Evimi tezmileyip anneleri görmeye çıktık. Şu an annemdeyim ve gitmek istemiyorum. Çok özlüyorum ailemi (bu arada evim anneme yarım saat mesafede :)) Annemle her konuşmada ağlıyorum çok sulugöz oldum. eşim sabah hadi annene götüreyim dedi artık dayanamadı garibim. Evlilik çok garip bir duygu sevinç ve hüzün bir arada. Allahtan ben şanslıyım eşim çok anlayışlı ve ailemle çok iyi anlaşıyor oda gelmek için can atıyor birde gözyaşlarıma dayanamıyor. Şimdi çeyizi kaldırma faslı yapılacak heryer çeyiz eşyalarımı yerleştireceğim yarın. Market alışverişini yapmamıştık balayından sonraya kalsın demiştik yarın onu yapıp evimizde keyif yapacağız.

Evlenen arkadaşlara iyi dinlenmeler diliyorum. Evlenecek arkadaşlar her türlü yardıma hazırım internete girdikçe takipçinizim ( şu an evimizde net yok. biryerlere gittikçe giriyorum)
herkese iyi akşamlar

kızlar ben hiç iyi değilim dün akşam dolaplarımı boşalttım yeni evime götürceğim kıyafetleri yıkayıp hazırlayalım dedik. boş dolaplara baktıkça ağladım çok zor gelcek baba evimden ayrılmak:58: bugünde hep o ruh halindeyim kaçıncıya ağlıyorum iş yerinde..herkes bu halde biliyorum. 11gün sonra yeni hayatım başlıyo hem mutluyum hem üzgünüm.duygularım kafam karmakarışık.nolcak bizim halimiz nekadar zormuş evlenmek.düğün günü evden çıkışımı düşünmek istemiyorum aklıma geldikçe başka şeyler düşünmeye çalışıyorum bide düğün bitince canım ailemi arkamda bırakıp yeni ailemle salondan ayrılmak baya zor gelcek :43:
içinizi kararttım kusura bakmayın ama beni sizden daha iyi anlayan olmaz anneme söyleyemem benden daha kötü olur dertleşebileceğim arkadaşım da yok

kızlar ben hiç iyi değilim dün akşam dolaplarımı boşalttım yeni evime götürceğim kıyafetleri yıkayıp hazırlayalım dedik. boş dolaplara baktıkça ağladım çok zor gelcek baba evimden ayrılmak:58: bugünde hep o ruh halindeyim kaçıncıya ağlıyorum iş yerinde..herkes bu halde biliyorum. 11gün sonra yeni hayatım başlıyo hem mutluyum hem üzgünüm.duygularım kafam karmakarışık.nolcak bizim halimiz nekadar zormuş evlenmek.düğün günü evden çıkışımı düşünmek istemiyorum aklıma geldikçe başka şeyler düşünmeye çalışıyorum bide düğün bitince canım ailemi arkamda bırakıp yeni ailemle salondan ayrılmak baya zor gelcek :43:
içinizi kararttım kusura bakmayın ama beni sizden daha iyi anlayan olmaz anneme söyleyemem benden daha kötü olur dertleşebileceğim arkadaşım da yok

Ceydacımm düğün tarihlerimiz aynı, yazdıklarını okuyunca gerçekten kendimi buldum sözlerinde aynı hisler aynı duygular içindeyim... artık uykularım çok düzensiz yemek yiyemiorum :(( heyecan stres üzüntü sevinç tam bi duygu patlaması olduuu :))) ama şu son haftlarımızı üzülerek değil mutlu bi şekilde geçirmemiz lazım sonra bu günleri çok arıcaz bir kere evleniyoruz ve o gün bidaha olmıcak... annemizi babamızı istediğimiz zaman görebiliriz yeterki isteyelim allah başka dert vermesin...

Bende dün kuaförümle görüştüm çıkış saati için, gelinliğimi alamadım henüzz :((çook merak ediyorum nasıl olacak acabaaa.. bugün halılarımı seçicem cumartesi evim yerleşicek ve pazar damatlığa bakıcaz son haftam bu artık iyi değerlendirmemiz lazım

Kızlar ben stres yaptıkça yemekten-içmekten kesileceğime yemeğe-içmeye saldırıyorum daha beter:) o yüzden kilo veremedim gitti. Neyseki boyumuz uzun yoksa çok kötü görünürdüm. Yarın akşam gelinliği teslim alıyorum inşallah. Evde odamı tamamen boşalttık kardeşim yerleşti artık benim eşyalarım gitmişti çeyizle birlikte ama kalanlarda misafir odasında, artık evde misafirim anladım tamamennn. Smileyler görünmüyor bende nedense sanırım teknik bi sorun var sitede. Neyse bakalım.

Kızlar ben stres yaptıkça yemekten-içmekten kesileceğime yemeğe-içmeye saldırıyorum daha beter:) o yüzden kilo veremedim gitti. Neyseki boyumuz uzun yoksa çok kötü görünürdüm. Yarın akşam gelinliği teslim alıyorum inşallah. Evde odamı tamamen boşalttık kardeşim yerleşti artık benim eşyalarım gitmişti çeyizle birlikte ama kalanlarda misafir odasında, artık evde misafirim anladım tamamennn. Smileyler görünmüyor bende nedense sanırım teknik bi sorun var sitede. Neyse bakalım.

23 ekim nikahım var
uykular bölük bölük
beynim bomboş
ağız yarası çıktı.

kafama takmıyorum ama neden oluyo anlamadım.
hayatımda ilk defa uyku sorunu yaşıyorum
dua edin banada

oleyyy ev eşyalarımın hepsini seçtimmm sonunda bitti yavaş yavaş gelio eşyalar :8: sadece avizeler kaldı :52:
altınlarıda seçtikk..davetiyeleride bastırdık yarın geliyoo...haftasonundan itibaren dağıtıma başlıcaz :32: nikah gününüde aldık düğünde olacak Allah nasip ederse 30 ekimde :21: :nazar: sadece kına ve düğün alışverişi kaldı :26: vede malesef kış geldi :2: :50: hayırlısı olsunnn

kınaya 16
düğün ve nikaha 17 günnnnnnn kaldıııı :52::52::52:

23 ekim nikahım var
uykular bölük bölük
beynim bomboş
ağız yarası çıktı.

kafama takmıyorum ama neden oluyo anlamadım.
hayatımda ilk defa uyku sorunu yaşıyorum
dua edin banada

aynen o ağız yarasıyla bende uğraşıyorum canım ya stres insana neler yapıyomuş tek tek öğreniyorum. baş ağrısı, omuz tutulması, mide krampları... herşeyim tamam gibi artık işler baya yoluna girdi. gelinliğim daha tamamlanmadı, bide buzdolabım düğüne yetişmicekmiş kızlar ama hiç kafama takmıyorum nasılsa yetişmicek kendimi daha beter hasta etmeye değmez dedim. kaldı 9 gün :18:

aynen o ağız yarasıyla bende uğraşıyorum canım ya stres insana neler yapıyomuş tek tek öğreniyorum. baş ağrısı, omuz tutulması, mide krampları... herşeyim tamam gibi artık işler baya yoluna girdi. gelinliğim daha tamamlanmadı, bide buzdolabım düğüne yetişmicekmiş kızlar ama hiç kafama takmıyorum nasılsa yetişmicek kendimi daha beter hasta etmeye değmez dedim. kaldı 9 gün :18:

canımm valla hiiçç değmez kafaya takmaya herşey oluyo zamanla...boşver buzdolabında yetişmeyiversin oda nazar boncuğuu.. benim biçok eşyam düğün haftası gelicek ama takmıyorum eninde sonunda gelicek Allah sağlık sıhhat versinde gerisi önemli değil.. o dil yarası herkeste var nolucak halimiz :26: herşey gönlümüze göre olsun inşallah sorunsuzbi şekilde su gibi aksın ömür boyu mutluluğa doğru adımımızı atalım inaşallah :16:

oleyyy ev eşyalarımın hepsini seçtimmm sonunda bitti yavaş yavaş gelio eşyalar :8: sadece avizeler kaldı :52:
altınlarıda seçtikk..davetiyeleride bastırdık yarın geliyoo...haftasonundan itibaren dağıtıma başlıcaz :32: nikah gününüde aldık düğünde olacak Allah nasip ederse 30 ekimde :21: :nazar: sadece kına ve düğün alışverişi kaldı :26: vede malesef kış geldi :2: :50: hayırlısı olsunnn

kınaya 16
düğün ve nikaha 17 günnnnnnn kaldıııı :52::52::52:

hayırlı olsun tatlım bütün eşyalarını güle güle kullan:nazar: kına için taçla mumlar yaptım kızlar çok şeker oldular ve çok ucuza malettim biraz dolaşıp fiyatları görünce hem orjinal olur hemde ucuz olur diye kendim yaptım :1: mumluklarım soda şişesinden:) üzerini kırmızı jelatinle ve nişan bohçalarının sarıldığı gümüş rengi tüllerle kapladım kurdela ve boncuklada bağladım süper oldular

Back